2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım günaydın, bana da akıntım olup olmadığını sordu doktor var diyince enfeksiyon için fitil başladı, bi kutuda iki tablet iki gün arayla kullanacaksın dedi dün gece yatarken kullanmıştım sabah pek akıntım olmadı, bu ikinci günüm az önce kalkarken baya bi aktı bende de ikinci tableti yarın gece kullancam daha, doktorda zaten akıntı bollaşacak temizleyecek demişti korkma sende normal yani.

Hayırlı Cumalar herkese, Rabbim dualarımızı kabul etsin, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bebek yağı, bebek şampuanı, pişik kremi olarak hangi marka kullandınız yada kullanacaksınız?

Bübchen aldım ben e-bebekte indirimdeydi paket şeklinde onu aldım. Bir de mustela ya da bioderma alacağım indirim takip ediyorum. Ben de 3 yaşında bir tane daha var yetmiyor şampuan

Bübchen aldım ben e-bebekte indirimdeydi paket şeklinde onu aldım. Bir de mustela ya da bioderma alacağım indirim takip ediyorum. Ben de 3 yaşında bir tane daha var yetmiyor şampuan
Bizim babamizda isyanda :) :) ne zaman geçecek dalana diyor ben hep dalanla yikandim diyo :) :) :)

Gecmis olsun canim enfeksiyoninda hemen gecer insallah
Çok teşekkür ederim canımmm :)

İlaçlar şifa olur inşallah bize. Çok çok geçmiş olsun canım. Cevap için de çooook teşekkür ederim.

Ben sebametin sampuaniyla pişik kremi aldim diger seyleri almayacam gòrúmcem oglunda kantoron yagi kullandi cokta faydali oldu bende ondan alacam

Günaydın kızlar. Bizde evvelsi gün bebek odası takımı aldık, dolap alalım diye çıktık takım aldık geldik. Tek dolaba 1200 dediler takım olaraksa 2900. Yanında da 1000 tl hediye çeki verdiler. Sene sonuna kadar harcayabilirmişiz. Gayet mantıklı geldi. Ivır zıvır herşeyini alırım dedim..

İyi yapmışsınız güle güle kullanın inşallah. Daha avantajlı olmuş

Benim eşim de tam aksine bebek şampuanı ile yıkıyor saçlarını. Ben de saklıyorum
Almadın mı aşkım daha şampuan ,şampuanım bitti diyor
Organik adam
Esin isini biliyor :) :) valla esimden korkmasam bende yikicam misler gibi kokuyor :) yumus yumus saclar :) ama zabita muduru gibi su aralar :) hayirlisiyla evin borcu bitsin tum iplerimi gevseticem simdi ses cikaramiyorum :) :) ama elimden geldiğince direniyorum sampuan konusunda oldugu gibi :) :)

Banada 36. Haftada bıraktıracak acayip korkuyorum açıkcası. Korkma diyor ama elimde değil. Sen neden kullanıyordun pıhtılaşma sorunu varmıydı sende. Ben tdaviden beri kullanıyorum var mı yokmu bilmiyorum önlem amaçlı kullanıyorduk.

Kizlar benim.bildigim ameyliyattan ve dogumdan belirli sure once biraklmasi herekiyor kan civitici onlar aman drun dediginden ccikmayin sonra sorun olmasin

İyi yapmışsınız güle güle kullanın inşallah. Daha avantajlı olmuş
Evet düşündük orada gek dolaba o kadar para vereceğiz çekten yararlanamamıyacagız dedik. En azından böyle bezi, pompa, kanguru, ana dizi, mama sandalyesi bedavaya gelecek. Aldık bakalım inş iyi olur. Sağol canım.

Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.
Güzel birşeye borç ödüyorsun öyle düşünmek lazım. Hastalık olmasın da. Herşey ödenip geçiyor . Mevlam hayırlı rızıklarla rızıklandırsın hepimizi

Sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın herşeyini minik kuzu

Kizlar benim.bildigim ameyliyattan ve dogumdan belirli sure once biraklmasi herekiyor kan civitici onlar aman drun dediginden ccikmayin sonra sorun olmasin
Tabi tabi aynen. Doğum sırasında aşırı kanama yapıyor. Allah korusun o anda durduramazlar falan. Doktorum pıhtı küçücük bişi bebek büyük etkilemez zaten dedi. Allah korusun artık ne diyim. Her yerim mosmor oldu sorma. Hap olsa yine bıkmazdım. İğne gerçekten çok sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…