2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben yeni eve gelebildim kontrolüm iyi geçti oğlum gayet iyiymiş 2250 gram olmuş boyu 44 cm çok saçlı bir oğlum olacakmış kafası aynı yerde duruyordu milim kımıldamamış o yuzden sezeryan garantilendi anestezi narkoz şeklini falan konuştuk geriye sadece sezeryan gününü belirlemek kaldı. Gelecek hafta nts ye gireceğim ve sezeryan tarihi belli olacak. Bende durumlar böyle canım sen ne yaptın çıktınmı kontrolden?

ONTK haber alan varmi kizlar kontrole gidecekti yazmadi daha sanirim
Geldim canım kontrolde oğlumun dönmediğini görünce doktorum anestezi uzmanlarıyla falan görüştürdü ameliyatı konuştuk sezeryan garantilendi haftaya tekrardan kontrole gideceğim nts ye sokacak ve sezeryan tarihi netleşecek. Oğlum 2250 gram olmuş herşeyi çok iyi şükür. Bizden bukadar teyzesi benim velet aksi çıktı :)

Hayirlisi olsun.saglikla kalin da gerisi onemli degil.kacinci hafta da sezeryana aliyorlar sizde?

Benimki bastan beri òyle canim normalde dònùyo ama nehikmettense kontrollerde minnos hep ayaklar assagida oluyo nasip iste

Hayirlisi olsun.saglikla kalin da gerisi onemli degil.kacinci hafta da sezeryana aliyorlar sizde?
Bilmiyorum canım gelecek haftaya belli olacak ama şunu söyleyebilirim doğum gününü doktorum değiştirmeden yazdı gelecek haftaya nts ye sokacak ve kendine nezaman uygunsa o tarihe doğum olacak.

kız hem evhamlısın hem göğsünde neden denedin
krem bile sürerken dikkat edin göğsü uyarmayın doğumu tetikliyor diyorlar
aman bi daha deneme dikkat et
:) napiim gidip gelip gözüm onda kalacaktı er geç dayanamayıp deneyecektim, hemen geri çektim ama birkç saniye sürdü.

Bilmiyorum canım gelecek haftaya belli olacak ama şunu söyleyebilirim doğum gününü doktorum değiştirmeden yazdı gelecek haftaya nts ye sokacak ve kendine nezaman uygunsa o tarihe doğum olacak.

Hayırlısı olsun :) Bakalım ne zaman diyecek
en azından kafanda netleşti iyi oldu

:) napiim gidip gelip gözüm onda kalacaktı er geç dayanamayıp deneyecektim, hemen geri çektim ama birkç saniye sürdü.

satıcının adını ya da linkini atsana
bende ekleyeyim sepete şimdilik almıcam ama son zaman alırım belki

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Hayırlısı olsun :) Bakalım ne zaman diyecek
en azından kafanda netleşti iyi oldu

satıcının adını ya da linkini atsana
bende ekleyeyim sepete şimdilik almıcam ama son zaman alırım belki
Evet canım gelecek haftaya doğum günüde netleşecek tüm hazırlığımı ona göre yapacam sürpriz olmayacak :) ben bu veletin popoyu kızartacam bi doğsun varya

Canim simdi ciktim bende. 2100 gr olmus bizim findik kurduda boylu bir kiz olacakmis oyle soyledi ultrason kagidi vermedigi icin hesaplayamiyorum boyunu bizimki de ayni hala degisiklik yok dönmeye dair hic bir belirti yok 3 hafta sonrasina çağırdı bakalim bizle sezaryen konusmadi daha o zaman konuşacak sanirim placebo effect

Bende gelecek haftaya girecem bakalım nasıl birşey :)

Evet canım gelecek haftaya doğum günüde netleşecek tüm hazırlığımı ona göre yapacam sürpriz olmayacak :) ben bu veletin popoyu kızartacam bi doğsun varya

valla şimdiden herşeye karar veriyorlar yaaa
yeni nesıl bombaa gibi geliyor :) yandık yandık

bu arada sende işlerini rahatça halleldersin

bizimki de dönmedi ama doktor bekle son ana kadar döner belki diyor
ama senin ilki sezeryan diye bakalım ne olacak

Beni gelecek haftaya çağırdı seni neden 3 hafta sonraya çağırdıki direk doğumamı sokacak ne yapacak

Şimdi güzel teyzeler size Doğum hikayemizi anlatayım fırsat bulmuşken öncelikle buraya çok alıştığım için girmediğim zaman hep aklım burda özlüyorum sizleri Biliyorsunuz akşam üstü çıktık yola cumartesi Batum’a geldiğimizde hafif sancılarım vardı ve Batum’da tekrar nişan olan şeyden geldi sınırı geçince hemen gideriz hastaneye dedik sonra Trabzon’a kadar gittik arada sancı oluyordu ama ben yine herzamanki şeyler diyordum orda hastane bulmak için polis devriyesinde yardım istedik orası çok eğlenceliydi zaten öyle ağır sancı falan yoktu polis önde biz arkasında hızla gidiyoruz trabzonu ayağa kaldırdık resmen :) Sonra sonunda orda güzel devlet hastanesi gittik ebe alttan muame etti parmak ucu kadar açıklık var ntsde sancı yok Doğum görünmüyor korkma rahat rahat İstanbul a gideriz en az 1 hafta bence Doğum yok dedi tabi biz nasıl mutlu olduk Sevinç’le yola devam ettik eşimle çok güzel sohbet ediyorduk Trabzon dan hastaneden çıkalı 1 saat olmuştu dedim bir lavoba molası verelim benzinlikte Opet de durduk ( bunuda unutamam:) lavoya girdim ilginç bir şekilde su geliyordu bende altıma kaçırdığımı düşündüm olamazdı yani daha yeni ebe bakmıştı birşey yok demiş di resmen elimi altına tuttum nerden geldiğini anlamak için sonra tabi telaşla eşime suyum geldiğini söyledim Samsun’a kadar gittik bu durumda orda özel bir hastane bulduk tabi arabanda inince yine akmaya başladı suyum açık kalmış Çeşme gibiydi çok ilginçti benim ilkinde böyle gelmemişti hastane almadı bizi hem hafta sonu gelse takipli hastası olmadığımız için nöbetçi kadın doğımcusu yoktu bir başka hastaneye de gittik oda almadı en son devlette yönlendirdiler Allahım okadar korkunç bir yerdi Samsun kadın Doğum devlet pislik içindeydi heryer orayı görünce eşimde bende çok korktuk zaten ynaımızda kimsemiz yok netten hastane bile bakamıyorduk Türk hatlarımızı takılı değildi orda rica etiik bize yardımcı olması için kendi telefonun da hastaneleri aradı en sonunda medikal park kabul etti tabi biz Orayıda bilmediğimiz için önde taksi arkada biz gittik saat 2 de hastaneydik açıklık 3 cm tabi nts taktılar ama çok yorgunuz tabi ben öyle uyuyordum arada açıklığı konturol ediyordu ebe Dktr yoktu evindeydi açıklık artarsa haber vericeklerdi onlarda açılmam olması için hiçbirşey yapmadılar duş almama bile izin vermemişlerdi ama ben aldım çünkü dktr belliki sabaha kadar kalmamın peşindeydi ama elimdende birşey gelmiyordu kendimden çok yorgundum hareket edemiyordum böylece sabah oldu sabah dktr hanım deşrif ettiği için suni sancıyı denediler e tabi bebek sabah kadar susuz içerde kalınca suniyi kaldıramadı kalp atışı bozuldu mecbur sezaryenı kabul etmek zorunda kaldım eşimle tek başımıza olmak çok tuhaftı ben ameliyathanede spinal olacağımı öğrendim ama narkoz istesemde yapmadılar işte sonra meleğimi gördüm çok güzel bembeyaz bir bebek normalde ilk doğan bebekler çirkin olduğunu düşünürüm ben Ali de çok çirkindi ama Talha gerçekten güzle bir bebekti çok şaşırdım :)) Oğlumu giydirirdiler azıcık kokladım götürdüler ben bir 40 dakika falan kaldım içerde eşimde yazık bebeği götürdükleirnş bile bilmiyor sonra söylemişler Benim eşim de yazık bebeğe hiç bakamazken odaya bir gittim ikisi başbaşalar çok komik geldi onları ikisini orda görmek Ay çok uzun yaztım ama işte Talha oğlan sizlere söz verdiğim gibi atraksiyonları bol bir şekilde dünyaya geldi Rabbim sizlerde sağlıkla kucağınıza nasip etsin inşllah Bana dua ettiğiniz için yanımda olduğunuz için ailem yokluğunda bana aile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Evet canım şu mobilyalar bi gelseydi çocugun kıyafetlerini hazırlasam iyi olurdu 5. bebeğimiz doğdu gurupta bu gurup korkutuyo beni :) bebişler yaramaz hepimizi temmuz anneleri yapacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…