2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ben ters anlamisim o zaman, ben sandim ki badi ustune bunu, altina da ayakli pantolon giyiliyor (ama o zaman neden "ic" zibin desinler degil mi:) ).
O zaman gerek yok bence de. Benim aldigim bazi badiler zaten yandan baglamali, badi ustune pantolon ustune de battaniye yeter herhalde. Basta cok kiyafet almadim, bir dogsun boyunu filan gorelim, o zaman alicam. Hangi mevsimde hangi boyda olur tam kestiremiyorum onden.

Baya sık mış canım senin randevular.
Doğduğunda tertemiz bir eve gözlerini açacak yavrucak hem sende rahat edersin inş canım. Yorma kendini ben ev taşıcaktım bu hafta köşesinden döndük çok iyi anlıyorum stresi bile yetiyor

kızlar halıları falan ne zaman yıkatcaksınız

ben önümüzdeki hafta göndercem büyük ihtimalle
oturma odama sercem halı yalnızca geldiğinde bi de mutfağa küçük bi tane atarım yeter
salonu vs kullanmıyorum sıkıntı olmaz
yatak odamda halı yok zaten küçük yoluk gibi bişi var onu makinada yıkıcam :)

Hadi sizinkiler kız, naz yapıyorlar, bize noluyor yani , bir tane bile fotoğrafı yok, hep elleri yüzünde

Bizim oglanin da elleri hep yuzundeydi goremedik ama ultrasonu yapan kisi "yuzunu sakliyor ama mallar meydanda, tipik erkek" demisti :) Boylece su "yigidin mali meydanda olur" lafinin baska kulturlerde de oldugunu ogrenmis olduk.

Oldun canımcım bugün baya iyim kasılmada yok denecek gibi yatıp yiyorum işte :))
Aklinda olsun nefes darligi yaşayabilirsin bugun. Ben ikinciyi vuruldugum gun nefes alip doyamadim konusurken bile nefesim kesiliyordu. Birde bebeklerin hareketleri bir iki gun oncesine nazaran azaliyor bilgin olsun.

ay çok kokoşş çok hoş bir şey bu
mevlütte de kullanılabilir
ne kadar diye sorsam o resimdeki sayfa mı yaptı ona mesaj atayım olmadı
Ordan yaptırdım hediye paketi gibi oluyor bebek içinde çok hoşuma gitti benim de. 150 liraydı sanırım.
Elbiselerde çok güzel ,Mevlüt ne zaman yaparım bilmediğim için yaptırmadım.

Sürprizli gelecek seninki :)) onunda tadı başka bakalım benimkiler bu görüntülere ne kadar benzeyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…