2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bütün hamileligi boyunca saçlarını boyatan dip boya yaptiran arkadaslarim.oldu hic sorun yasamadilar
Benim dr rahat bi adam olmasina ragmen onermiyorum dedi o yuzden boyamadım dogumdann sonra atlas kuvezdeyken boyattim sutu sagmadim bi sure

Benim.fikrim.ne sute geciyor nede hamilelikte bebege ama.dr lar bi sorun cikarsa diye onay vermiyorlar sonra hesap sorulur diye düşünüyorum
Bizde korkudan yapamiyoruz

Bende ole hep uzanmak istiyorum oturduğumda kasik bolgemde pıtır pıtır hareket edip rahatsiz oluyorum zaten 2cm acilmam var heran dogumu bekliyoruz

Bu banada sik oluyor ozellikle isyerindeki sandalyede. Basta hickirik sanmistim ama sonra denedim, ayaga kalkinca birakiyor, oturunca yine basliyor. Sanirim sandalyede otururken one dogru biraz gobegi sikistirdigimiz icin elleriyle pit pit vuruyor :) Sandalyenin sirtini geriye dogru yatirinca cozuldu ama o sekilde de ben calisamiyorum. Onumuzdeki cumayi iple cekiyorum en guzeli ayaklari uzatip sirtini geriye yaslayarak oturmak.

10 30 da canim ama poz falan vermiyo sn 2 kontroldede yùzùnú eliyle kapamisti canim Resim alamadik benim sipa buseferde neyapacak bilmiyon

Benim kız da asla o yüzünü açmıyor sürekli eli yüzünde:) doğana kadar bilemeyecegiz neye benziyor sipalar:)
Hadi sizinkiler kız, naz yapıyorlar, bize noluyor yani , bir tane bile fotoğrafı yok, hep elleri yüzünde

Benim şimdiye kadar 2 haftada birdi randevum bu hafta gittim artık haftada 1 yaptı gelecek haftayada gideceğim nst ye sokacak. Bende evi boyattım mobilyalar komple değişti ev allak bullak hiçbir hazırlığım yok agırlastım iyice yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum inşallah yetişir.

Sağol canım 36 dan sonra kuveze gerek kalmıyor genelde. Sağlıkla gelsinler ben son sıraya talibim daha.

ev bomboş gelip gıcık olmuyo musun canım ben de çocuk var diye gönderemiyorum sermeden duramam diye
yok valla olmuyorum. Çocuk babamlarda, kanepe açık, ben yatıyorum ya, sürekli yatak odasında tıkılmak olmuyor. Zaten artık eşimle beraber uyuyamıyorum daralıyorum. Yani ev dandini ))))) misafir falan gelmiyor ayağa kalkamıyorum çünkü.

Aynen öyle en iyisi ayakları uzatıp uzanıp oturmak dinlenmek kafayı birseye takmamak dicem de ne mümkün

Pembe olanlar iç zıbın diğerleri badi oluyor canım

Yaz bebeği olduğu için sanırım hastane çıksıındaki bütün giysileri giydirmezler di mi? Bakıyorum kat kat kalın olur heralde.
Odalar klimalı oluyor zaten sıcaklık sabit. Ocak ayında kızımı doğum yaptığımda badi üzerine tulum giydirdiler bir de battaniyeye sarıp getirdiler o kadar. İç zıbın filan yoktu annem odada tulumun altından minik bir çorap giydirdi ayaklarına o kadar .

bizim bübchen canım. ilkinde de oydu, şimdi de ebebekte set olarak vardı ordan aldım

guzel canım. Gule gule kullansın oğlun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…