2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kasılmalarım olduğu için şikayet üzerine bakmıştı rahim uzunluğuna. Ben sıramı hepinize veriyorum son sırayı vermem kimselere

Kendine ozel doktor hemsire tutar yedi yirmi dort kontrol ettirirdi emin ol onun eli ayagi sismiyor asagi vuran agrilari yok nerden anlicak senin halini

Bilemiyorum zehirlermi diye ama tedbirli olmakta fayda var benim ilaçlarım hep dolapta soğukta duruyor sıcakta odada unuttuğumu almıyorum ne olur ne olmaz

Cok Cok dusunceliymis dikisli gezme dogurdu doguracak gez bu seferde diye elinden geleni yapmis :)

Eşin izin vermesin bence. Bu halinle meme açıkta bebeylemi ilgileneceksin oğlunlamı misafirlemi . korkut sütüm kesilir de

Şaka gibi insanlar ya allah sabır versin

Yuk olmasinlar diye hepsini bir gondermeyecekmis.keske birden gelip gitseler diycektim.ne kadar esimin yegenleri de olsalar misafirler sonucta.yatak yemek kur topla derken diken ustunde olacam.gerci planim erkekleri esimle sabahtan aksama ise gondermek.kizda, kiz kardesimle yasit sayilir.ikisine verecem oglumu park muze gezdirsinler.planim tutacak mi bilmem ama gorecez vakti gelince.

Evet canım benimkide risk 35 te geçer o zamana kadar bırakma demişti

Çok teşekkürler canım inşallah

Kendine ozel doktor hemsire tutar yedi yirmi dort kontrol ettirirdi emin ol onun eli ayagi sismiyor asagi vuran agrilari yok nerden anlicak senin halini
Aynen öyle canı kıymetli kendinin ben daha sesimi çıkarmıyorum çıkarsamda bişey farketmeyecekmiş anlamış bulındum

Bende dede ara sancı oluyor kasıklarım da sanki adet olucak gibi hissediyorum kendimi hatta bu akşam da oldu doktor normal dedi
O bende de var arada oluyor hatta biraz sıklaştı ama benim dayanılmaz bi vajina ağrım var bebiş aşağıda olduğu için bayadır rahattım aslında ama geri döndü ve çok ağır bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…