2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben korseyi taktıktan sonra rahat ettim canım. Karnım da kalmadı. Ama daha senin de gider öyle hemen bir ayda hepsi kaybolmuyor 5-6 ayda hepsi gitmişti

Bebeğin toparlanma süreci bebekten bebeğe değişiyor canım. Sütün yarar da kilo alırsa gözünü de açarsa hemen karışır hayata Eli kolu başlıyor zaten oynamaya Ben burdayım diyor sana annesi

Böyle konuşmalar olunca heyecan yapıyorum :) bana çocuğum olacağı hala hayal gibi geliyor bu koca gobegim gaz sanki

Ben korseyi taktıktan sonra rahat ettim canım. Karnım da kalmadı. Ama daha senin de gider öyle hemen bir ayda hepsi kaybolmuyor 5-6 ayda hepsi gitmişti

Senin gösterdiğin korseyi aldım canım bugün geldi en üstündeki 1 adet kanca gogsumun altından 1 tane en uc kancadan tutuyor insaallah dogurunxa komple kapanir benim 1 seneye forma girmem lazım yoksa bizim bey 2.yi yapmaz

Kizlar bugun artik resmen dogurasim var bebegim ters oldugu icin mi bilmiyorum her yerim agriyor hareket edesim yok oturamiyorum karnim sert cok bunalmis hissediyorum hadi doguma deseler itiraz etmicek durumdayım
Bana senin bebek yakın gibi geliyor ama size daha erken ,35 haftayı doldurun canım

Sırtüstü zaten yatma canım mümkünse sola, solun uyusup agriyinca saga yat. Yastigini biraz yukseltebilirsin belki daha.rahat ettirir. Ben bu aralar hiç uyuyamiyorum desem yeridir çünkü kalcam gobegim uyusuyor yattikca.

Senin gösterdiğin korseyi aldım canım bugün geldi en üstündeki 1 adet kanca gogsumun altından 1 tane en uc kancadan tutuyor insaallah dogurunxa komple kapanir benim 1 seneye forma girmem lazım yoksa bizim bey 2.yi yapmaz
Hayırlı olsun canım. İnşallah işe yarasın. Nasıl cesaret ettin denemeye? Ben görümcemin kızına taktırdım baktım. Doğumdan önce aynı bedendik. Ona oldu, tamam dedim çantaya koydum :)

Sırtüstü zaten yatma canım mümkünse sola, solun uyusup agriyinca saga yat. Yastigini biraz yukseltebilirsin belki daha.rahat ettirir. Ben bu aralar hiç uyuyamiyorum desem yeridir çünkü kalcam gobegim uyusuyor yattikca.
benimde oyle uykular haram oldu.birde hep sola yatıyorum temkinli yatiyorum ama sabah bi uyaniyorum sirt üstü vaziyetteyim.rabbim korusun bebislerimizi

Çok şükür Rabbim nasip etti .Hayırlısıyla kucagimiza almak da nasip olsun insallah
amin canim insallah

Kızlar ben bugün saat 10.30 da doğum yaptım kızım ve ben çok şükür iyiyiz. Genel anestezi ile sezaryen oldum. Biraz ağrım var ama dayannilmayacak bir ağrı değil o mis kokulu meleği görünce hepsi unutuluyor. Darısı sizlerin başına hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin Rabbim

Canim gozun aydin. Rabbim bahtini omrunu guzel eylesin kizinin. Hayirli evlat olsun insallah. Kuveze girmedi degil mi kuzucuk.

Aaa gözün aydın
Alalh analı babalı büyütsün inşallah
bebeğin nasıl yanında mı kvozde mi ?

Ağrıların da geçer inşalalh kısa zamanda :)

Üst başı peki uzun kollu giydirilmesi mesela
Ben İstanbul’dayım 40 ı çıkana kadar kısa kollu giyinemez zaten sonrası da sonbahar. Ama benim evim sıcak uzun kollu penyelerle geçiririz gibi. Herkesin olduğu yer ve iklim şartına göre değişir bu durum. Eline ayağına bakarsın sıcaksa yeterli ısı da demektir. Üşüyünce burunları da soğuk oluyor elleri de

Gözün aydın canım, suyun mu geldi ne oldu? İkinizin de iyi olmanıza çok sevindim meleğinde analı babalı büyüsün inşallah :)

Canim kahvaltida 2 yumurta kasar peyniri beyaz peynir zeytin gún ivinde muz yogurt sút hergyn muhakkak maden suyu ic ceviz findik badem ben bunlari yiyorum bebis icin

Bana senin bebek yakın gibi geliyor ama size daha erken ,35 haftayı doldurun canım
Su kpss yi atlatim sonra gelsin hanimefendi:) ama artik cok zorlaniyorum evde kucuk cocuk oluncada ayri zor onla ilgilenmem gerekiyor oynatmam gerekiyor ama vucudum izin vermiyor artik dogsada oyle mucadele etmeye baslasak diyorum bazen :)

İlk prensesimiz hayırlı uğurlu olsun
Rabbim güzel yazılar yazsın annesi.
Sen de hemen toparlanırsın inşallah.

Hayırlı olsun canım Bahtı güzel olsun Hayırlı bir evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…