2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen değildin bebeğim

Sen de değildin bebeğim

Kuzum sendin gece rüyamda doğuran
İsmini görünce hatırladım.
Ama hiç ispatlı çıkan rüyam yoktur rahat ol
Ayy gercekten mi bende hissediyorum erken dogurcagimida bu kadar erken olurmu bilmiyorum hayirlara vesile olsun ruyan ama

Ayy ne guzel bol bol sutun olsun talhada tosuncuk olsun seninde odemlerin biran once insin insallah

Ayy gercekten mi bende hissediyorum erken dogurcagimida bu kadar erken olurmu bilmiyorum hayirlara vesile olsun ruyan ama

Diyorum ya hiç çıkan rüyam olmadı bugüne kadar . Bekler annesi bekler 2 hafta daha minnoşun seni
Akşam burayı okurken elimde telefon uyuyakalınca ister istemez burası ile ilgili rüya gördüm bence

Valla duan cok guzel gercekten ancak kat kat karsiligini verirse rabbim benden bi cacik olur yoksa su calismayla benden bi sey olacagi yok :) :). Ya aslinda ben cok hirsliyim ders konusunda ama Çınar beni cok fazla sabote etti :) dun yks ile ilgili bi caps gördüm diyor ki bu seneki deneme sinavi iyiydi guzeldi bakalim insallah seneye gercek sinavda kazanirim :) benim icinde bu kpss deneme olarak gececek :) :) 2 sene sonra asil sinavim :)

Diyorum ya hiç çıkan rüyam olmadı bugüne kadar . Bekler annesi bekler 2 hafta daha minnoşun seni
Akşam burayı okurken elimde telefon uyuyakalınca ister istemez burası ile ilgili rüya gördüm bence
Bilinc alti bendede arada oluyor bu ara hem hava sicak hem tel isiniyor o yuzden uyku saatimde birakiyorum

Bende gircem KPSS ye :) ya çişim gelirse diye korkuyorum bende. Bez mı baglayip gitsem acaba 2 saat sonuçta yarım saatte bir tuvalete giden insanlarz biz

Ben kullanıyorum kan hapı

Bende gircem KPSS ye :) ya çişim gelirse diye korkuyorum bende. Bez mı baglayip gitsem acaba 2 saat sonuçta yarım saatte bir tuvalete giden insanlarz biz
Eger tutamam diyorsan cidden bagla sonra sıkıntı olmasin cikincada cikarip atarsin nolcak ayip degil hamileyiz surda :) Calisma seviyen nasıl canim bitti mi konular

Ay kzlar yavrumun odasini temzlwdm dolabini sildm fln. Bi yıkayıp yerlesecek n kadar gzuel bir duygu bezleri bile oyle guzel kokuyor ki rabbimme sukurlwr olsun. İsteyen herkese bu duyguyu yasatsn ins... Mesajları okuyamadm kotuu birsey yyyoktur ins. Duygulairmi siiznle paylaspk istedim kalan işlere devam edeyim

kız inşallah hemen atanıp maaş almaya başlarsın kızın daha doğmadan onun şansına

ne zaman atamaları yapılcak özel sektörde iki bebekle çalışma şartların ağır gelir memurların biraz daha düzenli oluyo mesai izin konuları

Zaten hep o dert var bende canim yani cocuk olmadan once ben hep ozel de calisirim diyordum çünkü guzel isler kaptin mi ucretlerde dolgun oluyor ve ilerde insallah kendi icmimarlik ofisimi acmak hayalim. Ama cocuklar icin su anda memur olmsyi cok istiyorum en azindan cocuklarim kendini toparlayana kadar memur olarak calissam sonrasinda hsyalimi gerceklestirmek icin istifa bile edebilirdim ama bu çalışmayla zor yani yine de kismet tabi. Bu kadar anne var burada benim juri notlarim aciklanirken oyle cok dua etmistiniz ki hepiniz cok sukur gecmistim ve oylece okulum bitti yine dualarınız arkamda olursa belkinsu gibi gelir geçer bu sinavda insallah :)

hakkında en hayırlı olsun canım dualarımız seninle allah yavrularının rızkını vericek illa sen elimden geleni yap bakalım

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebiş kötü bişey yok çok şükür yeni bi bebişimiz var Laedrii doğum yaptı

doktora gitmedin dimi daha ONTK yazdı mı bişey

Eger tutamam diyorsan cidden bagla sonra sıkıntı olmasin cikincada cikarip atarsin nolcak ayip degil hamileyiz surda :) Calisma seviyen nasıl canim bitti mi konular
Yok canım nerdeee. Adam gibi çalışmadım arada çalıştım sadece. Bir de zaten adam akıllı evde çalışamıyorum ben dershaneye gitcektim ama hamilelik çıkınca kaldi uzak çünkü kanama falan da oldu benim başlarda risk alamadım hayirlisi artık olmadı 2 sene sonra Allah nasip ederse düzgünce çalışp denerim yaşım daha 23 çocuğumla da ilgilenip büyütmüş olurum diyorum hem. İnsAllah yinede bişeyler yapabiliriz insanın kendi parasını kazanabilmesi çok önemli bu devirde. Dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…