2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm kaça çıktı şekerin. Benimde tokluk 1. Saat 170 çılto 2. Saate 130 arada bu kadar fark olur mu kafam karıştı moralim bozulsu
2 saatte dúsmús negyzel zaten ònemli olan dúsmesi benimde bazen yúksek cikip sonra dúsùyo

Ay kizlar suanda hem hamilelik hemde lohusalik senduromu yasiyorum sankibu ne sıcak arkadas yapistim kanepeye kalkasim gelmiyo kanepe su sisesi ve elimde telefon cok bunaliyorum cokkk

Ay kizlar suanda hem hamilelik hemde lohusalik senduromu yasiyorum sankibu ne sıcak arkadas yapistim kanepeye kalkasim gelmiyo kanepe su sisesi ve elimde telefon cok bunaliyorum cokkk
Ya bende sıcaktan sersem gibi oldum. Biraz da sağ tarafım ağrıyordu kalkıp evi supuremedim ona sinir oldum ütü yapabildim anca zaten ütü beni iyice mayıştırdı

Hee :)) bende birtane ince battaniye var diğer ikisi çok ince değil birtane de kışlık var bi ince olanı bide annemin yaptığı battaniyeyi goturcem yeter ikisi o zaman
Bende 1 tane hastane cikisinin var 1 tanede penye aldim súslùbisey hastaneden cikarken alsammi diye dùsùnúyorum

Ya bende sıcaktan sersem gibi oldum. Biraz da sağ tarafım ağrıyordu kalkıp evi supuremedim ona sinir oldum ütü yapabildim anca zaten ütü beni iyice mayıştırdı
Benimde yarin bebisin kiyafetleri yikanacak útúlenecek besik gelecek evler silinip súpúrúlup halilar yerlesecek allahtan görúmcecigim gelecek beraber yapariz artik

Bende 1 tane hastane cikisinin var 1 tanede penye aldim súslùbisey alsammi hastaneden cikarken alsammi diye dùsùnúyorum
Evet benimki de hastane çıkışının içinde olan battaniye var annem oyalı falan yaptı bana daha gerek kalmadı almaya 4 battaniye oldu çünkü bende onlardan birini alıcam yanıma hastaneden çıkarken bebeğe örtmek icin

Yemyesilbirdeniz günaydın canim acaba doktor sana gúnde kac kasılman oluyo diye soruyomu ben sorsukca sanki ònemsiz biseymis gibi konusuyo en son yasayacaklarimi sòylúyo merak ettim sana ne sòylûyo bu konuda
Merhaba kuzum, bu konuyu hiç konuşmadık desem :) O sormadı bende öyle dikkat çekici çok düzenli birşey yaşamadığım Ve bebek hareketinden ayırt edemediğim için sormadım.

2 saatte dúsmús negyzel zaten ònemli olan dúsmesi benimde bazen yúksek cikip sonra dúsùyo
Kandada baktırıyorum açlık 90 nı geçmiyo toklukta 120 yi ama cihaz hep uçuşta. Geçen hafta haftada 300 gram aldı diye şekerini takipte kal dedi. 1 haftada çok mu ki? Kahvaltıda dediğim gibi yumurtamı kaşarımı mutlaka yerim aralarda ceviz.

Benimde yarin bebisin kiyafetleri yikanacak útúlenecek besik gelecek evler silinip súpúrúlup halilar yerlesecek allahtan görúmcecigim gelecek beraber yapariz artik
Ya bende geçen haftadan beri mobilya gelicek diye bekliyorum bi getiremediler daha evde çok iş var perdeler yıkanacak mutfak dolapları silinecek camlar silinecek ben yapamıyorum onları bende annemi bekliyorum o gelicek halıları vercem yıkamaya oda yerlesicek bana iş çok gibi geliyor annem diyor bi günde hallederiz diyom bitmez bir günde ben zaten karnımdan özgürce hareket edemiyorum oda beni yavaşlatıyor anca ağır ağır iş yapıyorum

Benim asabi yarısını da göstermiyor. Doktor dürtüyor pozisyon değiştirsin diye karşılık olarak tekme alıyoruz. Anası gibi kick boksçu olacak heralde, eller hep yüzde savunmada, ama ayaklar kuduruk gibi

Benim asabi yarısını da göstermiyor. Doktor dürtüyor pozisyon değiştirsin diye karşılık olarak tekme alıyoruz. Anası gibi kick boksçu olacak heralde, eller hep yüzde savunmada, ama ayaklar kuduruk gibi

Bu temmuz Ağustos bebekleri hepten yaramaz çıktı kızıda erkeğide nazlı

Canım ne zorluklarla geldik bugünlere çok şükür senin güzel haberini de aldık uzun ömürlü olsun meleğin

Dün anneme bir akrabası gelmiş onunda kızı doğum yaptı normal doğum olucak diye beklediler 41 hafta doldu öyle geldi sancısı gittiler hastaneye ama bu sefer de doguramamıs bebeğin kafası rahim ağzında mı ne kalmış gelmemis acil sezeryana almışlar tüm kontrolleri normal çıkmış catı muayenesinde de doktor normal.doguma müsait demiş ama olmamış gelmemiş bebek sanırım kızında çok gücü yetmemiş ıkınmaya anneme demişler senin kızında zayıf normal doğum yapabilecek mi annem de bana diyor ki kendini riske atma sen güçlü biri değilsin doguramazsın diyor benimde kafam karışıyor öyle deyince ya iyice korktum doğumdan o kadar çok zormu normal doğurmak

Bunu biraz açar mısın? Nasıl yardımcı oluyor Doğuma??
Canim meme basini uyarmak oksitosin hormonu salgilatiyor vucuda o sebepten dolayi normal dogum icin bir avantaj sagliyor ama ayni zamanda erken donemde yapılması onerilmiyor malum erken dogum riski yaratabilecegi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…