2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisiniz cunku kendi kendimi yiyip bitiricem aslinda benimkide normal dogum sayilmaz 4 aylikti yavrularim düsükle dogum arasi birsey oldu oyuzden korkuyorum herseyden acaba bir belirtimi diye
Allah korusun stres yapma ama doktorunu ara tedbir senden olsun yani.
Kayıpların olmuş Allah bu kuzunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Yok canım herhalde sadece hep uzanmak ıstıyırdum cunku en rahat oyle oluyordum . Aman dıkkat edın cok egılmeyın yurumeyın ne olur ne olmaz .

Bende ole hep uzanmak istiyorum oturduğumda kasik bolgemde pıtır pıtır hareket edip rahatsiz oluyorum zaten 2cm acilmam var heran dogumu bekliyoruz

Evet, ben de birseyler okuyorum aslinda ama burada ilk dogumunda denemis, faydasini gormus birileri varsa diye sordum.

tamamen cehaletimden soruyorum, zibin nedir, body nedir? Google gorsellere yazinca ayni resimler cikiyor. Bebek kiyafetlerindeki terimler kafami karistiyor, elimdeki kitaplar ingilizce, buradaki magazalardan fincelerini ogrendim ama turkce karsiliklarini cikaramiyorum.

Bu arada bugun tena lady pants diye bez seklindeki ic camasirlarindan aldim. Normalde 38 beden giyiyorum, M boyu icin 36-44 arasina uygun demis aldim ama acaba dogumdan sonra gobek hemen inmedigi icin kucuk mu gelir? Siz kendi bedeninizden ne kadar buyugunu aldiniz?

Eklentiler

• c9a90718-30cd-4852-8743-2f27aa9b7068.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 51
Yaz bebeği olduğu için sanırım hastane çıksıındaki bütün giysileri giydirmezler di mi? Bakıyorum kat kat kalın olur heralde.

Ozel korselere para vermek mistemiyorym acikcasi kullanamazsam diye cunku sutyen bile.midemi agritir normalde
Medical.korseler varya onlardan mi kullansam acaba ayni etkide olur mu

Bende bir beyaz varmis bende hamilelikte anladim simdi albumde beyaz sacli olmak istemiyorum ilerde oglum beni oyle hatirlamasin
Okadar çoksa boyat canım yengemde öyle organik boyatmıştı hiçbirşey olmaz şimdiden boyat 2 hafta sonra tekrar boyat son anda sürpriz bir renk çıkmasın dikkat et :)

Bittimi kontrol? Benim oğluşumda öyle büyüdüler artık poz falan alamıyoruz neyse az kaldı.
Hersey yolunda canim kilomuz 2800 ilkte gene eli yùzùndeydi sonra doktor biraz dùrttunce hanim efendi birazcik cekti elini bas asagi durus ama daha kendi assagi inmemis elleri basinda oldugu icin alt tarafi cok karistiriyormus baski hissine normal dedi kasilmalari sayma bebek gelmeye kalkinca anlarsin dedi acilma kisalma yok agustosun 2 yada 3 dogum olacak nasip olursa

Gözün aydın canım cimcimende maşallah koca kız olmuş. Benim oğlan senin kıza göre cılız :) benim oğluş çarşamba günü gittiğimde 2250 gram olmuştu. Sağlıkları yerinde çok şükür gerisi hikaye

Canim benim sipanin bas asagi pozisyonu benimde agrilarim var suan doktor bebek bùyùdukce olacak desi son haftalarda normalmis birde eli ayahi biuerlere vuruncada ayri bir agri oluyormus
Kizlar bugun artik resmen dogurasim var bebegim ters oldugu icin mi bilmiyorum her yerim agriyor hareket edesim yok oturamiyorum karnim sert cok bunalmis hissediyorum hadi doguma deseler itiraz etmicek durumdayım

Valla detaylıda benimki de yüzünü kapatmıştı doktor bana otur kalk otur kalk yaptırdı sonra aletle göbeğimi itti itti elini azıcık çekti yandan gördük .O günden beri hiç göremedik :) az kaldı 4-5 haftaya göreceğiz insaallah

Kizlar bugun artik resmen dogurasim var bebegim ters oldugu icin mi bilmiyorum her yerim agriyor hareket edesim yok oturamiyorum karnim sert cok bunalmis hissediyorum hadi doguma deseler itiraz etmicek durumdayım
Aynı durumdayız canım bide göğüs kafesime çok baskı yapıyor nefesim kesiliyor.

Aynen canim ben hicbir zaman kiloya takmiyorum saglikli eli ayagi dúzgún olsun minnoslarimizin kiloyu doguncada alirlar canim kilonun saglikli olup olmasiyla hicbir alakasi yok bence

Canim benim sipanin bas asagi pozisyonu benimde agrilarim var suan doktor bebek bùyùdukce olacak desi son haftalarda normalmis birde eli ayahi biuerlere vuruncada ayri bir agri oluyormus
Iste benim kaburga kismimda var o sekilde egilemiyrum oturamiyorum nefes alamiyorum diger gunler idare ediyordum ama bugun oyle bunaldim ki havada sıcak esiyor diye klima acmsk istemedim simdi dayanamadim açtım insallah ondan bunalmisimdir da geçer bi suru isim vardi hic birini yapmicam artik uzancam oglum uyuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…