2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun tum gun hastanedeydim 3 defa 1 er saat emzirme denedik 1 defa guclu tutup emdi
Eger emmeyi arttorirsak bunhafta sonu cikacak ama cok uykucu uyuyuncada emmiyor tabi

Butun hemsireleri kendine hayran birakmis kucukk adamim
Maşallah canım. Emmeye başladıysa artık gerisi gelir. Maşallah

Esimde oglumun cani saolsun diye teselli veriyor tabi cani saolsunda onda esneyen yirtilan birsey yok tabi:))
Öyle tabiki. Oğlunun canı sağolsu. Benim susam yağı şimdilik işe yarıyor çatlak olmadı. Ama başka dertten müztaribim. Dert demeyeyim Allahın gücüne gitmesin, kadın milletiyiz işte. Keratinimin zamanı geldi de geçti, saçlarım kıvırcıklaşmaya başlıyor cinnet geçiriyorum kıvırcıkları görünce. Daha kötüsü sadece dibinden gelen bir karış kıvırcık geri kalanı dümdüz. Topluyorum yada örüyorum ama psikolomi bozuyor

Vayy azicik uygulanamiyor mu acaba oda duz sacta cok belli olur

Vayy azicik uygulanamiyor mu acaba oda duz sacta cok belli olur
Maalesef. Şiddetli kokusu oluyor. 5-6 saatlik prosedür uzun saçta. O kadar oturamam da. O kokuya dayanmak da cabası. Dışarı çıkarken saç ütüsüyle düzleştiriyorum ama şöyle banyodan çıkıp dışarı fırladığım ve fön çekilmiş gibi zamanları çok özlüyorum

Sona yaklastikca ozlemlerimizde artti demekki insanlar bu yuzden lohusa depresyonuna giriyor

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Özellikle turnusol kagidi kullanan arkadaşlarım Bildiğim kadarıyla amniyon sivisi bazik özellik gösteriyor. Kullandığınız turnusol kağıtları pembemsi (kırmızı turnusol kagidi) renkte mıdır?
Laboratuvardan ödünç alacağım da

Sarı renk bendeki canım. Akvaryumcularda da var 4-5 tl bişey

Canım ben türk kahvesi tutkunuyum.ilk aylar cok tiksindim kahveden hic içemedim.cay bergamot aromalı içiyorum genelde gunde 1 bardak kahvaltıda.en fazla 2..bazen hic..türk kahvesi tiksintim gecti tabi ama direndim bir sure icmemek icin ama son 2 aydir gunde 1 fincan içiyorum üstelikte telve yiyorum oylede deliyim doktoruma hic danışmadım bu konuda fakst gunde 1 den birsey olmayacağını okumuştum ayrica gün içinde tukettigin baska içeceklerdeki cafein miktari da onemli bence onlsra da dikkat etmek lazim.

Bu geceyi daha hastanede geçirdik dün gece bebeğin sıvısı iyi denmişti, akşam uzeri biraz daha sıvı geldiğinde kontrolde ultrasonda sinirda suyu dediler, 6saatte bir antibiyotikli serum veriyorlar ayrıca sabah aksam tek kullanımlık ağızdan antibiyotik de alıyorum, tansiyon şeker ateş vs devamli ölçüyorlar en azindan bir hafta burda kontrol altında olucam galiba, akintin pembe geliyor ve ara ara suyum mu akintim mi desem geldiği için açıkçası acil bir durum için tetikte bekliyorum, su riskli bir haftayı atlatirsam bebek durursa sonra normal süreci bekleyebilirmisim inşallah, bir aydan fazladır akıntim var aslında sadece fitil verildi sanki devletteki doktor ihmal etti gibi geldi bu kadar sorun teskil edebileceğini benim de aklima gelmezdi açıkçası.. Hiç ciger geliştirici yapılmadi onu yapmak bı nevi dogumu baslatmak gibi olacakmış amaç şu aşamada bebegi tutmak imis.. 2.5yasindaki kızımdan ikinci ayrı gecem ilk ayrı günümdü, nasıl özledim nasıl tarif edemem gecenin 4ü içim sızladı, annelik bambaşka bir duyguymus <3

Allah yardımcın olsun canım. Ciğer geliştiricinin doğumu başlattığını ilk defa duydum. Doktorlar iyisini bilir tabiki.

Esimde oglumun cani saolsun diye teselli veriyor tabi cani saolsunda onda esneyen yirtilan birsey yok tabi:))
Haha senin eşin yine öyle demiş bende gece fark ettim minik mink bacağımla gövdemin arasında var bi iki çizgi napim çatladıysa geri mi yapıştıralım diyor uyuz herif

Çatlaklar çizgi şeklinde kırmızı olur canım şimdilik kaşınır çoğu zaman selülitde portakal kabuğu gibi pürüzlü olur bak o geçiyor zayıflama bol su yürüyüşle
He iyi o zaman onlar geçsin de göbekten öyle kalsn artık ne yapayım tabi doğumdan sonra belli olucak göbek su an bişey yok bebek yağıyla nemlendiriyorum göbeğimi İnşallah faydası olur

He iyi o zaman onlar geçsin de göbekten öyle kalsn artık ne yapayım tabi doğumdan sonra belli olucak göbek su an bişey yok bebek yağıyla nemlendiriyorum göbeğimi İnşallah faydası olur
Canım göbekte selülit olmaz ki şimdi en gergin halinde ben kalça için falan diyorsun sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…