2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ev
Zaman yaklastikca ne olcak ne bitcek dusuncesi birde bu gun oyle aklima evlatlariyla sinanan arkadaslarim geldi uzuldum falan benim anneligim nasil olcak diye dusunurken baktim uyku falan kalmsmis
Evet o dúsúnce bendede var zaman yaklastikca sitres oliyorum sanki

Gunaydin canim bemde hep soluma yatamiyorum bazen sag bazen sirt ustû nasil oldun agrilarin hafiflemistir insallah
Günaydın kızlarrr bütün korku filmi senaryoları rüyalarımdan geçti. Sağ tarafıma yatmışım nasılda uyuşmuş deli olucam uykusuzluktan az kaldı

Kizlar gunaydin bu ciger geliştirici igne kortizon iğnesi mi bana 3 tane vurdularr
Ben 50 den yukarin asla cikmayan kilomu bunkortizon ignesile kaybettim kiilo yapar mi bu da

Kizlar gunaydin bu ciger geliştirici igne kortizon iğnesi mi bana 3 tane vurdularr
Ben 50 den yukarin asla cikmayan kilomu bunkortizon ignesile kaybettim kiilo yapar mi bu da
Benim bildigim kortizon ve hormon igne ilaclar kiloyu arttiriyo canim túp bebek tedavisinde benim kiloda artmisti baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…