2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de her zaman diyorum ki zamanında doğurmuşsunuz istediğiniz ismi koysaydınız bunu ben doğuruyorum ben koyacağım. Kocama bile çok fazla izin vermiyorum maalesef. Ona kalsa ne isimler koyacaktı. 9 ay eziyeti ben çekiyorum kaymağını başkası yemeye çalışıyor yok öyle valla. Hiç birinde izin vermedim vermem de

30. Haftadan sonra 2 hafta arayla çağırıyor canım.

Boyadaki sıkıntı etik görülmediği için bilimsel çalışma yapılamaması. Belki sorun oluşturmuyor ama belki çok zararlı, bilemiyoruz. Kimi dr ya da anne adayı riski göze alamadığı için boyamamayı tercih ediyor. Bir de bu konu “kolunu kesersen kan çıkar” gibi gözle görülebilir bir konu değil ki zaten hemen sonuç görülse kararımızı net verebiliriz. Atom altı parçacıkların genetiğe etki etmesi endişesi sıkıntılı...

Yalnız kantoron yağının bir içileni bir de harici kullanılanı(sürüleni) var. Sorarak almakta fayda var ya da kendiniz yapacaksanız ona göre yapmalısınız.

Benim kız da asla o yüzünü açmıyor sürekli eli yüzünde:) doğana kadar bilemeyecegiz neye benziyor sipalar:)
Ya bu bebeklerin bilerek yaptığı birşey mi acaba bizim ki de öyle hep eli yüzünde detaylı ultrasona girdiğimde bile eli yüzünde olduğu için yandan görebildik doktor uğraştı ama açmadı yüzünü doktor dedi bebek çok nazlı dönmüyor bende dedim anasına çekmiş demek ki :) en son gittiğimde de eli yine yuzundeydi

Canım çok şükür iyisin. Yenilemiş oldun evi , gözünüz aydın, mis gibi bebek ve sevgi kokuları sarsın evinizi. Aman dikkat kendini çok yorma, oğluşun odası hazır olunca gösterirsin bize.
11.bensem ilk 5 gitti o zaman, bir haftaya 5 daha gider diye düşünüyorum. E 36 olmuş olurum daha ne isterim

Hayırlı cumalar arkadaslar. Bu saç boyama konusunda bende tedirgin olduğum için boyamıyorum benim saçlarda beyaz da var bide saçım koyu kestane ama kumral tonlarına boyuyodum hep diplerden saçım geldikçe çirkin durmaya başladı olsun diyorum bebek için katlanıcam ama doğumdan sonra boyuyabiliyomuyuz hemen

Buarada acibademde dogum yapacak kizlar bugyn bana ebeler bebek icin hicbirsey getirmene gerek yok dedi hastaneden cikana kadar hersey burdan kullanilacak desi sadece dotograf cekinecegi kiyafeti birde kendine lazim olanlari getir dedi

Bana acıbadem bu listeyi verdi

Eklentiler

• 75E29742-966C-462E-92E8-4225DA1FA973.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 70C98D58-6321-4A62-BAB7-23A5B01F07FD.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 77
Kına mi yaksak saçlarımıza

Aynen bende kimsenin karışmasına izin vermem isim koyma hakkı zaten anne babaya ait. İçime sinmeyen ismi çocuğuma koymam eşim de başta başka bir isim söylüyordu ben o ismi istemedim oda vazgeçti başka isim buldu Ertuğrul deyince benimde hoşuma gitti tamam olur dedim hem hiç çevremiz de akrabalarımız da yok daha iyi oldu.

Kizlar gecen hafta asiri kasilmalardan dolayi doktora gittim nst agri cikti hemen hastaneye yattik agrimizi kestiler ama heran dogum olabilir suan 32+2 cok korkuyorum birsey olacak diye..Bugunde akintim farkli geldi jel kivaminda beyazdi sizlerde de oluyormu dogum belirtisimi acaba

Ben malatyada unlu 2 kuaforle gorustum ikiside inoa dedi arastirdim kaliteliymis sali kontrolum var dr a da sorayim bir onaylarsa temmuz sonuna dogru boyarim

Kardeşime alerji yapmaz dedikleri ama hastanelik olduğu boya İnoa, güya çok iyi, organik, doğal vsvs demişlerdi. Belki bu durumu yaşamasak ben de onu boyatırdım.

Kardeşime alerji yapmaz dedikleri ama hastanelik olduğu boya İnoa, güya çok iyi, organik, doğal vsvs demişlerdi. Belki bu durumu yaşamasak ben de onu boyatırdım.
Ama oncedende alerjisi varmiydi kardesinin onceden varsa olabilir cunku bunlarda organik degil sadece amonyaksiz

Canim ben de ayni dertten muzdaribim.beyazlar aldi basını gidiyor.doktorumda organik flan guvenme icinde ne var bilmiyoruz boyama bekle diyor.kndimi kotu hissediyrm saclarimi inceleyince.ams birseyde uygulayamiyorum.kina yakilabiliyormus diye duydum ama bn hic denemedim daha once kina nsl olur bilmiyorum.dogumda da foto vs.cekinicem bu saclar ancak topuz yada orgu olur.eger acarsam olay yeri gibi bembeyaz

Doğum sonrasida emzirme yuzunden boya sıkıntıli. Ben sahsen annenin psikolojisi onemli diye düşünüyorum. Kendimi kötü hissediyorum artik. Bir cok seye cok dikkat ediyorum ettimde ama haftaya aksilik olmazsa boyatacagim. Emzirirken boyatmak istemiyorum. Zaten hali hazirda emzirdigim icin bir senedir sacim boya gormedi beyazlar aldi basini gidiyor gandalf gibi oldum cok beyazim var bilhassa onde.

Kızlar hastane için ben çantaya bebek için hastane çıkışı bez ıslak mendil battaniye koyucam başka ne koymam lazım sizden fikir almak istedim birde kendim için ne koymalıyım pijama terlik falan koyucam onun dışında hastane de lazım olanlar ne olur

Emzirirken niye zararlı ki

Kina her renge olmuyor riskli biraz. Yikadiginda turuncu bile olabilir saclarin :)

Kızlar ben saçımı renkli boyuyorum su bazlı boya kullanıyorum
yarı kalıcı olduğu için öyle kokusu vs de olmuyor
eğer saç renginize uygun varsa bi araştırın isterseniz

jeans color diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…