2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle, artık haftada bir gideceğim, önümüzdeki hafta nst isteyeceğim dedi.

Gözünüz Aydın canım. Ellah hayırlı evlat etsin. Bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşaellah.

zaten zıbınların kullanım zamanı çok kısa canım göbeği falan düşünce giydirmesen de olur hadi en fazla 15-20 günlüğüne kadar giyer sora çıt çıtlı bady yeter sadece

Masallah canim cok sukur kavustun melegine Allah bagislasin topigin ilk prensesi geldi :) ismi ne olcak kuzunun

Canim gule gule kullan esyalarini saglikla huzurla oturun evinizde :) bak bitmez yetismez mobilyalar diye korkuyordun sukur hepsinide halletmissiniz :) artik pssayi bekleme zamani :)
Evet canım hepsi geldi kurması kaldı sadece kp bi gitse bebek odasınıda hemen kurup oğlumun kıyafetlerini yıkıycam ütülicem. Adam yapıştı bi rahat yok :)

Maşallah prensese sezeryanmı olacak canım seninde?

Tarih belli mi canim yoksa ne zaman isterse o zaman mi gidecek
Gelecek haftaya attılar canım sinir stres kp falan benim şeker tavan yapınca bişey yemedende stresle şeker fırlayabiliyormuş onu öğrendim insüline başladım gelecek haftaya değerlere göre tarih verecek doktorum bakalım. Şeker plasentayı etkiliyormuş o yuzden.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Evet canim ben basindan beri sezeryan istesigim icin sezeryan olacak yoksa doktor suanda normal dogum olabilir diyo kendileri normal dogum taraftari ama benim cok tirstigimi gòrdùgu icin sezeryan olacak agustosun 2 yada 3 de
Maşallah prensese sezeryanmı olacak canım seninde?

Buda bizim sondan bi önceki kontrolde melisin pozu melina zaten derinlerde :) sanırım bi dahada anca doğunca görücez gül yüzlerini :))
Ay yerim ben bunların tatlılıklarını maşallah kuzucuklara valla bende bayadır oğlumun yüzünü göremiyorum eskiden komple görünen çocuk şimdi zoom lanmış gibi görünmüyo tam. Neyseki az kaldı bu mis kokuluları kucağımıza almaya

Oy kuzum Allah sabit versin huysuz mu kp? Elinden geldigince takmamaya calis kendine de bebisine de zarar boyle stres isi mi vardi da geldi bu son ayinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…