2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kahvaltida 2 yumurta kasar peyniri beyaz peynir zeytin gún ivinde muz yogurt sút hergyn muhakkak maden suyu ic ceviz findik badem ben bunlari yiyorum bebis icin
Bende yiyorum canım ama hergün değil ya bide bu şeker olayı varya canımı çok skıyo

Ben hergún yiyorum canîm yumurtayida kasarida zaten kasari 4 5 kúcuk dilim yiyorum zeytin yiyorum bazende bunlarin yaninda ekmek bal yag bile yiyorum o zamanlar biraz yúksek cikiyo seker òlcum yapinca biraz yùrúyus ve bol su ile dúsúyo
Bende yiyorum canım ama hergün değil ya bide bu şeker olayı varya canımı çok skıyo

Ftm41 helal sana canim masallah guzel besleniyorsun ben 2. Bebek diye midir nedir biraz saldim cayira modundayim
Canim bende yemeklerde dyzgún beslenemiyorum hele bu 1 haftadir sıcaklardan hic yemek yiyesim gelmiyo bari kahvaltiyi dúzgyn yapayim bebege o yarasin bari diye dúsúnúyorum

Bizim oglanin da elleri hep yuzundeydi goremedik ama ultrasonu yapan kisi "yuzunu sakliyor ama mallar meydanda, tipik erkek" demisti :) Boylece su "yigidin mali meydanda olur" lafinin baska kulturlerde de oldugunu ogrenmis olduk.
doğru valla. "Malını" 11 haftalıkken göstermişti

Ben mesela her sabah aclik sekerimi òlcerim 93 altina dúsmez hic dún saglik ocaginda aclik testi yaptilar 75 cikti canim bu bizim aletler bi dogru òlcúyosa bi yanlis olcuyo eger yúksek cikan seker 2 ölcumde azaliyosa sorun olmuyo

Çok iyi yapıyorsun canım bende bal yemeyi çok özledim yaa doğumdan sonra ziyafeti hak ettik bence :)

Simdi benim her kontrolde suyuna falan bakiyo plesentayada bakiyo herseyide haftasiyla uyumlu iribir bebek degilmis yani bende son 1 haftadir yiyemedigim ne varsa yiyorum mesela ben yesil biberi cok severim bizim oranin kúpecik peyniri var busabah biber peynir ekmek yedim nasil olsa hastaneye gidecem hareket edecem desim
Çok iyi yapıyorsun canım bende bal yemeyi çok özledim yaa doğumdan sonra ziyafeti hak ettik bence :)

doğru valla. "Malını" 11 haftalıkken göstermişti
Benim oğlanın hala öyle geçen doktor şimdiki hali diye çekti verdi fotoyu üstüne bide suratı falan görünmüyo ama bacak arası hep çok net sizin oğlanın dedi utandım ben bunun popoyu doğunca varyaaa

Amannn canim bu seker sorunu ozamanda birakmaz pesimizi benim hastane dogum yaptiktan sonra gene seker testi yapacaz eger seker yuksek cikarsa gene yasaklar offfff ne cektik be

Ben mesela her sabah aclik sekerimi òlcerim 93 altina dúsmez hic dún saglik ocaginda aclik testi yaptilar 75 cikti canim bu bizim aletler bi dogru òlcúyosa bi yanlis olcuyo eger yúksek cikan seker 2 ölcumde azaliyosa sorun olmuyo
Valla bilmiyorum ama bu aralar çok gergin ve sinirliyim şeker hep tavan bişey yemesemde.

Bak benim babam senelerdir seker hastasi hde 9yle boyle degil resmen komalik oluyo doktor sinir sitres úzúntúyú yasakladi bunlardan biri bile cok etkiliyormus dikkat et bak suanda olan gebelim sekeri eger sitrese devam edersen sende normal seker olarak kalir canim biraz sakin ol
Valla bilmiyorum ama bu aralar çok gergin ve sinirliyim şeker hep tavan bişey yemesemde.

Evet canim ben basindan beri sezeryan istesigim icin sezeryan olacak yoksa doktor suanda normal dogum olabilir diyo kendileri normal dogum taraftari ama benim cok tirstigimi gòrdùgu icin sezeryan olacak agustosun 2 yada 3 de
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde.

Kocis benden aksama yemek bekliyo ben hicbir sey yapmadim yerimden kalkmaya halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…