2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de de oluyor göbeğim çok dışarıda olduğunda aşırı acıyor.

Benim 2080di canım çok ileride değil bu kilolar normal. Merak etme sadece bu kadar ileride olması normal doğumu engellemez :) zaten kilolu çocuk (çok kilolu olan değil ama 3500e kadar falan) daha kolay doğar diyen doktorlar da var .

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım

Benim de bazen göbek çevresinde bazen yan tarafta öyle acıyor. Aynada bakıyorum birşey yok ama çok acıyor. İç karnımız yırtılıyor herhalde. Şükür görünürde yok şimdilik

Benim de iki gecedir başladı dön dön dön kendime gıcık oluyorum gece hiç uyku yok .Ayaklarımın altı yanıyor ve aciyor. Şu1 ayı da atlatsak iyiydi

Ay nebileyim canim hersabah bi agri bi sorunla uyaniyorum artik anlamadim evham yapmayim diyorum hayirlisi olsun hakkimizda
Benim de bazen göbek çevresinde bazen yan tarafta öyle acıyor. Aynada bakıyorum birşey yok ama çok acıyor. İç karnımız yırtılıyor herhalde. Şükür görünürde yok şimdilik

Laedrii gözün aydın
inşallah hızlıca toparlanıp kucağında bebeğinle çıkarsın
tecrübelisin diye biliyorum daha çabuk atlatırsın bu süreci inşalalh

@etka31112 dün gördüm sonra unuttum çok güzel olmuş kapı süsün :)

Hani sen ilk 4 te yer alacaktin kuzum bak siralarini birerbirer kaptilar
Evet. İhtimallerim suya düştü. İlk 4lü gitti elden
Öğlen sağlık ocağından hemşire gelecekmiş bana ziyarete. Şimdi ona ne ikram etsem canlar? Kahve yaparım yanına da bimden kızıma birşeyler aldırayımmı? Bim en yakın çünkü, ona da korka korka yolluyorum gelene kadar dakika sayıyorum. Daha uzağa yollamam. Kendim de kalkıp hazırlayamıyorum ara ara sancı yokluyor. Başka zaman olsa kek yapardım iki dakikada hiç değilse

S
kahve yaninada cikolata koy yeter sen yatiyoraun canim birde.benim bu agrilarim dogum belirtisi falan olamaz degilmi

Dün Emyldrm sezeryan olacaktı yanlışmı hatırlıyorum??
dün olmayacaktım canım duruma göre netlesecekti kontrole gittik bi kaç gün daha beklicez benim geçen hafta sürekli olan kasılmalar ne hikmetse durdu ilaç falanda kullanmıyorum bıraktık herşeyi. Bu haftayı da geçirelim haftaya olsun diyor doktorum 2 günde bir kontrole çağırıyor şuan aksi bir durum olmazsa bu hafta da sıkıntısız geçerse haftaya olucak doğum inşallah :))

Benim de iki gecedir başladı dön dön dön kendime gıcık oluyorum gece hiç uyku yok .Ayaklarımın altı yanıyor ve aciyor. Şu1 ayı da atlatsak iyiydi
Bende oyle yaaa bi de sabah uyandigimda icimde bi huzursuz kpss den mi oluyor bunlar acaba ya hic çalışamiyorum ben vatandaslik bilgim sifir yani beni kpssden sonra tc vatandasligindan silebilirler cevaplarima bakip

Evet kullanıyorum kan hapını bende haftaya gidicem daha kontrole Doktorum izinde şu anda onu bekliyorum

Gergin ve kuru olunca ağrıyor bazen bebek yağı sürerek rahatlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…