- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #52.381
iş yaparsanda yormadan yap cnm kendını mesela bırazını sabah sa dinlen aksama kadar aksam bıraz son dönemlerız dikat et bende tez canlıyım ama su aralar eser yok gibi o halımden
Sağol canım benim sizlerinde güzel hikayeleriniz olsun inşllah ama atraksiyonlu olmasın :)gazelim_24 inan hiç sıkılmadan okudum aksiyonlu heyecanlı ve sonu harika bir doğum olmus emınım ileride talha bebek de hiç sıkılmadan ve heyecanla dinliyecektir doğum anısını
Cok sukur canim aynen ne kadar dursa o kadar gelisir kuzucuk masallah haftanda cok guzel artik saglikla vakitlice gelsin kuzucuk
Sağol canım benim o polis video çektim ama buraya atılmıyor bayağı eğlenceliydi o tarafı henüz su sancı falan yoktu çünküPolis önden siz arkadan çok iyiymiş ya o an baya endişelenmişsinizdir ama şimdi atraksiyonlu heycan dolu bu doğum hikayenizi gülerek anlatıp hatırlayabilirsiniz talha büyüdüğünde oda gülecektir kesin :) Allah uzun ömür versin. Bakalım bizde nasıl olacak.
gazelim_24 hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Talha hemsehrimiz oldu yani benim eşim de samsunlu Allah bağışlasın canım. Sağol canım benim sen hastane ismi yazmıştın sağol ama orasıda geçe diye almadı bizi nihayetinde sabah oldu Doğum ama Talha çok para ödetmek istedi bize belliki :)
bulasiksuyu inşaallah beboş acele etmez dursun durduğu yerde dışarısı çok sıcak :)
Tzadkiel canım yorma kendini artık farkında değiliz ama vücudumuz bütün depolarını boşalttı nerdeyse artık daha çok dinlenmemiz lazım
interiorarchitect ONTK bebislere olumlama yapın döneceksin sen döneceksin diye ONTK yalnız senin doktor biraz erken karar vermemiş mi benim doktorum son ana kadar dönebilir bebekler diyor sezeryana karar vermek için biraz erken geldi bana. 37yi falan geçsen anlayacağım ama niye öyle dedi acaba
Gozlerim doldu okurken cok sukur saglikla beklenen bir dogum yapmadin demekki bir seyi ne kadar cok soylersen o olurmus:)) senin sayende bizdede tebessum ettircek bir ani biraktinizŞimdi güzel teyzeler size Doğum hikayemizi anlatayım fırsat bulmuşken öncelikle buraya çok alıştığım için girmediğim zaman hep aklım burda özlüyorum sizleri Biliyorsunuz akşam üstü çıktık yola cumartesi Batum’a geldiğimizde hafif sancılarım vardı ve Batum’da tekrar nişan olan şeyden geldi sınırı geçince hemen gideriz hastaneye dedik sonra Trabzon’a kadar gittik arada sancı oluyordu ama ben yine herzamanki şeyler diyordum orda hastane bulmak için polis devriyesinde yardım istedik orası çok eğlenceliydi zaten öyle ağır sancı falan yoktu polis önde biz arkasında hızla gidiyoruz trabzonu ayağa kaldırdık resmen :) Sonra sonunda orda güzel devlet hastanesi gittik ebe alttan muame etti parmak ucu kadar açıklık var ntsde sancı yok Doğum görünmüyor korkma rahat rahat İstanbul a gideriz en az 1 hafta bence Doğum yok dedi tabi biz nasıl mutlu olduk Sevinç’le yola devam ettik eşimle çok güzel sohbet ediyorduk Trabzon dan hastaneden çıkalı 1 saat olmuştu dedim bir lavoba molası verelim benzinlikte Opet de durduk ( bunuda unutamam:) lavoya girdim ilginç bir şekilde su geliyordu bende altıma kaçırdığımı düşündüm olamazdı yani daha yeni ebe bakmıştı birşey yok demiş di resmen elimi altına tuttum nerden geldiğini anlamak için sonra tabi telaşla eşime suyum geldiğini söyledim Samsun’a kadar gittik bu durumda orda özel bir hastane bulduk tabi arabanda inince yine akmaya başladı suyum açık kalmış Çeşme gibiydi çok ilginçti benim ilkinde böyle gelmemişti hastane almadı bizi hem hafta sonu gelse takipli hastası olmadığımız için nöbetçi kadın doğımcusu yoktu bir başka hastaneye de gittik oda almadı en son devlette yönlendirdiler Allahım okadar korkunç bir yerdi Samsun kadın Doğum devlet pislik içindeydi heryer orayı görünce eşimde bende çok korktuk zaten ynaımızda kimsemiz yok netten hastane bile bakamıyorduk Türk hatlarımızı takılı değildi orda rica etiik bize yardımcı olması için kendi telefonun da hastaneleri aradı en sonunda medikal park kabul etti tabi biz Orayıda bilmediğimiz için önde taksi arkada biz gittik saat 2 de hastaneydik açıklık 3 cm tabi nts taktılar ama çok yorgunuz tabi ben öyle uyuyordum arada açıklığı konturol ediyordu ebe Dktr yoktu evindeydi açıklık artarsa haber vericeklerdi onlarda açılmam olması için hiçbirşey yapmadılar duş almama bile izin vermemişlerdi ama ben aldım çünkü dktr belliki sabaha kadar kalmamın peşindeydi ama elimdende birşey gelmiyordu kendimden çok yorgundum hareket edemiyordum böylece sabah oldu sabah dktr hanım deşrif ettiği için suni sancıyı denediler e tabi bebek sabah kadar susuz içerde kalınca suniyi kaldıramadı kalp atışı bozuldu mecbur sezaryenı kabul etmek zorunda kaldım eşimle tek başımıza olmak çok tuhaftı ben ameliyathanede spinal olacağımı öğrendim ama narkoz istesemde yapmadılar işte sonra meleğimi gördüm çok güzel bembeyaz bir bebek normalde ilk doğan bebekler çirkin olduğunu düşünürüm ben Ali de çok çirkindi ama Talha gerçekten güzle bir bebekti çok şaşırdım :)) Oğlumu giydirirdiler azıcık kokladım götürdüler ben bir 40 dakika falan kaldım içerde eşimde yazık bebeği götürdükleirnş bile bilmiyor sonra söylemişler Benim eşim de yazık bebeğe hiç bakamazken odaya bir gittim ikisi başbaşalar çok komik geldi onları ikisini orda görmek Ay çok uzun yaztım ama işte Talha oğlan sizlere söz verdiğim gibi atraksiyonları bol bir şekilde dünyaya geldi Rabbim sizlerde sağlıkla kucağınıza nasip etsin inşllah Bana dua ettiğiniz için yanımda olduğunuz için ailem yokluğunda bana aile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
İlk 10 dan sonraya kalacak gibi duruyorHani sen ilk 4 te yer alacaktin kuzum bak siralarini birerbirer kaptilar
Şimdi güzel teyzeler size Doğum hikayemizi anlatayım fırsat bulmuşken öncelikle buraya çok alıştığım için girmediğim zaman hep aklım burda özlüyorum sizleri Biliyorsunuz akşam üstü çıktık yola cumartesi Batum’a geldiğimizde hafif sancılarım vardı ve Batum’da tekrar nişan olan şeyden geldi sınırı geçince hemen gideriz hastaneye dedik sonra Trabzon’a kadar gittik arada sancı oluyordu ama ben yine herzamanki şeyler diyordum orda hastane bulmak için polis devriyesinde yardım istedik orası çok eğlenceliydi zaten öyle ağır sancı falan yoktu polis önde biz arkasında hızla gidiyoruz trabzonu ayağa kaldırdık resmen :) Sonra sonunda orda güzel devlet hastanesi gittik ebe alttan muame etti parmak ucu kadar açıklık var ntsde sancı yok Doğum görünmüyor korkma rahat rahat İstanbul a gideriz en az 1 hafta bence Doğum yok dedi tabi biz nasıl mutlu olduk Sevinç’le yola devam ettik eşimle çok güzel sohbet ediyorduk Trabzon dan hastaneden çıkalı 1 saat olmuştu dedim bir lavoba molası verelim benzinlikte Opet de durduk ( bunuda unutamam:) lavoya girdim ilginç bir şekilde su geliyordu bende altıma kaçırdığımı düşündüm olamazdı yani daha yeni ebe bakmıştı birşey yok demiş di resmen elimi altına tuttum nerden geldiğini anlamak için sonra tabi telaşla eşime suyum geldiğini söyledim Samsun’a kadar gittik bu durumda orda özel bir hastane bulduk tabi arabanda inince yine akmaya başladı suyum açık kalmış Çeşme gibiydi çok ilginçti benim ilkinde böyle gelmemişti hastane almadı bizi hem hafta sonu gelse takipli hastası olmadığımız için nöbetçi kadın doğımcusu yoktu bir başka hastaneye de gittik oda almadı en son devlette yönlendirdiler Allahım okadar korkunç bir yerdi Samsun kadın Doğum devlet pislik içindeydi heryer orayı görünce eşimde bende çok korktuk zaten ynaımızda kimsemiz yok netten hastane bile bakamıyorduk Türk hatlarımızı takılı değildi orda rica etiik bize yardımcı olması için kendi telefonun da hastaneleri aradı en sonunda medikal park kabul etti tabi biz Orayıda bilmediğimiz için önde taksi arkada biz gittik saat 2 de hastaneydik açıklık 3 cm tabi nts taktılar ama çok yorgunuz tabi ben öyle uyuyordum arada açıklığı konturol ediyordu ebe Dktr yoktu evindeydi açıklık artarsa haber vericeklerdi onlarda açılmam olması için hiçbirşey yapmadılar duş almama bile izin vermemişlerdi ama ben aldım çünkü dktr belliki sabaha kadar kalmamın peşindeydi ama elimdende birşey gelmiyordu kendimden çok yorgundum hareket edemiyordum böylece sabah oldu sabah dktr hanım deşrif ettiği için suni sancıyı denediler e tabi bebek sabah kadar susuz içerde kalınca suniyi kaldıramadı kalp atışı bozuldu mecbur sezaryenı kabul etmek zorunda kaldım eşimle tek başımıza olmak çok tuhaftı ben ameliyathanede spinal olacağımı öğrendim ama narkoz istesemde yapmadılar işte sonra meleğimi gördüm çok güzel bembeyaz bir bebek normalde ilk doğan bebekler çirkin olduğunu düşünürüm ben Ali de çok çirkindi ama Talha gerçekten güzle bir bebekti çok şaşırdım :)) Oğlumu giydirirdiler azıcık kokladım götürdüler ben bir 40 dakika falan kaldım içerde eşimde yazık bebeği götürdükleirnş bile bilmiyor sonra söylemişler Benim eşim de yazık bebeğe hiç bakamazken odaya bir gittim ikisi başbaşalar çok komik geldi onları ikisini orda görmek Ay çok uzun yaztım ama işte Talha oğlan sizlere söz verdiğim gibi atraksiyonları bol bir şekilde dünyaya geldi Rabbim sizlerde sağlıkla kucağınıza nasip etsin inşllah Bana dua ettiğiniz için yanımda olduğunuz için ailem yokluğunda bana aile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Kısa aralıklarla kontrol ederiz dedi ama haftalik randevumu bir gün one çekti şimdilikhadi ya
ne zaman gideceksin bi sonraki kontrole
bakalım kendi doktorun ne diyecek
senin hazırlıkların bitti mi
ne kadar olmuş beboş ?
Beboş dedikçe aklıma sen geliyorsun :) şöyle tontiş gül yüzlü bir bebek canlanıyor gözümde
İlk 10 dan sonraya kalacak gibi duruyorNesrinay86 baksana maşallah asıl sorunsuz olanlardan korkmaya başladım ben kendim de dahil inşallah olmaz öyle birşey ama sorunlular bekliyo sorunsuzlar doğuruyo bizim gurupa özel :)
Kizlar selam nasilsiniz bugün doktora gittik bebisim 2354 gr olmuş boyu 39 cm doğum şeklim belki sezeryan olabilirmis beynimde makro adenom var doktorum bunun bin yipratip beyin kanamasi geçirme riskim olduğunu söyledi normal doğum olamiycam sanırım çok üzgünüm
Iki gundur aklimdasin ama ismini hatirlayamadigim icin yazamadim. Hakkinda hayirlisi olsun sonucta saglik herseyden onemliKizlar selam nasilsiniz bugün doktora gittik bebisim 2354 gr olmuş boyu 39 cm doğum şeklim belki sezeryan olabilirmis beynimde makro adenom var doktorum bunun bin yipratip beyin kanamasi geçirme riskim olduğunu söyledi normal doğum olamiycam sanırım çok üzgünüm
Kısa aralıklarla kontrol ederiz dedi ama haftalik randevumu bir gün one çekti şimdilikHaftaya pazartesi gideceğim.
Buradaki ultrasonda kilosu 2554 çıktı. Geçen hafta diğer hastanedekinde 2700 idi. Kendi cantami ve beboşun çantası hazır. Sadece odası biraz dağınıkonu da hallederim bu hafta inşallah. Zamanını bekleyip dogarsa annesine çekip kesin tontiş olacaktır :)
Gelecek haftaya nts ye gireceğim kontrolüm var ozaman söyleyecek net tarihi doktorum ajandasına bakacakmış canım.ayın kaçında gelecek bir şey dediler mi ?
Ben sonunculuğa adayım ya
mümkünse bayrama yakın falan olsunerken olmasın
Moralini bozmak gibi olmasın canım ama benimki baş aşagı kimi zaman aşagıda kimi zaman yukarıda hissediyorum hıçkırığı şiddetliyse yukarıdan belli oluyorBenim yaramaz donmus galiba ya yeni uyandim ve hickirigi midemde hissediyorum.haftalardir asagidaydi :.(
Valla benim bu yaramaz oğlan plasentanın içinde kendi kalıbını çıkarmaya çalışıyor galiba hiç milim oynamıyo böyle bebekler yerlerini çok sevip kıpranmıyorlarmış hayırlısı artık yapcak bişi yok öyle veya böyle doğuracaz bişekilde :)Ben de dun kizimin odasindaki kitapligi bosalttim, iceriki odadaki kitapligi da bosalttim, onu kardesime vercem disariya çıkarttım. Kizimin odasindakini diger odaya koydum yeniden doldurdum falan. Oldum ama yorgunluktan. Bugun de kalktim kizlarin odasini yeniden duzenledim. Esya surukledim oradan oraya. Gardrop bile ittim, sonra da supurge actim eve. Aslinda kadin çağırmam gerek de bi supurge yapayim yine de dedim. Ama simdi pisman oldum keske yapmayaydim diyorum. Boyle yapınca sonra cok belim agriyor, kalcam kitleniyor yuruyemiyoru....
Ama esime desem on kere soylemem lazim, ben dr tez canliyim hemen yapilmasi lazim birsey aklimdaysa.
Masallah bebise. Ben de doktorumdan bi iptal randevu yakaladim persembeye sonunda. Sabah cok atraksiyonlu gecti o randevuyu yakalayabilecegim diye... benimi de tersti bakalim döndü mü... ama ben hep hickiriklarini asagida hissediyorum, anlamıyorum bu kiz nasil yukarda
İlk zamanlardaki gibimi atıyor hala yoksa farklımı? Heycan yaptım :)Bugün üniversite hastanesinde kontrolum vardı. Buradaki doktorum sanırım bu kez su seviyesinden endişe duydu. Bunu bana çok yansıtmadığını düşünüyorum ama bundan sonra daha kısa aralıklarla kontrole gelmem gerekebilecegini söyledi. Bu durum beni biraz endişelendiriyor olsa da beboş da ben de iyiyiz. Diğer doktorum ile randevum ise cumartesi bakalım o ne diyecek durumumuz hakkında.
Beboşun kalp atışlarını duymanin verdiği mutluluğun tarifi yok :)
Tecrübelerine dayanarak öyle söyledi ama son güne kadar bekleyecek yinede galiba canım normal olmazsa ameliyathane falan hersey planlı olmuş olacak.gazelim_24 hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Talha hemsehrimiz oldu yani benim eşim de samsunlu Allah bağışlasın canım.
bulasiksuyu inşaallah beboş acele etmez dursun durduğu yerde dışarısı çok sıcak :)
Tzadkiel canım yorma kendini artık farkında değiliz ama vücudumuz bütün depolarını boşalttı nerdeyse artık daha çok dinlenmemiz lazım
interiorarchitect ONTK bebislere olumlama yapın döneceksin sen döneceksin diye ONTK yalnız senin doktor biraz erken karar vermemiş mi benim doktorum son ana kadar dönebilir bebekler diyor sezeryana karar vermek için biraz erken geldi bana. 37yi falan geçsen anlayacağım ama niye öyle dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?