2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seker hatunlar benim bir sorum var. Rahim qgzi uzunluğu ultrason sonucunda yazan bir değer mi acaba? Yoksa doktorunuz özellikle söylüyor mu? Benim iki doktorum da hiç bu uzunluktan bahsetmiyor.
Bu arada benim minnoş üçüncülüğe oynar gibi yaptı ama benim hiç niyetim yok Ortalarda sonlara yakın bir yere razıyız :)

Doktor söylüyor canım bana burda 2 sayfalık yazı veriyorlar bütün değerler için ama malum gürcüce:)

Ben varım benim bu seferki hariç bütün rahatsızlanmalarım cumartesi oluyor. Mutlak yani.

Bana garip bir şekilde o kadar 29 temmuz olacak gibi geliyor ki nerdeyse hastane için alacağım çikolatalara tarih yazdiricam D doktora bile söyledim ben 29 temmuzda dogurucam haberiniz olsun diye :))

Nasıl meyveli soda mı maden suyumu içeyim. Benim yeni oldu daha önce normal çıkıyordu. Bende sıcaklardan diyorum çok fena oluyorum ya hele hava çok sıcak olsun nefes alamıyorum

Kizlar regenesis max vitamin ilacini biliyorsunuz.evin ici sicak oldugu icin bi kac gundur ilac ta balik kokusu aliyorum.ustelik bi kac gundur de ishalim.acaba oda sicakligindan ilac bozulmus olup beni zehirleme ihtimali var midir? Zehirlensem bebegim icin tehlike olusturur mu?

Ahahah çok tatlısın ya allah iyiliğini versin bizimkiler kızıyor öyle göndermelerimi duyunca çocuğu gaza getirme diye de :)

Bana ilk hamileligimde sojuna kadar kullanacaksin demisti ama bende erken biraktim sezeryan dogum olacagi icin kestirmeyecekti sanirim ama ben bıraktım acikcasi devam etmedim riskli hafta gecince.
Kaçıncı haftada bıraktın hatırlıyormusun canım

Ben 28+4 te peçeteye kan geldi diye başlattı doktorum 1 ağustosa kadar kullanıcaz dedi 35-36. Haftaya denk geliyo

Nasıl meyveli soda mı maden suyumu içeyim. Benim yeni oldu daha önce normal çıkıyordu. Bende sıcaklardan diyorum çok fena oluyorum ya hele hava çok sıcak olsun nefes alamıyorum
Evet canım benimde genelde yazın olurdu özellikle Ramazan’da kafamı kaldıramazdım maden suyu tatlım

B
Benim doktorum her muayenede òlcüyo canim bazen ustten tam net òlcúm yapamadigi zaman alttan yapiyo onuda ayri bir ulturason kagidyla cikartip g9steriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…