2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnız kantoron yağının bir içileni bir de harici kullanılanı(sürüleni) var. Sorarak almakta fayda var ya da kendiniz yapacaksanız ona göre yapmalısınız.
Tamam canım bi araştırayım ben çok teşekkürler

Benimde beyazım baya var ama önemli değil. Bebeğime en ufak bir zarar vereceğini düşündüğüm için boyamadım boyamayıda düşünmüyorum. Doğumdan sonra duruma göre karar vereceğim. Süte etkisini araştırarak. Bir sene röfle yapmasakta olur. Dünyanın sonu değil. Diye düşünüyorum.

Kizlar su korse olayinda kararsiz kaldim
Bazi doktorlar kesinlikle kullanmayin diyorlar
Cok karnim kalmadi aslinda ama yinede hepsi gitsin cunku kilo veriyorum bacaklarim falan inceldi
Siz ne düşünüyorsunuz korse konusunda bide antalyada sicakta takmakda eziyet gibi geliyor

Hastanede misin yoksa evde mi?
Nişan olabilir belki dr a bir danış evdeysen.

İlk doğumda dr bana önermiyoruz dediğinde annem kocaman bir bezle karnımı bağladı, iyi ki de bağlamış hemen toparlandı karnım. Diğer doğumlarımda da kullandım. Hatta son doğumda yanıma almayı unuttum arabada eve gelene kadar dikiş yerlerimin sızısından mahvoldum. Şimdi koydum çantaya hastaneden çıkarken takacağım inşallah. Ben faydasını gördüm canım. Saatli takabilirsin sıcak olduğu için.

Ben sordum ebeye canim biz herseyi yapiyoruz bebegin gúnluk bakimini bile yapiyorlar dedi hic birsey getirme bezini hastane cikisini ordan kullaniyorlarmis cikana kadar
Battaniye koymayı unutma bebek battaniye ile geliyor ama yatağın içine bir tane serersin güzel güzel

Canim gule gule kullan esyalarini saglikla huzurla oturun evinizde :) bak bitmez yetismez mobilyalar diye korkuyordun sukur hepsinide halletmissiniz :) artik pssayi bekleme zamani :)

Battaniye koymayı unutma bebek battaniye ile geliyor ama yatağın içine bir tane serersin güzel güzel
Tamam canim koyarim liste kafami karistirdi her ihtimale karsi bir takim hastane cikisi biraz bez koysammi acaba ebe koyma dedi ama kararsiz kaldim sen neyapmayi dúsúnuyorsun haftaya gittigimde bende bi sorayim tekrar

Kendin için çorap koy ,diş fırçası ,şarj aleti ,makyaj malzemelerin, tarak, deodorant ve kolonya bir de lohusa külodu. Ben bunları koyacağım inşallah

Aa sizinde süper olmuş. Güle güle büyüsün bebeşiniz odasında mutlu mesut :) güle oynaya inşallah :)

Tamam canim koyarim liste kafami karistirdi her ihtimale karsi bir takim hastane cikisi biraz bez koysammi acaba ebe koyma dedi ama kararsiz kaldim sen neyapmayi dúsúnuyorsun haftaya gittigimde bende bi sorayim tekrar
Ben iki tulum koydum resim için. İç zıbın koydum hastaneden çıkarken giydiririz belki serinlik durumuna göre, 2 tane badi koydum.
İki penye battaniye , bir küpürlü süslü battaniye koydum yatağa sereceğim.
Bez almadım henüz alınca 2 tane koyacağım
Islak mendil
Bebek çorabı bir tane
Puset
Kendime 2 gecelik 2 pijama sabahlıklarıyla beraber.
2 tane resim için küpürlü başörtüsü aldım bir tane tülbent koydum.
Duş için havlu ve saç havlusu
Tarak, makyaj malzemelerim ,şarj aleti, diş fırçası,deodorant,kolonya, terlik, çorap,lohusa külodu
Göğüs ucu kremi

güle güle saglıkla kullanın canım
nereden aldınız cok uyguna gelmıs
Sagol canım. Bursadayım ben burada bşr bebek mağazasından aldık. Eşim face de görmüş takip etmeye başlamıs aradı akşama gidip bakalımmı dedi. Dolap diye cıktık böyle oldu. Bebbelife mağazanın adı istersen bak uygun ve cok ürün var.

Hastanede misin yoksa evde mi?
Nişan olabilir belki dr a bir danış evdeysen.
Evdeyim ama nisan bildigime gore kirmizi oluyor daha önce erken dogumla bebeklerimi kaybettim ozaman o sekilde olmustu kan gelmisti birkac damla sonra agrisiz bir sekikde acilmayla dogum olmustu..

Sende de pıhtılaşma sorunu mu var canım? Doktorun bilir onu merak etme? Kaçıncı haftadasın sen?

Evdeyim ama nisan bildigime gore kirmizi oluyor daha önce erken dogumla bebeklerimi kaybettim ozaman o sekilde olmustu kan gelmisti birkac damla sonra agrisiz bir sekikde acilmayla dogum olmustu..
Ben hiç normal doğum yapmadım nişan da bilmiyorum suyun gelmesini de. Jel gibi bir akıntı da duymadım hiç o yüzden söyledim. Dr una bir yaz bence. Ne olur ne olmaz. Zaten tehliken varmış bekleme yani.

Ben hiç normal doğum yapmadım nişan da bilmiyorum suyun gelmesini de. Jel gibi bir akıntı da duymadım hiç o yüzden söyledim. Dr una bir yaz bence. Ne olur ne olmaz. Zaten tehliken varmış bekleme yani.
Haklisiniz cunku kendi kendimi yiyip bitiricem aslinda benimkide normal dogum sayilmaz 4 aylikti yavrularim düsükle dogum arasi birsey oldu oyuzden korkuyorum herseyden acaba bir belirtimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…