2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iş yaparsanda yormadan yap cnm kendını mesela bırazını sabah sa dinlen aksama kadar aksam bıraz son dönemlerız dikat et bende tez canlıyım ama su aralar eser yok gibi o halımden

Ya koca koca mobilyalari itip cekemseydim iyiydi. Destwkli yapiyorum o tarz seyleri ama yone de sonra pisman oldum ama gecti aetik. Belim falan agriyo simdi yatiyorum ne olur ne olmaz diye . Korktum biraz aslinda.

gazelim_24 hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Talha hemsehrimiz oldu yani benim eşim de samsunlu Allah bağışlasın canım.

bulasiksuyu inşaallah beboş acele etmez dursun durduğu yerde dışarısı çok sıcak :)

Tzadkiel canım yorma kendini artık farkında değiliz ama vücudumuz bütün depolarını boşalttı nerdeyse artık daha çok dinlenmemiz lazım

interiorarchitect ONTK bebislere olumlama yapın döneceksin sen döneceksin diye ONTK yalnız senin doktor biraz erken karar vermemiş mi benim doktorum son ana kadar dönebilir bebekler diyor sezeryana karar vermek için biraz erken geldi bana. 37yi falan geçsen anlayacağım ama niye öyle dedi acaba

Sağol canım benim o polis video çektim ama buraya atılmıyor bayağı eğlenceliydi o tarafı henüz su sancı falan yoktu çünkü

Gozlerim doldu okurken cok sukur saglikla beklenen bir dogum yapmadin demekki bir seyi ne kadar cok soylersen o olurmus:)) senin sayende bizdede tebessum ettircek bir ani biraktiniz

Hani sen ilk 4 te yer alacaktin kuzum bak siralarini birerbirer kaptilar
İlk 10 dan sonraya kalacak gibi duruyor Nesrinay86 baksana maşallah asıl sorunsuz olanlardan korkmaya başladım ben kendim de dahil inşallah olmaz öyle birşey ama sorunlular bekliyo sorunsuzlar doğuruyo bizim gurupa özel :)

Canım benim ya okurken bile heycanladim atraksyonlu bir bebek oldu talha :) seninle aynı gün dogurcam sandım ama benim bebekte hala tık yok 2 cm acilmam var sanci su falan yok bakalim ne olcak rabbim evladına kavuşturmuş ne güzel seni sağlıkla darisi bizlerin basina

Kizlar selam nasilsiniz bugün doktora gittik bebisim 2354 gr olmuş boyu 39 cm doğum şeklim belki sezeryan olabilirmis beynimde makro adenom var doktorum bunun bin yipratip beyin kanamasi geçirme riskim olduğunu söyledi normal doğum olamiycam sanırım çok üzgünüm

Kısa aralıklarla kontrol ederiz dedi ama haftalik randevumu bir gün one çekti şimdilik Haftaya pazartesi gideceğim.
Buradaki ultrasonda kilosu 2554 çıktı. Geçen hafta diğer hastanedekinde 2700 idi. Kendi cantami ve beboşun çantası hazır. Sadece odası biraz dağınık onu da hallederim bu hafta inşallah. Zamanını bekleyip dogarsa annesine çekip kesin tontiş olacaktır :)

geçen aynı şey benim aklımdan geçti bulasiksuyu ndan bi hareket gelince eyvah dedim
bende normal herşey ama erken olma ihtimali var yandıkk

Allah korusun böyle bir risk varken neden deneyesin ki normali
sonuç olarak bebeğine ulaşmak için bir araç doğum şekli
illa normal olacak diye bir şey yok
bak gazelim noramal giderken doktora sebep sezeryan oldu
ya da hangimizin garantisi var ki birde rahatsızlığın varmış %1 ihtimal bile beyin kanaması riski varken denemek bence manasız olur
bunun için üzülmek çok daha manasız

Iki gundur aklimdasin ama ismini hatirlayamadigim icin yazamadim. Hakkinda hayirlisi olsun sonucta saglik herseyden onemli

iyi yaa çok da sık değilmiş bir an 2-3 güne falan mı aldı ki dedim
demek ki tedbiri elden bırakmamak için böyle bir yol izliyor

odayı da halledersin ya
olmadı doğumdan sonra da olur çantalar hazırsa :) gerisi kolay

hastaneden hastaneye değişiyor ama maşalalh kilosu da iyi
bol bol et kaşar ye bebiş kilo alsın bu aralar

ayın kaçında gelecek bir şey dediler mi ?

Ben sonunculuğa adayım ya
mümkünse bayrama yakın falan olsun erken olmasın
Gelecek haftaya nts ye gireceğim kontrolüm var ozaman söyleyecek net tarihi doktorum ajandasına bakacakmış canım.

Benim yaramaz donmus galiba ya yeni uyandim ve hickirigi midemde hissediyorum.haftalardir asagidaydi :.(
Moralini bozmak gibi olmasın canım ama benimki baş aşagı kimi zaman aşagıda kimi zaman yukarıda hissediyorum hıçkırığı şiddetliyse yukarıdan belli oluyor

Valla benim bu yaramaz oğlan plasentanın içinde kendi kalıbını çıkarmaya çalışıyor galiba hiç milim oynamıyo böyle bebekler yerlerini çok sevip kıpranmıyorlarmış hayırlısı artık yapcak bişi yok öyle veya böyle doğuracaz bişekilde :)

İlk zamanlardaki gibimi atıyor hala yoksa farklımı? Heycan yaptım :)

Tecrübelerine dayanarak öyle söyledi ama son güne kadar bekleyecek yinede galiba canım normal olmazsa ameliyathane falan hersey planlı olmuş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…