2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ONTK neyaptin canim kontrole gittinmi senin pasa dònmúsmú yada sezeryan olacaksa gùn belli oldumu iyisiniz degilmi hayirli haberlerle gel insallah

O otekivenus canim durumun stabil mi dogurmadin dimi sesin cikmiyor ses ver arada

Yok canım hala aynı durumdayım ne bir sanci ne belirti suanlik yok hergun bugünde geçti diye şükrediyorum nekadar durursa okadar iyi cumartesi kontrolum var ozamana kadar bisi olmazsa bakalim beklemedeyim

Kızlar elektrikli süt sağma makinam geldi hemen tek göğsümde denedim çekişi çok güzel resmen vakumladı göğsümü :) Ali express den 65 tl ye aldım 13 günde elimde oldu. alacaklar için tavsiye ederim

Ay edelim tabi canim bolca dua edelim elimizden gelenide yapalim artik insallah hayirlisi olur bizler icin.

P
canim bence birdaha gògsynde deneme derim g9gshn uyarilmasi rahmin acilmasina neden oluyormus

KIZLAR cok sıcaklara mı geldı ne doğumumuz pişicez galiba dahada ısınır havalar ağustosa kadar ilk doğumum ekımdı dedım yazın doğuracam bır dakını dedım şimdi diyorum bilsem bahar aylarında düşünürdüm .yürümekde bıle zorlanırken bırak sıcakda cabası işe sabahları gelmek işkence bu arada ev işlerinizi yapabılıyormusun ben yapamıyorum ev başını aldı gidiyor çok utanıyorum diyorum inşallah anı doğum yapmam o derece

Yok canım hala aynı durumdayım ne bir sanci ne belirti suanlik yok hergun bugünde geçti diye şükrediyorum nekadar durursa okadar iyi cumartesi kontrolum var ozamana kadar bisi olmazsa bakalim beklemedeyim
Cok sukur canim aynen ne kadar dursa o kadar gelisir kuzucuk masallah haftanda cok guzel artik saglikla vakitlice gelsin kuzucuk

Valla canim bende agir isleri yapamiyordum eve kadin aldim bùtún agir islerimi yapti bende bugyn toparlama isleri yaptim gel bana sor nasil yaptim birde benim sipa ben ayaktayken cok hareket ediyo zor oluyo

Canım çocukla zaten çok zor bir de bitirme projesiyle falan da uğraştın bu sene .İnşaallah hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun kuzum :)

Aynen daha oyle dogum belirtilerimde cok yok ama bu grupta ha doguruyom doguracam diyenler degilde beklenmeyenler dogurdu belki bende dogururum bellimi olur

Şaka bir yana Insaallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur canım :)

Gayet uyguna almışsın canm. Güle güle kullan inşallah

kız hem evhamlısın hem göğsünde neden denedin
krem bile sürerken dikkat edin göğsü uyarmayın doğumu tetikliyor diyorlar
aman bi daha deneme dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…