2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy canim benim Allah sabir versin. Huysuz insanla gecinmek cok zor gercekten ya sabir cek bol bol. Gercekten son ayda hepimiz zorlaniyoruz keske biraz daha anlayisli davransalar daha yardimci olacaklarina kostek olmasalar keske
Keşke canım ama nerdeee şimdi kp gelecek haftadan sonra dönecekmiş o gidecek kv gelecek düşüncesize laf anlatamazsın sıcaklıyorum evimin içinde rahat gezemiyorum.

Simdi ben dún diyorumki cok sıcak cok bunaliyorum diyorum benim odun kocisimde doktordan alistiya nedesem normal bunlar olacak diyo gelde gicik olma
Hahaha benimkide hemen sancı belirtisimi doğummu hastaneye gidelimmi diyor :)

Ftm41 canim ben oglumda sancim basladi esime soyledim dedim ki sancim var doktora gidelim tabi whatsapptan yazisiyoruz iste o da yazdi dedi ki ne doktoru kulak burun boğaz dedim bademciklerimi aldircam sonra sinirden oturdum agladim ama dakika tutuyorum yani sancim var 15 dk bir. Ben tabi hazırlıklarımi tamamladim o surede utumu yaptim evimi topladim eksiklerimi tamamladim esyalarimi kapiya yigdim ertesi gun doktor kontrolum vardi zaten gittik sabah erken sancim cikti tabi nstde :) ancak o zaman inandı :)

Evet canım ya hayal ediyorum bazen hayat çok değişecek bizim için :)))

Ben gece uyandığımda hala yüzüstü olduğumu fark ediyorum. Ben beceremeyeceğim bu sola yatma olayını.

Senin gösterdiğin korseyi aldım canım bugün geldi en üstündeki 1 adet kanca gogsumun altından 1 tane en uc kancadan tutuyor insaallah dogurunxa komple kapanir benim 1 seneye forma girmem lazım yoksa bizim bey 2.yi yapmaz
Hangi korse o? Fotoğraf isterim

Hayırlı olsun. Allah meleğine sağlıklı, güzel ve huzurlu bir ömür versin.

Su kpss yi atlatim sonra gelsin hanimefendi:) ama artik cok zorlaniyorum evde kucuk cocuk oluncada ayri zor onla ilgilenmem gerekiyor oynatmam gerekiyor ama vucudum izin vermiyor artik dogsada oyle mucadele etmeye baslasak diyorum bazen :)
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın Kpss sürecini. Kuzenim de aynı sen gibi iki çocukla başardı, darısı başına olsun inşallah.

İnşallah hayırlısıyla atlatırsın Kpss sürecini. Kuzenim de aynı sen gibi iki çocukla başardı, darısı başına olsun inşallah.
Masallah helal kuzenine insallah canim ama ben calisamadim pek oglumun hastaliklari vs cok sarsti bizi bu sene bakalim elimden geleni yapcam insallah olmadi artik 2 sene sonra tekrar bizim is alanimiz dar değil ozel sektorde ama bende iste ozel sektor istemiyorum cocuklar oalcagi için ama bakalim belki sansim doner kader guler kpss den iyi bi puan alir atanirim:)

Cnm kaça çıktı şekerin. Benimde tokluk 1. Saat 170 çılto 2. Saate 130 arada bu kadar fark olur mu kafam karıştı moralim bozulsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…