2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım kocaman olmuş daha döner belki diye konuşmamıştır benim kız da geç dönmüştü hakkımızda hayırlısı olsun

gazelim_24 hey maşallahh ne atraksiyon ama
şimdi iyisiniz şükürler olsun

ağzımızdan çıkan her şey dua diye boşa demiyorlar
eşim olsun doğumda yanımda dedin dedinn
bi eşinle doğurdun
Talha beye doğum yeri samsun yazısını anlatırkenki halini çok merak ediyorum büyüdüğünde

Evet canım şu mobilyalar bi gelseydi çocugun kıyafetlerini hazırlasam iyi olurdu 5. bebeğimiz doğdu gurupta bu gurup korkutuyo beni :) bebişler yaramaz hepimizi temmuz anneleri yapacaklar :)
ayın kaçında gelecek bir şey dediler mi ?

Ben sonunculuğa adayım ya
mümkünse bayrama yakın falan olsun erken olmasın

Ya evet çok uzun bir hikaye anlatacak kesin

Caniiiim hayirli olsun simdi gordum dogurdugunu, sanirim burda doguran baska arkadaslarda var, birkac hafta giremedim ne olmus boyle?

Kızlar hastaneden gldim doktor yanlis alarm dedi yalanci kasilmalarmis nstde bisi cikmadi yorgunluk ve ayakta durmak tetikliomus. Ama 1 hafta önce olctugu kilonun aynısını söyledi kafam ona takıldı yine 2.575 grm dedi, 1 haftada hiç kilo almamismi dedim doktorda bi haftalik olcumdé doğru sonuç vermeyebilio ultrason bu önemli değil dedi. 1 hafta sonra tekrar cgrdi . Dogrumu olcmedi anlamadimki

Yemyesilbirdeniz canim sen doktora bisey alacanmi neler giyiyo nelerden hoslaniyo bi bilgin varmi acaba soktorcugum basindan belli cok kahrimi cekti bi hediye alayim diyorum
Canım açıkçası düşünmedim böyle bir şey daha çok spor kıyafetler giyiniyor kendisi ama. Onunda minik ikizleri var Ve Facebook'tan anladığım kadarı ile Fenerbahçeli

Valla canim bende agir isleri yapamiyordum eve kadin aldim bùtún agir islerimi yapti bende bugyn toparlama isleri yaptim gel bana sor nasil yaptim birde benim sipa ben ayaktayken cok hareket ediyo zor oluyo
bana annemler gelecek ağır işleri yapmaya canm belkı çalstımdan da olabılır zor ve yorucu geliyor gerci hepimiz için öyle ağır ve son dönemlerımıze girdik inşallah cabuk geçer bu dönemler

Polis önden siz arkadan çok iyiymiş ya o an baya endişelenmişsinizdir ama şimdi atraksiyonlu heycan dolu bu doğum hikayenizi gülerek anlatıp hatırlayabilirsiniz talha büyüdüğünde oda gülecektir kesin :) Allah uzun ömür versin. Bakalım bizde nasıl olacak.

Ben de dun kizimin odasindaki kitapligi bosalttim, iceriki odadaki kitapligi da bosalttim, onu kardesime vercem disariya çıkarttım. Kizimin odasindakini diger odaya koydum yeniden doldurdum falan. Oldum ama yorgunluktan. Bugun de kalktim kizlarin odasini yeniden duzenledim. Esya surukledim oradan oraya. Gardrop bile ittim, sonra da supurge actim eve. Aslinda kadin çağırmam gerek de bi supurge yapayim yine de dedim. Ama simdi pisman oldum keske yapmayaydim diyorum. Boyle yapınca sonra cok belim agriyor, kalcam kitleniyor yuruyemiyoru....
Ama esime desem on kere soylemem lazim, ben dr tez canliyim hemen yapilmasi lazim birsey aklimdaysa.

Masallah bebise. Ben de doktorumdan bi iptal randevu yakaladim persembeye sonunda. Sabah cok atraksiyonlu gecti o randevuyu yakalayabilecegim diye... benimi de tersti bakalim döndü mü... ama ben hep hickiriklarini asagida hissediyorum, anlamıyorum bu kiz nasil yukarda

Gunaydin canim hadi guzel haberlerle gel insallah :)

bulasiksuyu canım kontrolden çıkınca yaz hemen merak ediyoruz senin beboşu

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım
Bugün üniversite hastanesinde kontrolum vardı. Buradaki doktorum sanırım bu kez su seviyesinden endişe duydu. Bunu bana çok yansıtmadığını düşünüyorum ama bundan sonra daha kısa aralıklarla kontrole gelmem gerekebilecegini söyledi. Bu durum beni biraz endişelendiriyor olsa da beboş da ben de iyiyiz. Diğer doktorum ile randevum ise cumartesi bakalım o ne diyecek durumumuz hakkında.

Bende gelecek haftaya girecem bakalım nasıl birşey :)
Beboşun kalp atışlarını duymanin verdiği mutluluğun tarifi yok :)

hadi ya
ne zaman gideceksin bi sonraki kontrole

bakalım kendi doktorun ne diyecek
senin hazırlıkların bitti mi
ne kadar olmuş beboş ?

Beboş dedikçe aklıma sen geliyorsun :) şöyle tontiş gül yüzlü bir bebek canlanıyor gözümde

Ilk gecemizi sifir uykuyla tamamladik

Kuvezde agzina sut akmasina alisik oglum isyan cikardi gece emmicekmis agzina aksinmis savas verdi memeyle
Meme 4 atlas 0
Savasi meme kazandi

Simdi de misil misil uyuyo memede neden çünkü sabah oldu
Oyy kuzum benimm yavas yavas alışacak evde ya artık annesinin kollarında ne nazlar yapar varya o şimdi :) maşallah ona

iş yaparsanda yormadan yap cnm kendını mesela bırazını sabah sa dinlen aksama kadar aksam bıraz son dönemlerız dikat et bende tez canlıyım ama su aralar eser yok gibi o halımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…