- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #52.361
maşallah canım kocaman olmuş daha döner belki diye konuşmamıştır benim kız da geç dönmüştü hakkımızda hayırlısı olsunCanim simdi ciktim bende. 2100 gr olmus bizim findik kurduda boylu bir kiz olacakmis oyle soyledi ultrason kagidi vermedigi icin hesaplayamiyorum boyunu bizimki de ayni hala degisiklik yok dönmeye dair hic bir belirti yok3 hafta sonrasina çağırdı bakalim bizle sezaryen konusmadi daha o zaman konuşacak sanirim placebo effect
Maşallah minik kuzulara çok tatlilarAa atarım kuzummteyzelerimizin nazarı değmez
ayın kaçında gelecek bir şey dediler mi ?Evet canım şu mobilyalar bi gelseydi çocugun kıyafetlerini hazırlasam iyi olurdu 5. bebeğimiz doğdu gurupta bu gurup korkutuyo beni :) bebişler yaramaz hepimizi temmuz anneleri yapacaklar :)
Yok canım diğer sitelerden farkı yok uğraştırmıyor hiç. Tokalarını vs ordan alcam yine benYa zor mu o siteden ürğn almak?
satıcının adını ya da linkini atsana
bende ekleyeyim sepete şimdilik almıcam ama son zaman alırım belki
Ya evet çok uzun bir hikaye anlatacak kesingazelim_24 hey maşallahh ne atraksiyon ama
şimdi iyisiniz şükürler olsun
ağzımızdan çıkan her şey dua diye boşa demiyorlar
eşim olsun doğumda yanımda dedin dedinn
bi eşinle doğurdun
Talha beye doğum yeri samsun yazısını anlatırkenki halini çok merak ediyorum büyüdüğünde
Caniiiim hayirli olsun simdi gordum dogurdugunu, sanirim burda doguran baska arkadaslarda var, birkac hafta giremedim ne olmus boyle?Şimdi güzel teyzeler size Doğum hikayemizi anlatayım fırsat bulmuşken öncelikle buraya çok alıştığım için girmediğim zaman hep aklım burda özlüyorum sizleri Biliyorsunuz akşam üstü çıktık yola cumartesi Batum’a geldiğimizde hafif sancılarım vardı ve Batum’da tekrar nişan olan şeyden geldi sınırı geçince hemen gideriz hastaneye dedik sonra Trabzon’a kadar gittik arada sancı oluyordu ama ben yine herzamanki şeyler diyordum orda hastane bulmak için polis devriyesinde yardım istedik orası çok eğlenceliydi zaten öyle ağır sancı falan yoktu polis önde biz arkasında hızla gidiyoruz trabzonu ayağa kaldırdık resmen :) Sonra sonunda orda güzel devlet hastanesi gittik ebe alttan muame etti parmak ucu kadar açıklık var ntsde sancı yok Doğum görünmüyor korkma rahat rahat İstanbul a gideriz en az 1 hafta bence Doğum yok dedi tabi biz nasıl mutlu olduk Sevinç’le yola devam ettik eşimle çok güzel sohbet ediyorduk Trabzon dan hastaneden çıkalı 1 saat olmuştu dedim bir lavoba molası verelim benzinlikte Opet de durduk ( bunuda unutamam:) lavoya girdim ilginç bir şekilde su geliyordu bende altıma kaçırdığımı düşündüm olamazdı yani daha yeni ebe bakmıştı birşey yok demiş di resmen elimi altına tuttum nerden geldiğini anlamak için sonra tabi telaşla eşime suyum geldiğini söyledim Samsun’a kadar gittik bu durumda orda özel bir hastane bulduk tabi arabanda inince yine akmaya başladı suyum açık kalmış Çeşme gibiydi çok ilginçti benim ilkinde böyle gelmemişti hastane almadı bizi hem hafta sonu gelse takipli hastası olmadığımız için nöbetçi kadın doğımcusu yoktu bir başka hastaneye de gittik oda almadı en son devlette yönlendirdiler Allahım okadar korkunç bir yerdi Samsun kadın Doğum devlet pislik içindeydi heryer orayı görünce eşimde bende çok korktuk zaten ynaımızda kimsemiz yok netten hastane bile bakamıyorduk Türk hatlarımızı takılı değildi orda rica etiik bize yardımcı olması için kendi telefonun da hastaneleri aradı en sonunda medikal park kabul etti tabi biz Orayıda bilmediğimiz için önde taksi arkada biz gittik saat 2 de hastaneydik açıklık 3 cm tabi nts taktılar ama çok yorgunuz tabi ben öyle uyuyordum arada açıklığı konturol ediyordu ebe Dktr yoktu evindeydi açıklık artarsa haber vericeklerdi onlarda açılmam olması için hiçbirşey yapmadılar duş almama bile izin vermemişlerdi ama ben aldım çünkü dktr belliki sabaha kadar kalmamın peşindeydi ama elimdende birşey gelmiyordu kendimden çok yorgundum hareket edemiyordum böylece sabah oldu sabah dktr hanım deşrif ettiği için suni sancıyı denediler e tabi bebek sabah kadar susuz içerde kalınca suniyi kaldıramadı kalp atışı bozuldu mecbur sezaryenı kabul etmek zorunda kaldım eşimle tek başımıza olmak çok tuhaftı ben ameliyathanede spinal olacağımı öğrendim ama narkoz istesemde yapmadılar işte sonra meleğimi gördüm çok güzel bembeyaz bir bebek normalde ilk doğan bebekler çirkin olduğunu düşünürüm ben Ali de çok çirkindi ama Talha gerçekten güzle bir bebekti çok şaşırdım :)) Oğlumu giydirirdiler azıcık kokladım götürdüler ben bir 40 dakika falan kaldım içerde eşimde yazık bebeği götürdükleirnş bile bilmiyor sonra söylemişler Benim eşim de yazık bebeğe hiç bakamazken odaya bir gittim ikisi başbaşalar çok komik geldi onları ikisini orda görmek Ay çok uzun yaztım ama işte Talha oğlan sizlere söz verdiğim gibi atraksiyonları bol bir şekilde dünyaya geldi Rabbim sizlerde sağlıkla kucağınıza nasip etsin inşllah Bana dua ettiğiniz için yanımda olduğunuz için ailem yokluğunda bana aile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Sağol canım benim Benimde haberim yol benden başka doğuran varmı kızlar:)Caniiiim hayirli olsun simdi gordum dogurdugunu, sanirim burda doguran baska arkadaslarda var, birkac hafta giremedim ne olmus boyle?
İyilerdi inşllah @Laedrii canım gözünaydın hayırlı olsunLaedrii de doğum yaptı :)
Canım açıkçası düşünmedim böyle bir şey daha çok spor kıyafetler giyiniyor kendisi ama. Onunda minik ikizleri var Ve Facebook'tan anladığım kadarı ile FenerbahçeliYemyesilbirdeniz canim sen doktora bisey alacanmi neler giyiyo nelerden hoslaniyo bi bilgin varmi acaba soktorcugum basindan belli cok kahrimi cekti bi hediye alayim diyorum
bana annemler gelecek ağır işleri yapmaya canm belkı çalstımdan da olabılır zor ve yorucu geliyor gerci hepimiz için öyle ağır ve son dönemlerımıze girdik inşallah cabuk geçer bu dönemlerValla canim bende agir isleri yapamiyordum eve kadin aldim bùtún agir islerimi yapti bende bugyn toparlama isleri yaptim gel bana sor nasil yaptim birde benim sipa ben ayaktayken cok hareket ediyo zor oluyo
Polis önden siz arkadan çok iyiymiş ya o an baya endişelenmişsinizdir ama şimdi atraksiyonlu heycan dolu bu doğum hikayenizi gülerek anlatıp hatırlayabilirsiniz talha büyüdüğünde oda gülecektir kesin :) Allah uzun ömür versin. Bakalım bizde nasıl olacak.Şimdi güzel teyzeler size Doğum hikayemizi anlatayım fırsat bulmuşken öncelikle buraya çok alıştığım için girmediğim zaman hep aklım burda özlüyorum sizleri Biliyorsunuz akşam üstü çıktık yola cumartesi Batum’a geldiğimizde hafif sancılarım vardı ve Batum’da tekrar nişan olan şeyden geldi sınırı geçince hemen gideriz hastaneye dedik sonra Trabzon’a kadar gittik arada sancı oluyordu ama ben yine herzamanki şeyler diyordum orda hastane bulmak için polis devriyesinde yardım istedik orası çok eğlenceliydi zaten öyle ağır sancı falan yoktu polis önde biz arkasında hızla gidiyoruz trabzonu ayağa kaldırdık resmen :) Sonra sonunda orda güzel devlet hastanesi gittik ebe alttan muame etti parmak ucu kadar açıklık var ntsde sancı yok Doğum görünmüyor korkma rahat rahat İstanbul a gideriz en az 1 hafta bence Doğum yok dedi tabi biz nasıl mutlu olduk Sevinç’le yola devam ettik eşimle çok güzel sohbet ediyorduk Trabzon dan hastaneden çıkalı 1 saat olmuştu dedim bir lavoba molası verelim benzinlikte Opet de durduk ( bunuda unutamam:) lavoya girdim ilginç bir şekilde su geliyordu bende altıma kaçırdığımı düşündüm olamazdı yani daha yeni ebe bakmıştı birşey yok demiş di resmen elimi altına tuttum nerden geldiğini anlamak için sonra tabi telaşla eşime suyum geldiğini söyledim Samsun’a kadar gittik bu durumda orda özel bir hastane bulduk tabi arabanda inince yine akmaya başladı suyum açık kalmış Çeşme gibiydi çok ilginçti benim ilkinde böyle gelmemişti hastane almadı bizi hem hafta sonu gelse takipli hastası olmadığımız için nöbetçi kadın doğımcusu yoktu bir başka hastaneye de gittik oda almadı en son devlette yönlendirdiler Allahım okadar korkunç bir yerdi Samsun kadın Doğum devlet pislik içindeydi heryer orayı görünce eşimde bende çok korktuk zaten ynaımızda kimsemiz yok netten hastane bile bakamıyorduk Türk hatlarımızı takılı değildi orda rica etiik bize yardımcı olması için kendi telefonun da hastaneleri aradı en sonunda medikal park kabul etti tabi biz Orayıda bilmediğimiz için önde taksi arkada biz gittik saat 2 de hastaneydik açıklık 3 cm tabi nts taktılar ama çok yorgunuz tabi ben öyle uyuyordum arada açıklığı konturol ediyordu ebe Dktr yoktu evindeydi açıklık artarsa haber vericeklerdi onlarda açılmam olması için hiçbirşey yapmadılar duş almama bile izin vermemişlerdi ama ben aldım çünkü dktr belliki sabaha kadar kalmamın peşindeydi ama elimdende birşey gelmiyordu kendimden çok yorgundum hareket edemiyordum böylece sabah oldu sabah dktr hanım deşrif ettiği için suni sancıyı denediler e tabi bebek sabah kadar susuz içerde kalınca suniyi kaldıramadı kalp atışı bozuldu mecbur sezaryenı kabul etmek zorunda kaldım eşimle tek başımıza olmak çok tuhaftı ben ameliyathanede spinal olacağımı öğrendim ama narkoz istesemde yapmadılar işte sonra meleğimi gördüm çok güzel bembeyaz bir bebek normalde ilk doğan bebekler çirkin olduğunu düşünürüm ben Ali de çok çirkindi ama Talha gerçekten güzle bir bebekti çok şaşırdım :)) Oğlumu giydirirdiler azıcık kokladım götürdüler ben bir 40 dakika falan kaldım içerde eşimde yazık bebeği götürdükleirnş bile bilmiyor sonra söylemişler Benim eşim de yazık bebeğe hiç bakamazken odaya bir gittim ikisi başbaşalar çok komik geldi onları ikisini orda görmek Ay çok uzun yaztım ama işte Talha oğlan sizlere söz verdiğim gibi atraksiyonları bol bir şekilde dünyaya geldi Rabbim sizlerde sağlıkla kucağınıza nasip etsin inşllah Bana dua ettiğiniz için yanımda olduğunuz için ailem yokluğunda bana aile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
KIZLAR cok sıcaklara mı geldı ne doğumumuz pişicez galiba dahada ısınır havalar ağustosa kadarilk doğumum ekımdı dedım yazın doğuracam bır dakını dedım şimdi diyorum bilsem bahar aylarında düşünürdüm . yürümekde bıle zorlanırken bırak sıcakda cabası işe sabahları gelmek işkence bu arada ev işlerinizi yapabılıyormusun ben yapamıyorum ev başını aldı gidiyor çok utanıyorum diyorum inşallah anı doğum yapmam o derece
Canım ben yeni eve gelebildim kontrolüm iyi geçti oğlum gayet iyiymiş 2250 gram olmuş boyu 44 cm çok saçlı bir oğlum olacakmışkafası aynı yerde duruyordu milim kımıldamamış o yuzden sezeryan garantilendi anestezi narkoz şeklini falan konuştuk geriye sadece sezeryan gününü belirlemek kaldı. Gelecek hafta nts ye gireceğim ve sezeryan tarihi belli olacak. Bende durumlar böyle canım sen ne yaptın çıktınmı kontrolden?
Gunaydin canim hadi guzel haberlerle gel insallah :)
Bugün üniversite hastanesinde kontrolum vardı. Buradaki doktorum sanırım bu kez su seviyesinden endişe duydu. Bunu bana çok yansıtmadığını düşünüyorum ama bundan sonra daha kısa aralıklarla kontrole gelmem gerekebilecegini söyledi. Bu durum beni biraz endişelendiriyor olsa da beboş da ben de iyiyiz. Diğer doktorum ile randevum ise cumartesi bakalım o ne diyecek durumumuz hakkında.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım
Beboşun kalp atışlarını duymanin verdiği mutluluğun tarifi yok :)Bende gelecek haftaya girecem bakalım nasıl birşey :)
Bugün üniversite hastanesinde kontrolum vardı. Buradaki doktorum sanırım bu kez su seviyesinden endişe duydu. Bunu bana çok yansıtmadığını düşünüyorum ama bundan sonra daha kısa aralıklarla kontrole gelmem gerekebilecegini söyledi. Bu durum beni biraz endişelendiriyor olsa da beboş da ben de iyiyiz. Diğer doktorum ile randevum ise cumartesi bakalım o ne diyecek durumumuz hakkında.
Beboşun kalp atışlarını duymanin verdiği mutluluğun tarifi yok :)
Oyy kuzum benimmIlk gecemizi sifir uykuyla tamamladik
Kuvezde agzina sut akmasina alisik oglum isyan cikardi gece emmicekmis agzina aksinmis savas verdi memeyle
Meme 4 atlas 0
Savasi meme kazandi
Simdi de misil misil uyuyo memede neden çünkü sabah oldu
iş yaparsanda yormadan yap cnm kendını mesela bırazını sabah sa dinlen aksama kadar aksam bıraz son dönemlerız dikat et bende tez canlıyım ama su aralar eser yok gibi o halımdenBen de dun kizimin odasindaki kitapligi bosalttim, iceriki odadaki kitapligi da bosalttim, onu kardesime vercem disariya çıkarttım. Kizimin odasindakini diger odaya koydum yeniden doldurdum falan. Oldum ama yorgunluktan. Bugun de kalktim kizlarin odasini yeniden duzenledim. Esya surukledim oradan oraya. Gardrop bile ittim, sonra da supurge actim eve. Aslinda kadin çağırmam gerek de bi supurge yapayim yine de dedim. Ama simdi pisman oldum keske yapmayaydim diyorum. Boyle yapınca sonra cok belim agriyor, kalcam kitleniyor yuruyemiyoru....
Ama esime desem on kere soylemem lazim, ben dr tez canliyim hemen yapilmasi lazim birsey aklimdaysa.
Masallah bebise. Ben de doktorumdan bi iptal randevu yakaladim persembeye sonunda. Sabah cok atraksiyonlu gecti o randevuyu yakalayabilecegim diye... benimi de tersti bakalim döndü mü... ama ben hep hickiriklarini asagida hissediyorum, anlamıyorum bu kiz nasil yukarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?