2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun dedimki doktora allahin izniyle son bi ayim kaldi su hastaneden kovulmadan bi dogursaydim hayirlisiyla ebede doktorumda nasil gûlúyolar allahrazi olsun nezaman kendini kòty hissedersen gel diyolar
Korkma canım bazıları aşağıda taşıyabiliyor hem bak sen sürekli gidiyorsun dktr öyle bir riskin yok

Bugun surpriz bir haber aldim. ilk dogumun 2.haftasi kocasiyla kasim basi 7 sene sonra ilk defa, bebek gormeye gelip, butun londrayi, o sogukta, dikisli oldugum halde bana gezdirten gorumcem, bu dogumda henuz gelmiyor ama 18 yasindaki ucuzlerini 1i kiz 2si erkek, sirayla 11 temmuzdan itibaren gonderecekmis.once kiz geliyor.donus belli degil.ondan sonra digerleri

Cok Cok dusunceliymis dikisli gezme dogurdu doguracak gez bu seferde diye elinden geleni yapmis :)

Eşin izin vermesin bence. Bu halinle meme açıkta bebeylemi ilgileneceksin oğlunlamı misafirlemi . korkut sütüm kesilir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…