2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Orada yatasım var bu akşam:)) eşyalarını görünce evde bile gözlerim doluyordu çok değişik oldu hakkaten :) anayım beeeggnn diyesim geliyor :)
Hele bi de esyalarini yerlestir o odadan cikamicaksin :) artik ortaya dosegi atarsin :) evde bi seyler hareketlenmeye baslayinca ondan birseylerle dolmaya baslayinca daha bi hissediyor insan anne olacagini :)

Sukur hersey yolundaymis canim :) cok sevindim masallah ya 36 nin icindesin az kaldi hayirlisiyla pasayi kucaklamaya

Canım geçen perşembe 2058 gramdı, bu perşembe 2309 gram. Açılmayı bilmiyorum ama iki haftada fark edici kilo almış

Ben varım canım. 32+3 te amniyon sivisinin beklenen değerin altında olduğu fark edildi ve Hastaneye yatisim yapıldı. Ciğer geliştirici vuruldu 2 doz. İlk gece bana böyle devam ederse sezaryen olursun dediler. Çok şükür biz bugünü gördük. İnşallah senin bebeğin de ilerleyen haftaları görür

Çok teşekkürler çok sevindim ümit oldunuz bana

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar, iyi ki burasi var, ilk bebegimde ve ikinci de çok faydasını gördüm, bilmedem birbirimizi tanımadan o kadar çok hayrimiz dokunuyor ki, sizden ciğer geliştirici meselesini duyduktan sonra iki gün boyunca söyledim asistanlara orali olmadilar, bugün en sonunda docente ve bashekim e ulaştık, doçent çıkar çıkmaz hemen hastanenin ciğer geliştirici ignesini vurdurttu , bizimkinin eczaneden alınmasini bile beklemedi doktor, yarin sabah da perinotolog muayenesi yapılacak. İyi ki kadınlar kulübü var, bu kadar detayli yaziyorum ki herkese tecrübe olsun

Laedrii Hepimiz deneyimlerimizi paylasiyoruz sonucta. Burada olma amacimizda bu kimimiz bilgi aliyor kimimizde tecrubelerini anlatiyor. Kimsenin amaci kimseyi korkutmak degil. Uni hastanelerinde asistanlar insanin suratina bile bakmıyorlar onemsememeleri normal. Sonucta bir risk var az yada cok. İgneyi sana son dk yapip doguma almalarinin etkisi yok. Bir gunluk bir zamana ihtiyac var en az. Yapilmamasi durumundada o kucucuk bedene direkt kortizon yapiliyor, ciger gelistirici. Suan en buyuk yan etki annede ve sen ben tolere ederiz bunu bebegin ise iki uc gun gelisimi yavaslayacak sadece. Ay niye yazdiysam yine uzun uzun:) demistim yine diyorum bekler daha icini ferah tut sen. Biz bize düşenleri yaptik gerisi kuzulara kalmis. En zor en sıkıntılı sureci yasayan @wintersun oldu haftasi erkendi ama sukur hersey yolunda. 32 leri geciyoruz 35-36 larda arkadaslarimizda var yakinda bir haftaya hatta patir patir dogumlar baslar demedi demeyin bu arada :)

Benimde çok dktr gidesim var Ama eşim kızıyor niye durmadan gidiyorsun diye o yokken her hafta gittin ne güzel:)
Benimde ağrılarım başladı yine başka dra gidelim diyorum beyefendi burnundan soluyor bilmiş baytar bu dr yukarı ittiremedi başka dr mu yapacak diyor vallahi bunaldım bu heriften kendisi olsa yerimde eminim dra hastaneye yatış yaptırır doğurana kadar çıkmazdı

Aynen aynen benimkide öyle grip olda vasiyetini hazırlıyor benimde kasıklarım ağrı var dktr gideyim demeye çekiniyorım kendide gelmiyor benle ama işte herşeye muhalefet inek sanıyor bunlar bizi hep ondan böyleler

Bu arada bizde 36 haftada tüm ilaçları kesip normal doğum beklicez kızların ikiside dönmüş kafa kafaya vermişler :) 80 lerdeki kasılmalarda tık demediğim için doktorum ve ebem pek bi iştahlandılar ormal yapsak keşke diye konuşurken ben normal istiyorum zaten deyince anında gaza geldik hepimiz hayırlısı bakalım 4 hafta kaldı 36 nınnbitmesine :))))

Bnde bunun geceligini sabahligini aldım dün geldi çok şık bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…