2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızlar kasılmalarda gayet hareket ediyorlar bu sanırım bebek ve anneye göre değişen bişey
Ben kızıma hamileyen doğuma 2 gun kala gerçek sancılı kasilmam başlamıştı o sırada da bebek hareket etmiodu benim hissettigim bu ama duydukarımda böyle cnm . Sen doktoruna bahsettinmi kasilirken bebek hareket edio diye ?

En onemlisi moralini yuksek tut sonra incir hurma ve bol su sut yapiyor hatta inciri sicak suda beklet onu ic baya sut yapiyor

Hayırlı cumalar

ben boyadım saçlarımı tamamını değil ama açıcı da yapıldı
doktorum 24. haftadan sonra boyayabilirsin mümkünse diplere açıcı sürme dedi benim de uçlarda zaten

bu sıralarda da komple boyucam doğumda ve doğumdan sonra zamanım olmaz çünkü
aynaya baktığımda gördüğüm beni beğenmiyorum

hem bir şey olsa ünlülerin çocuklarına olur her gün onlarca işlemden geçiyorlar saçları yüzleri bir şey olmuyor da
çoğu maşallah hem çok zeki

Organik konusunda guvenebilsem herkes oyle sahtekar ki
Gercekten katılıyorum sıze ben kimya mühendisiyim organik olduguna ınsnmıyorum cogu seyın . Esım pazara cıkıyoruz organıkmıs bak alalım dıyor ama ben hıc ınanmıyorum. Bu boyalar falanda organık sozde ama bazı bitkilerinde insan saglıgına zararı oluyor. Bence ertelege bıldıgımız kadar kullanmayı ertelemelıyız

Aynen canim insanlar market yumurtasina saman yapistirip satiyor nasil inanalim :)

Can
Canim ben sorsum biraz 9nce kasilmada bebek kesinlikle hareket etmez birde zaten dogum kasilmasini anlamaman múmkún degil dedi sen simdi saymayacaksin kasilmayi dedi bebis gelmeden gùnler oncesinden haber eder sana dedi

Ftm41 37 de başlayınca etki etmiyo canım ya bencede daha erken başlamak gerekiyo

Teyzoslari biz ciktik hastaneden m8nnosum gayet iyiymis 2 800 kg boyuda gayet iyi dedi kisalik yok acilma tok bas asagi pozosyon ama daha assagi inmemis agrilari baskiyi sordum bunlar normal artik son haftalarin dedi dogum tarihinede 3 hafta sonra agustosun 2 yada 3 dedi benim sipanin yùzú gene kapaliydi doktor amcasinin dùrtmeleriyle zoraki acti yùzúnú nesete cekildi hic sanci cikmadi doktorcugum hersey gayet iyi dedi bu erken dogumda kúez olayini sordum bu hafta olurda gelmeye kalkarsa birkacgún kùezde solunum destegi gòrùr 9nlem amacli dedi 1 hafta sonra 36 tamamlayinca gelirse kúeze bile gerek kalmaz zaten gelisimi iyi erken dogum riskinde yok desi yúruyebilorsin dedi alttarafindaki baskilar normal dedi ayyyy destan gibi yazdim

Sebamed kullaniyorum canim aynen devam
Şampuan ve pişim kremi dimi canım?
Çok teşekkür ederim canımmm :)

İlaçlar şifa olur inşallah bize. Çok çok geçmiş olsun canım. Cevap için de çooook teşekkür ederim.
Amin ampn inşallah canım, sana da çok geçmiş olsun. ne demek rica ederim :)
Ben sebametin sampuaniyla pişik kremi aldim diger seyleri almayacam gòrúmcem oglunda kantoron yagi kullandi cokta faydali oldu bende ondan alacam
Kantoron yağını öğrenmem de iyi oldu çok teşekkürler, tüm vücudu için kullanılabiliyor dimi?

maşallah canım
1 hafta daha sabredıversın mınnagımız sonra kuvoze ihtiyac olmadan hayrla gelsın ınsallah

Evet canim gòrumcem onu losyon olarak kullanmis cokda faydasi oldu

Buarada acibademde dogum yapacak kizlar bugyn bana ebeler bebek icin hicbirsey getirmene gerek yok dedi hastaneden cikana kadar hersey burdan kullanilacak desi sadece dotograf cekinecegi kiyafeti birde kendine lazim olanlari getir dedi

Sukurler olsun canim aynen oyle o kadar cok istedim ki evimiz olsun kendimize ait oglum dogdu aldik kizimin şansına da kolaylikla odicez insallah rizklariyla geliyor yavrular

Çok iyiymiş hediye çeki de olması güle güle kullanın inşallah canım. Bende internetten araştırdım istanbulda bi mağaza buldum bi yakınımızı gönderdim baktı çok beğendi sipariş ettik. 3 kapılı gardrop, büyüyen beşik, şifonyer, sepet beşik, uyku seti, cibinlikleri falan hepsi 2900 e geldi. Kalitesi de çok güzel mobilyanın çok beğendik.

Bu ayın sonundaki eğitimlere katılacağım. Bilgim olsa ayrıntılı yazardım. 37den itibaren yürüyüşe eklenecekler varmış. Öğrendiğimde mutlaka yazarım. İnşallah geç olmaz size veya öğrenen arkadaşlar varsa grupta, onlardan destek isteyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…