2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi sana birak yada birakma diyemem sonucta usgde dr un takip ediyor rahim boyunu falan sıkıntı yoksa aslinda ilk gidiste soyle keselim diye bakalim ne tepki verecek
Zaten 35 de gidicem canım ya gittiğim hafta bırakmış olucam yani izinli bu haftada yarın anneme gidicem orada sorayım bari

Zaten 35 de gidicem canım ya gittiğim hafta bırakmış olucam yani izinli bu haftada yarın anneme gidicem orada sorayım bari
Aynen oyleymis :) progestanin bebegede anayada zarari tuylenme yapiyor sonradan dokuluyor oda zorlamiyorsa devam et o zaman zaten gunde bir aliyorsun. Benim kiz dogdugunda omuzlarinda apoletleri vardi resmen

Şaka gibi insanlar ya allah sabır versin

Aynen oyleymis :) progestanin bebegede anayada zarari tuylenme yapiyor yapiyor sonradan dokuluyor oda zorlamiyorsa devam et o zaman zaten gunde bir aliyorsun.
İşte Doğumda zorlama ihtimali olur mu diye korktum canım

Evet ya bende diyorum niye böyleyim evde iş yapmaya bile halim olmuyor sersem gibiyim. Tamam sağol canım soda icerim
Ben konuşamazdım bile dilim agzımın içinde kocaman olurdu tansiyondan dolayı canım

Aynen oyleymis :) progestanin bebegede anayada zarari tuylenme yapiyor sonradan dokuluyor oda zorlamiyorsa devam et o zaman zaten gunde bir aliyorsun. Benim kiz dogdugunda omuzlarinda apoletleri vardi resmen
Ya progestan bebeğe de mi tüylenme yapıyor ben ilk üç ay kullandım birde iğne yedim ama o progestan değildi iğnenin adını unuttum düşük tehdidine karşı vermişti doktor ve iğne ve ilaç bende zaten tüylenme yaptı gobegim acayip tuylendi çok sinirim bozuluyor bu duruma dökülür mü ki acaba

P Poouh bende progestan alıyorum dr 34. Haftada tekrar değerlendirelim keseriz dedi ama bende 35. Haftada gidicem bi dahakime ilaç biterse yenisini almam sanırım artık. Bu arada odanız çok tatlı güle güle kullanın inşallah

Evet uzun sureli kullanimda bebegede tuylenme yapiyor ama dogum.sonrasi surecte hamilelikle ve kullanilan ilaclardan dolayi beliren bu tarz etkiler kalkiyor. Benim gobegimde asiri killanma olmustu dokuldu. Kizimdada kalmadi endise etme. Hepsi onlarin sagligi icin sonuçta kil tuy dokulup gidecek.

Bide ultrasonda bugün bebegin yüzünü göremedik gizlemiş kendini görmek güzel oluyodu geçen hafta ağzını açıp kapatıyodu sonra su içti çok değişik bir duygu bugün nazlandı beyfendi :) bebegin kafası aşağıda ayaklar uste doğru geliyor doktor gösterdi sanırım olması gereken pozisyonda çünkü doktor onunla ilgili birşey demedi

İyi bari dokulsunde zaten halalarıma çekmişim tüylü biriyim ama göbeğimde falan yoktu şimdi oda oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…