- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #52.341
Canım ben yeni eve gelebildim kontrolüm iyi geçti oğlum gayet iyiymiş 2250 gram olmuş boyu 44 cm çok saçlı bir oğlum olacakmışInsallah canim
Geldim canım kontrolde oğlumun dönmediğini görünce doktorum anestezi uzmanlarıyla falan görüştürdü ameliyatı konuştuk sezeryan garantilendi haftaya tekrardan kontrole gideceğim nts ye sokacak ve sezeryan tarihi netleşecek. Oğlum 2250 gram olmuş herşeyi çok iyi şükür. Bizden bukadar teyzesi benim velet aksi çıktı :)ONTK haber alan varmi kizlar kontrole gidecekti yazmadi daha sanirim
Hayirlisi olsun.saglikla kalin da gerisi onemli degil.kacinci hafta da sezeryana aliyorlar sizde?Geldim canım kontrolde oğlumun dönmediğini görünce doktorum anestezi uzmanlarıyla falan görüştürdü ameliyatı konuştuk sezeryan garantilendi haftaya tekrardan kontrole gideceğim nts ye sokacak ve sezeryan tarihi netleşecek. Oğlum 2250 gram olmuş herşeyi çok iyi şükür. Bizden bukadar teyzesi benim velet aksi çıktı :)
Benimki bastan beri òyle canim normalde dònùyo ama nehikmettense kontrollerde minnos hep ayaklar assagida oluyo nasip isteGeldim canım kontrolde oğlumun dönmediğini görünce doktorum anestezi uzmanlarıyla falan görüştürdü ameliyatı konuştuk sezeryan garantilendi haftaya tekrardan kontrole gideceğim nts ye sokacak ve sezeryan tarihi netleşecek. Oğlum 2250 gram olmuş herşeyi çok iyi şükür. Bizden bukadar teyzesi benim velet aksi çıktı :)
Ben bugün hediyemi verdim canım el emeği takı hediye ettim çok sevindi.Arkadaslar dogumu yapan doktorunuza hediye almayi dúsúnûyormusunuz alacaksaniz ne alacaksiniz ben bir túrlu bulamadim ne alacagimi
Bilmiyorum canım gelecek haftaya belli olacak ama şunu söyleyebilirim doğum gününü doktorum değiştirmeden yazdı gelecek haftaya nts ye sokacak ve kendine nezaman uygunsa o tarihe doğum olacak.Hayirlisi olsun.saglikla kalin da gerisi onemli degil.kacinci hafta da sezeryana aliyorlar sizde?
:) napiim gidip gelip gözüm onda kalacaktı er geç dayanamayıp deneyecektim, hemen geri çektim ama birkç saniye sürdü.kız hem evhamlısın hem göğsünde neden denedin
krem bile sürerken dikkat edin göğsü uyarmayın doğumu tetikliyor diyorlar
aman bi daha deneme dikkat et
Evet canım hayırlısı olsun yapcak bişi yok içerde çok rahat oldukları için :) sağlıkla gelsinlerBenimki bastan beri òyle canim normalde dònùyo ama nehikmettense kontrollerde minnos hep ayaklar assagida oluyo nasip iste
Ya zor mu o siteden ürğn almak?Kızlar elektrikli süt sağma makinam geldi hemen tek göğsümde denedim çekişi çok güzel resmen vakumladı göğsümü :) Ali express den 65 tl ye aldım 13 günde elimde oldu. alacaklar için tavsiye ederim Eki Görüntüle 2164473
Dikkat et canım hastalanma. Gerçekten çok sıcak ya ben gece nasıl uyudugumu bilemedim terden bunaldım.Çarşaf ıslattım sarıldım inşallah şifayı kapmam ama dayanamadım kalbim sıkıştı sıcaktan
Bilmiyorum canım gelecek haftaya belli olacak ama şunu söyleyebilirim doğum gününü doktorum değiştirmeden yazdı gelecek haftaya nts ye sokacak ve kendine nezaman uygunsa o tarihe doğum olacak.
:) napiim gidip gelip gözüm onda kalacaktı er geç dayanamayıp deneyecektim, hemen geri çektim ama birkç saniye sürdü.
Aynen öyle diyorum acaba davulun sesi uzaktan mı hoş geliyor acaba diye ama çok tatlı :)ilk uykusuz gece haberimiz de geldi o bile tatlı geliyo burda oturup hayal edince
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Arkadaşlar 2.5 sene önce epidural normal doğum yaptım, 8saat önce epidural spinal ile sezeryan oldum, sanırım ikisi de aynı yani normalde öncesinde ve dogum surecinde çekiyorsun, sezeryande daha çok bir zorluğunu görmedim açıkçası belki daha yeni olduğu için ama sonrasında cekiyorsun bilemiyorum. Her dogum farkli ama tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum şuan iyiyim demek için erken mi? Nelere dikkat etmeliyim?
Evet canım gelecek haftaya doğum günüde netleşecek tüm hazırlığımı ona göre yapacam sürpriz olmayacak :) ben bu veletin popoyu kızartacam bi doğsun varyaHayırlısı olsun :) Bakalım ne zaman diyecek
en azından kafanda netleşti iyi oldu
satıcının adını ya da linkini atsana
bende ekleyeyim sepete şimdilik almıcam ama son zaman alırım belki
Canim simdi ciktim bende. 2100 gr olmus bizim findik kurduda boylu bir kiz olacakmis oyle soyledi ultrason kagidi vermedigi icin hesaplayamiyorum boyunu bizimki de ayni hala degisiklik yok dönmeye dair hic bir belirti yokCanım ben yeni eve gelebildim kontrolüm iyi geçti oğlum gayet iyiymiş 2250 gram olmuş boyu 44 cm çok saçlı bir oğlum olacakmışkafası aynı yerde duruyordu milim kımıldamamış o yuzden sezeryan garantilendi anestezi narkoz şeklini falan konuştuk geriye sadece sezeryan gününü belirlemek kaldı. Gelecek hafta nts ye gireceğim ve sezeryan tarihi belli olacak. Bende durumlar böyle canım sen ne yaptın çıktınmı kontrolden?
Bende gelecek haftaya girecem bakalım nasıl birşey :)Günaydın güzel anneler; )
Bizim bugün haftalik kontrolümüz var. Bakalım su seviyemiz artmış mi azalmış mi onu göreceğiz. 35. Hafta bizim için sınırdı. Bakalım minnoş ne alemde.
Yalnız üniversite hastanesindeki nst cihazı çok orjinal :) beboş hareket ettiğinde elime verilen butona basmam lazım ama ben ne zaman nstye girsem hiç hareket hissedemiyorum :) Geriliyorum galiba o butonu elime verdiklerinde :)
Evet canım gelecek haftaya doğum günüde netleşecek tüm hazırlığımı ona göre yapacam sürpriz olmayacak :) ben bu veletin popoyu kızartacam bi doğsun varya
Canim simdi ciktim bende. 2100 gr olmus bizim findik kurduda boylu bir kiz olacakmis oyle soyledi ultrason kagidi vermedigi icin hesaplayamiyorum boyunu bizimki de ayni hala degisiklik yok dönmeye dair hic bir belirti yok3 hafta sonrasina çağırdı bakalim bizle sezaryen konusmadi daha o zaman konuşacak sanirim placebo effect
Beni gelecek haftaya çağırdı seni neden 3 hafta sonraya çağırdıkiCanim simdi ciktim bende. 2100 gr olmus bizim findik kurduda boylu bir kiz olacakmis oyle soyledi ultrason kagidi vermedigi icin hesaplayamiyorum boyunu bizimki de ayni hala degisiklik yok dönmeye dair hic bir belirti yok3 hafta sonrasina çağırdı bakalim bizle sezaryen konusmadi daha o zaman konuşacak sanirim placebo effect
Evet canım şu mobilyalar bi gelseydi çocugun kıyafetlerini hazırlasam iyi olurdu 5. bebeğimiz doğdu gurupta bu gurup korkutuyo beni :) bebişler yaramaz hepimizi temmuz anneleri yapacaklar :)valla şimdiden herşeye karar veriyorlar yaaa
yeni nesıl bombaa gibi geliyor :) yandık yandık
bu arada sende işlerini rahatça halleldersin
bizimki de dönmedi ama doktor bekle son ana kadar döner belki diyor
ama senin ilki sezeryan diye bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?