2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende boyatmadim ve kendimde bu kadar beyaz oldugunu hamilelikte farkettim :) simdi doguma fotografci falan ayarladim okadar beyazlada album yaptirmak istemiyorum
Canım sezeryan olacaksan nir gün öncesen sadece beyazları boya en azında. Hiç olmadı sprey boyalar var. O kadardan bişi olmaz. Millet hep boyattı valla benim çevremde. Bende de var. Mesela benim altlar kızılımsı üstler kestane çıktı tabi ara ara beyzlar geçen güneşte foto çekindim çok belli oldu. Ama kapalı alanda belli olmuyor

cok tesekkur ederim canim destegin icin❤

bence gidip annenin yanında doğur canım eş bebek bakımından anlamaz ne yardımı dokunucak sana 40 ın çıkınca dönersiniz
annemin evi hic musait degil kuzum ya,napalim is basa düştü artik.Allah yardimcimiz olsun

O igneyi bende onceki tup bebekte kullanmistim cok yakiyor Az kaldi sukur canim sabret ♡♡♡

Eevt sezeryan canim b3nimde 3 renk oldu kafam

Yok buda tup bebek canim bana coraspirin vermisti ondada 12. Haftada yogun kanama olunca kesti hic kullanamdim
Ah sanslısın sen o zaman. Sende de önlem amaçlı kullandırtmış doktorun. Ünlü bir perintologa instagramda sordum 2 sefer önlem amaçlı kullanıyoruz diye ne dersiniz dedim? Cevabı gereksiz oldu. Anlamadım gitti

güle güle saglıkla kullanın canım
nereden aldınız cok uyguna gelmıs

Aslina bana soylenen hotmon ilaclari kullaniyoruz ya onlar kani koyulastiriyornus ondan hap veriyorlarmis

Senin şimdiki doğal yollamı oldu canım. Şimdi kullanmıyorsun di mi
Ben de iğne kullanıyorum ilk gebeliğimde 37.hafta da bıraktım 3 gün sonra normal Doğum yaptım ama 37 de bırakmamın sebebi doktor senin suyun azalmış sancı verip Doğum yaptırıcaz dediler üç gün açılma için ilaç verdiler 3.gün anca Doğum yaptımşimdi ne zaman kesicem iğneyi hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…