2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim sipada òyle nezaman gitsek eli yùzùnde bugún boraz dùrtu doktor amcasi ama hanim efendi yan dòndú sadece yùzùnun yarisini gosterdi esime bukiz kesin senden yùz gòrùmlùgu istiyo dedim doktor nasil gùlùyo cok nazliymis doktor amcasi òyle dedi

Stresi çok fazla evet bende oğlumun tertemiz bir eve gireceğini düşünüp mutlu oluyorum. Valla ufak tefek şeyleri yaparken bile çok yoruluyorum bel agrısı bu aralar mahfetti beni ama sonu çok güzel olacak.

Benim ilk bebeğim düşükle sonuçlandığı için doktorum ben rahat edeyim diye seansı ikiye bölüp o şekilde kontrollere her iki haftada bir gittim ama ilk defa bu hafta gittiğimde haftaya randevu verdi nst bakılacak falan dedi.

Benim soktorumda aerik herhafta gelecen ve herhafta nstye baglayacaz dedi genelde dogum zamanina yakin òyle yapiyorlarmis canim

Oy kuzum Allah sabit versin huysuz mu kp? Elinden geldigince takmamaya calis kendine de bebisine de zarar boyle stres isi mi vardi da geldi bu son ayinda
Huysuz canım herseye karışıyo bide hizmet edemiyorum artık kimseye o burda diye yemek yapmak zorunda kalıyorum herseye laf ediyor. İşi yok bahaneler bulup sinir etmeye geliyor 3 senedir evliyim uçak korkusu yüzünden nikahımızı bile görmedi ama 3 ay önce denicem dedi uçak korkusunu yendi ve 3 aydır her ay 2 haftalığına gelip duruyor gelme diyoruz gene geliyor ne edeceğimizi şaşırdık son aylarım rahat geçireceğime böyle oldu işte kovuyosunda gitmiyor. Oğlumun odası misafir odasıydı oraya kuruldu o odayıda kuramıyoruz aksi gitmiyo. Şimdi gitmesini bekliyoruz oğlumun odasını kıyafetlerini hazırlamak için.

Nazlı prenses maşallah ona yapsın nazını kuzucuk:)

Esin konussa durumunu izah etse allah sabir ve kolaylik versin sana canim benim kayin pederde kac kere geldi benim hamileligim boyunca hep gorumcde yada eltimde kaldi sagolsun

Benim soktorumda aerik herhafta gelecen ve herhafta nstye baglayacaz dedi genelde dogum zamanina yakin òyle yapiyorlarmis canim
Hmm ben doktoruma güvendiğim için hiç sormuyorum canım kesin bir bildiği vardır diyorum.

Esin konussa durumunu izah etse allah sabir ve kolaylik versin sana canim benim kayin pederde kac kere geldi benim hamileligim boyunca hep gorumcde yada eltimde kaldi sagolsun
Eşim gelme evi boyuyoruz eşyalar gelecek dedi ama dinlemedi ben kıvrılacak bir yer bulurum dedi geldi.

Oy canim benim Allah sabir versin. Huysuz insanla gecinmek cok zor gercekten ya sabir cek bol bol. Gercekten son ayda hepimiz zorlaniyoruz keske biraz daha anlayisli davransalar daha yardimci olacaklarina kostek olmasalar keske

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…