2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi sizinkiler kız, naz yapıyorlar, bize noluyor yani , bir tane bile fotoğrafı yok, hep elleri yüzünde

Yeni nesil bunlar ahhh ahhh çok cektirecekler kızlı erkekli :) daha karnımızdayken öldük nazlarından

Aslında bunları kış bebeklerinde daha çok giydiriyorlar badinin altından. Yazın kullanacağımı sanmıyorum. Zaten battaniyeye sarıyoruz vücudunu. Pantolon üzerine giyinilecek birşey değil canım bu iç atlet gibi birşey.

Battaniyeye saracak mıyız gerçekten ağustosta .yanmasın çocuklar kız kafam karıştı .Ben battaniyeyi kışa kadar kullanmam diye yikamadim yikayayim mı

Patikli alt üzerine ince yandan çıtçıtlı zıbın aldım canım foto yüklemeyi bilmiyorum. Sevi bebenindi

Battaniyeye saracak mıyız gerçekten ağustosta .yanmasın çocuklar kız kafam karıştı .Ben battaniyeyi kışa kadar kullanmam diye yikamadim yikayayim mı
İnce battaniye almadın mı? Penye battaniye ve Müslüm battaniye al almadıysan.
Tabi ki başta saracağız vücut ısıları düşük olacak.

İnce muslin battaniyeler var canım onlardan alabilirsin yine yaz bebegide olsa adapte olana kadar kucakta falan onunla desteklemek lazim diye dusunuyorum bir sure

Ben hastane çıkışının ince battaniyesini kullanırım diye düşündüm
kalınları kullanmam
annem de ilk zamanlar battaniye ile tutman daha kolay olur dedi
illa sarılıyormuş adapte olana kadar sonra kullanmayız zaten

Buda bizim sondan bi önceki kontrolde melisin pozu melina zaten derinlerde :) sanırım bi dahada anca doğunca görücez gül yüzlerini :))

Eklentiler

• E3AEF731-632D-4A70-ADF3-1D2F9A3BF129.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 63
  • EF4CC96D-8F3D-4738-8A06-0E8A0EF9B221.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 61
Canım sevindim güzel haberlerine. Çok şükür sıkıntı yok . Artık ne ağrımız olsa normal diyorlar

Ben de bu marka aldım normalde 36-38 giyiyorum diye ben de m beden aldım olur inşallah 44 yazısına guvendim daha çok:)

Bu adaptasyon süreci ne kadar sürüyo acaba bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…