2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla onun dünyaya adaptasyonunu bilmiyorum da
benim ona sürecim uzun sürecek bence
hayatında yeni doğan bebekle yalnızca resimden sevmişliği görmüşlüğüm var :)
Aynen benim de öyle. Hatta 2-3 aylıktan küçük bebekleri al al deseler bile almadım henüz kucağıma artık o ağlar, ben ağlarım. Alışırız zamanla

Ordan yaptırdım hediye paketi gibi oluyor bebek içinde çok hoşuma gitti benim de. 150 liraydı sanırım.
Elbiselerde çok güzel ,Mevlüt ne zaman yaparım bilmediğim için yaptırmadım.

bende mevlüde böyle elbise istiyorum olmadı o zamana takım yaparım :)
pek bi beğendim

hastaneye mor yaptırsam ilk giyeceği çıkış pembe uymaz
pembe yaptırsam
süslemeleri mor oalcak uymaz
sanki devlet meselesi allahım

Muslin battaniyelerden alin mutlaka lcw dan ikili almistim kucuk boy simdi onunla sariyorum cok is giruyor eller ayaklar durmadigi icin sürekli uyaniyor yarim kundak yapiyirum hem rahat uyuyor hem rahat emiyor

Aynen benim de öyle. Hatta 2-3 aylıktan küçük bebekleri al al deseler bile almadım henüz kucağıma artık o ağlar, ben ağlarım. Alışırız zamanla

aynenn
zorla her doğan bebeği tutuşturmaya çalıştıklarında kaçtım
eşim diyor altını nasıl alcan
öğüre öğüre alışcam umarım

Muslin battaniyelerden alin mutlaka lcw dan ikili almistim kucuk boy simdi onunla sariyorum cok is giruyor eller ayaklar durmadigi icin sürekli uyaniyor yarim kundak yapiyirum hem rahat uyuyor hem rahat emiyor

bende de var onlardan 1 tanesini yıkadım hatta da 2. yi yıkamadım daha hastaneye götüreceim temiz
ince diye de raht oluyor dimi
atlas paşa nasıl :)

doktor kontrolünüz falan var mı
birde kimlik falan çıkarttınız mı nasıl oldu

Cok rahat banyo icin kundak icin evde uzerine örtmek icin süperler
Atlas paşa her gun baska kafalarda her gun degisik
Dr çarşamba gittik sorun yok cok sukur hersey yolunda

Kimligi bayramdan sonra hemen cikardik canim geldi bile

aynenn
zorla her doğan bebeği tutuşturmaya çalıştıklarında kaçtım
eşim diyor altını nasıl alcan
öğüre öğüre alışcam umarım
Altını değiştirmekten yana hiç çekincem yok. Hiç midem kalkmaz öyle şeylere. Küçükken kardeşimin midesi çabuk bulanırdı, ortalığa kusardı, annem de görünce üstüne kusardı temizlemesi bana kalırdı. Ondandır sanırım kolay kolay hiçbir şeyden iğrenmem.

Cok rahat banyo icin kundak icin evde uzerine örtmek icin süperler
Atlas paşa her gun baska kafalarda her gun degisik
Dr çarşamba gittik sorun yok cok sukur hersey yolunda

Kimligi bayramdan sonra hemen cikardik canim geldi bile

oyy maşalalh ya

hahhhaha tabii çocuk ne yapsın şimdi
her gün aynı davransa ilgilenilmeyecek
farklı farklı olsun ki ilgi onun üstünde olsun hep :)
çok zekiler çoook

bende annen gibi olurum herhalde
benim midem fenadır öyle şeylere de başıma gelince bakalım
artık bu çocuğu tutamıyorum nasıl tutcam die gelir gider sorarım

Kizlar artık ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum.sol tarafım aciyo artık sola yatip durmaktan.artı karnımin ici aciyor.sirt üstü yatinca da kalp atislarim hizlaniyor nefes alamiyorum.sag tarafa yatinca da oyle.simdi sola yatinca da kalp atislarim hizlanmaya nefes alamamaya başladım.sizler nasil yatiyorsunuz? Karniniz aciyor mu benimksii gibi

ben sağa da yatıyorum sola da
sırt üstü fazla yatmıyorum normalde de yatamazdım zaten
ama çift yastıkla falan yatıyorum yüksekte kalınca o kadar sorun olmuyor
gece dönerken bazen canım acıyor
nefes darlığı da artık büyüyor normal bence
zaten bebek rahatsız olunca seni tekmeleyip pozisyon değiştirtiyor

İnce battaniye almadın mı? Penye battaniye ve Müslüm battaniye al almadıysan.
Tabi ki başta saracağız vücut ısıları düşük olacak.

İnce muslin battaniyeler var canım onlardan alabilirsin yine yaz bebegide olsa adapte olana kadar kucakta falan onunla desteklemek lazim diye dusunuyorum bir sure

Ha tamam ince örtü aldım muslin ve penye olanlardan .Battaniye deyince benim aklım kisin kullanilan tüylü gibi olanlara gitti :) teşekkür ederim kızlar

Benim karnimda hep aciyor,sol tarafim felc oldu artik.bi atlatsaydik hayirlusiylaa.benim bebis sag tarafa yatinca tekmeliyor rahatsiz oluyor belli

Sürprizli gelecek seninki :)) onunda tadı başka bakalım benimkiler bu görüntülere ne kadar benzeyecek :))
Aynen oyle canim :) bal olacaklari kesin :) benim ablamin da abimin de ikizleri var cok yorucuydu ama ballarindan yenmiyordu :) senin kizlarinda evinin nesesi olacak Allahin izniyle zor kolay degil ama ikizlerin ayri tadi oluyor hele hareketlenince Allah evde bi sebeklikler birbirlerine bakaraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…