2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle yaaa bi de sabah uyandigimda icimde bi huzursuz kpss den mi oluyor bunlar acaba ya hic çalışamiyorum ben vatandaslik bilgim sifir yani beni kpssden sonra tc vatandasligindan silebilirler cevaplarima bakip

Sakin ol kuzum yaparsın sen çocukla üniversite bitirmiş kadınsın. Sadece kpss günü doğurma yeter :)

Coook teşekkür ederim canım benim

canım allah bağışlasın bebeğini gözün aydın küveze alındı mı bebeğin

Gozun aydin canim darisi bize olsun. Tez vakitte evinize cikmayida nasip etsin

Sakin ol kuzum yaparsın sen çocukla üniversite bitirmiş kadınsın. Sadece kpss günü doğurma yeter :)
Cok hain planlarim var :) :) sorulari cozcem akıbet kotuyse teslim ettikten sonra bagircam ayyyyyyyy doguruyorum :) en azindan bi kac rakip egale edim :) :) dun esim sordu kac haftalik olacaksin sinavda 36 olcam dedim anaaaa sıkıntı valla ha dedi:) dogurmam insallah ya :)

Ilk gecemizi sifir uykuyla tamamladik

Kuvezde agzina sut akmasina alisik oglum isyan cikardi gece emmicekmis agzina aksinmis savas verdi memeyle
Meme 4 atlas 0
Savasi meme kazandi

Simdi de misil misil uyuyo memede neden çünkü sabah oldu
Canım gözün aydın oğlunla kavuşmuşsunuz allah bağışlasın :)

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah.

Günaydın güzel anneler dün gece 11 gibi evde olduk yani annelerde ben çok komik bir haldeyiz heryerim ödem oldu yolculuktan dolayı bacaklarım ayaklarım karnım sanki şimdi hamileyim aslında iyiydim ama yolculuk çok hırpaladı Talha iyi çok şükür gaz problemi aslında yokmuş memeyi tama ağzına koyamıyormuşum dün geceden belli güzel emzirabiliyorum çok şükür sizleri merak da bıraktım kusura bakmayın yazamadım bir türlü bir iki güne rahat rahat girerim sanırım

Benim en yakın arkadaşım da sınava girecek ona da dedim eğer dogurursam falan sana haber vermicem heyecan yaparsın diye :) ama senin planın çok iyiymis en azından sabote Allah emeklerinizin kat kat karşılığını versin insaallah canım benim

Sen değildin bebeğim

Sen de değildin bebeğim

Kuzum sendin gece rüyamda doğuran
İsmini görünce hatırladım.
Ama hiç ispatlı çıkan rüyam yoktur rahat ol

Ohhh rahatladım :) ama Z Zynpymn dogurursa sırada kahin anne olarak adin çıkar haberin olsun sonra hepimizin tarihini soylemen lazım:)

Çok sevindim eve varmaniza ayaklarını yükseğe uzat bol bol emzir bebisini .Sen yazdikca içim eriyor vallahi maşallah . Rabbim bize de nasip etsin . samsunda hangi hastanede doğum yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…