2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sampuan canim pisik icin doktorumuz hametan yazmisti pisik oldugunda kullandik ama sukurler olsun oglum pisik olan bir cocuk degil poposunu bol bol havalndiriyordum bi de saf su olan islak mendillerden kullandim epey bi sure gercekten faydasini gördüm onunda sudocrem iyiymis eltimin oglu cok pisik olurdu o onu kullaniyordu iyi geliyordu aklinda bulunsun

Ben her hafta nst ye giriyorum canım ebe eşliğimde onlar biliyor zaten

Sagolasın canım ya kuvez benım kuvez sorularıma cvp olmus baska bı doktorun gozunden

Canim benim doktorum artik bebeginin yùzde yúz hayati tehlikeyi atlattigi d9nemdeyiz dedi yani dogsa bile suhaftalarda sadece solunum sorunu olur birkac gyndesi artik korkularini at ùzerinden dedi
Sagolasın canım ya kuvez benım kuvez sorularıma cvp olmus baska bı doktorun gozunden

Bende boyatmadim ve kendimde bu kadar beyaz oldugunu hamilelikte farkettim :) simdi doguma fotografci falan ayarladim okadar beyazlada album yaptirmak istemiyorum

Benim genetik, liseden beri beyaz. Tabii sonradan iyice coştu. Saçlarım çok hızlı uzar, hamilelikte iyice coştu, bir karış beyaz oldu. Çevremde, iş yerinde demeyen kalmadı “aaa ne çok beyazın var bu yaşta” diye. Sinir geldi artık. Üstüne aynı fotoğraf meselesi de canımı sıkıyor. Nasıl dayanacağım bilmiyorum

Ben malatyada unlu 2 kuaforle gorustum ikiside inoa dedi arastirdim kaliteliymis sali kontrolum var dr a da sorayim bir onaylarsa temmuz sonuna dogru boyarim

Ben 20. hafta gibi 3 gün kullanmıştım fitili, gece yatarken yapıyordum, sabah ayağa kalkınca dökülüyordu resmen. İlk doğumum olacak inşallah, ama anlatılanlara göre su gelmesinin farklı olacağını düşünüyorum. Karıştırılacak bir şey olmasa gerek.

Sukurler olsun canim aynen oyle o kadar cok istedim ki evimiz olsun kendimize ait oglum dogdu aldik kizimin şansına da kolaylikla odicez insallah rizklariyla geliyor yavrular
Maşallah
Rabbim kolaylığını da veriyor çocukların rızkını da veriyor.
Çocuklara baktıkça sadaka sevabı da alıyoruz.
Daha ne olsun. Mevlam kızın ,oğlun ve eşinle ağız tadıyla oturmanı nasip etsin canım.

Benim eşim de tam aksine bebek şampuanı ile yıkıyor saçlarını. Ben de saklıyorum
Almadın mı aşkım daha şampuan ,şampuanım bitti diyor
Organik adam
Benimki de öyle. Evdeki her şey olabildiğince organik. Üretim tesisi gibiyiz. Üretebildiğimizi üretiyoruz, olmadı organik satın alıyoruz.

Canim guzel duan icin cok tesekkur ederim Allah hicbirimizjn agzinin tadini bozmasin

Evet canim ben simdi bebise hicbirsey koymayacam sadece fotograf cekimindeki kiyafetini koyacam kendime aldiklarimi koyacam birde ben kendime sasece 1 tane lohusa takimi aldim gecelik pijama takimi ve sabahlik yetmezmi bu 1 takim 2 gùn ic8n canim
Ben demiştim
Çok kolaylık oluyor valla
T

Hic takilma esin istemis zaten herseyede karismasalar olmaz sanki. Hem sen istesen ne olacak anasisin 9 ay taşı karnında cile cek sonra onlar mik mik mik etsin olduu.
İşte şunu idrak etmiyorlar annesi benim sanki çocuk bir tek eşimin ben el insanı yani öyle muamele yapıyorlar hem banane eşimin kardeşinin babasının ismine uyuyor mu uymuyor mu ne alaka benim ailem eşim bebeğimizi de kucagımıza aldığımızda eşim oğlum olucak kendi aileme bakarım ben

Ben anesteziyi atarken çok fazla terliyorum o yüzden iki gecelik iki pijama koydum. Her doğum farklı oluyor Temmuz’da doğum yaptım hiç terlemedim ama ocak ayında doğum yaptığımda gecelik yetmedi bana. İki gece kalıyorum hastanede yanımda olsun zararı olmaz.

Selam anneler .
Herkesi takip etmeme rağmen giremiyorum sık sık. Son haftalar geldi çattı hiçbirşeyimiz hazır değil beşik gelmedi çanta Yok giysiler yıkanıp ütülenmedi . Ev berbat bir hal aldı ben melankoli ağırlaştığımı hissediyorum artık.
Doktor suyu kilosu gayet normal demişti enson ağustos annesi olmaya adayım sanırım çok şükür.
Son haftalarda sizin doktorunuz kaç haftaya bir çağırıyor merak ettim benim bir sonraki randevuyu 16 sına aldım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…