2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilerekmi senin dogum zamanlarini bekliyorlar ki acaba

Bi benmiyim nefes darlığı çekip aldığı nefes yetmeyen 1 haftadan bu yana magnezyuma başladığımdan beri nefes darlığı çekiyorum bilmiyorum yada bana öyle geliyor

Bi benmiyim nefes darlığı çekip aldığı nefes yetmeyen 1 haftadan bu yana magnezyuma başladığımdan beri nefes darlığı çekiyorum bilmiyorum yada bana öyle geliyor
bende aksamlari òyleyim canim 1 hactadir nerelerini dayiyorsa benim sipa aldigim nefes yetmiyo balkonlara cikiyorum

Peeess! Sen mi ilgilenip gezdirecksin peki?

kızlar merak ettim de , hamileliğiniz boyunca hiç salam sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar tükettiniz mi?
bir de konserve ton balığı?
Kendim sucuk ve pastırma yapmıştım onları yedim. Birkaç defa da ton balığı yedim. Neden merak ettiğini merak ettim

Peeess! Sen mi ilgilenip gezdirecksin peki?
Suan icin ilgilenmeyi dusunmuyorum.ise yollamayi dusunuyorum esimle erkekleri.kizi da kardesime emanet edecem.geldikleri zaman nasil olur bilmiyorum tabi.

Bu arada an itibariyle gobisim.yarim saat sonra 35+5 iz..son duzluge girdik sayilir.saka gibi.

Eklentiler

• 20180628_230907-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 98
Benim gibi hala uyuhamayan varmi kizlar
Ben hala uyuyamadım geldim yatağa yatarım belki diye yarım saattir uyuyamıyorum en sonunda oturdum yatakta ya bebeğin pozisyonundan dolayı ben ne sağa sola yatamıyorum biraz aşağıda bebek ve kasıklarıma çok baskı oluyor donemiyorum bile ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…