2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şuanda kaç kilo sonra gittiniz mi kontrole?
Bugun 14.30da randevum var doktor değiştirdim.yeni bi doktora gidicem.cihaz ölçümü farklılığı olabilir ama yazarım yine de 35+3üm bugün.ayrıca 2 arkadaşımın ki benimkine göre baya önde biri 4 haftada 1 kilo 100 gr aldı diğeri 1 kilo benimki 1 ayda 800 gram kadar alıyo.bunyeyle ilgili demişti eski doktorum.iki arkadasimda da seker yok 1 i yeni dogum yapti bebegi saglikli kendisi de çok şükür sadece uzun boylu bebis ve 3700 kilosu.35.haftada 2800 du dogum yapan arkadasimin bebegi diger arkadasiminki 2700 benimki kucuk bile kaliyor yanlarinda :) yani bende su kiloya zayif diye takmış biri oldugumdan baya herkese sorup arastirma yaptım.bizimki normal oluyor :) 1 2 hafta kilosunun önde olması cok bir sorun değilmiş.

Doğum yapmış tüm annelerin bebekleriyle birlikte sağlıkla eve dönmelerini diliyorum aylar önce keseden kalp atışından konuşurken şimdi böyle güzel haberler almak yüzyüze bi tanışmışlık olmasa da gerçekten mutlu ediyor :) Atlaya atlaya okuyabiliyorum tüm mesajları bazen vakit olursa geriye dönük okuyorum hazirliklarimi tek başıma yaptığım için çok yorucu geçiyor son haftalar ve stresli.Umarım güzel haberler gelmeye devam eder.Herkesin evi hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlensin inşallah.Bereketle şansla gelsinler

31+2 de 2000gr di benim oglan.

Canim gozun aydin hayirli evlat olsun omru bahti guzel olsun insallah. İkinizde iyisiniz degil mi. Son ana kadar bekletebilmesi cok guzel olmus bir gunde gun gundur insallah en kisa zamanda evinize gecersiniz saglikla.

Canım hayırlı ugurlu oslun saglıkla buyüsün yavrusun inşallah

Ne kadar cabuk hareket edip yurursen o kadar cabuk toparlarsin en zor kismi ilk ayaga kalkis sezeryanin bu saate kalkmissindir zaten. Yatma dolaş surekli.

Laedrii canim gözün aydin cok geçmiş olsun allah anali babali büyütsün
Insallah yakin zamanda kuvezden cikar kavusursunuz orda kalsa da üzülme bak bizimki kendino topladi cikti cok iyi oldu sende iyilesirsin bu arada

Gúnaydin kizlar ve bebisleri iyi bir gun olmasi dilegiyle bu sabah bir kalktim gòbek cevremde sanki yara varmis gibi nasil aciyo elimi degdogimdede agriyo suan bile benim sipa hareket ediyo nasil hareket ettigi yerler aciyo anlamadim neden kendindede olan varmi arkadaslar

Ilk gecemizi sifir uykuyla tamamladik

Kuvezde agzina sut akmasina alisik oglum isyan cikardi gece emmicekmis agzina aksinmis savas verdi memeyle
Meme 4 atlas 0
Savasi meme kazandi

Simdi de misil misil uyuyo memede neden çünkü sabah oldu
Òyle òyle alisacak atlas pasa canim sen ve meme ondan inat olmalisiniz bence

Laedrii canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı evlat etsin. Sen de bir an önce toparlanirsin inşaallah beraber evinize dönersiniz .birden sancı mı geldi su mu geldi hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…