2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende normal istiyordum ama oğlum 30. Haftadan beri hiç milim kımıldamadı yerini çok sevmiş yaramazım o yüzden sezeryana gün verdi doktorum. Hayırlısı dönmeyince dönmüyo yaramazlar işte

Benimki 36 haftanın içindeyken dondü ben tam umudu kesiyordum.
Umarım seninkide döner canım.

İnşallah benimki de döner ya. Keşke beklese doktorlar ama Makat gelişi ile doğumu hiç bir doktor göze almıyor anne ve bebek acısından hayati risk oluşturuyormuş

İnşallah benimki de döner ya. Keşke beklese doktorlar ama Makat gelişi ile doğumu hiç bir doktor göze almıyor anne ve bebek acısından hayati risk oluşturuyormuş
evet daha vakit var, olumlu dusunun. Zaten ben de makat gelisi dogum yaptirsinlar demiyorum, dogum sancilari basladiginda hala donmemisse sezaryana alabilirler. Ama nedense beklememeyi tercih ediyorlar, ne gerekceyle bilemiyorum

Su böreğini buzluga koysak sonra ısıtsak nasıl olur acaba hıc denedınız mı

Ben yapiyorum. Buzlugumda hep oluyor, tazecik yumusacik ilk gunki gibi oluyor

Bunları gelen misafirin bize getirmesi gerekmiyor mu ya her gelene nasıl böyle ikramlık hazırlanacak Doğum öncesi mi yapıp buzluga atacaksınız vallahi bana bi açıklayın kızlar

Ben oncesinde yapip aticam. Sonuçta misafir geliyor bebek gormesine. Bir iki birsey ikram edilmesinden yanayim

kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz

Hayirlisiyla bir avazda kurtulursun ınsallah canım

evet daha vakit var, olumlu dusunun. Zaten ben de makat gelisi dogum yaptirsinlar demiyorum, dogum sancilari basladiginda hala donmemisse sezaryana alabilirler. Ama nedense beklememeyi tercih ediyorlar, ne gerekceyle bilemiyorum

Ben de katiliyorum. 38de alcak ama belki o bebek 39da 40ta ya da dogumda donecek... o sansi veremiyorlar. Ben doktorumal 34te donmys mu ohh be cok kafama takiyodum dedim ne zaman donecek diye, sen niye takiyorsun ki dogumda bile donebilir bebekler dedi. Normal istemiyorsa anne o başka ama isteyene ve yapabilecek olana o şans verilmeli

Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah , kuzucuğuna hemen kavuş

Dualarım sizinle sağlıkla alırsın kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Canim doğumu gecikdirmeyemi calışıyorlar? 35 den sonra doğumu durdurmuyolar diye biliyorum ben.
Hakınızda hayırlisi neyse o olsun canim. Güzel haberlerini bekşiyoruz sağlıkla al kucağına.

Canımmmm.. Dualarım seninle. Allah seni ve bebeğini korusun. Haber ver canım merak ediyorum.

placebo effect hadi hayırlısı cnm dualarımız seninle

Oy canim benim Allah tek bir avazda kurtarsin insallah saglikla gelsin yavrun

placebo effect Allah yardımcın olsun canım kolay doğum olur insAllah. Haberdar et bizi de dualarımız sizinle

placebo effect Allah ikinizin de yardımcısı olsun

R

abbim hayirlisiyla saglikli sihatli yavrunu kucagina almayi nasip etsin canim rabbim senin ve bebisinin yar ve yarsimcisi olsun dualrim sizinle

placebo effect nasılsınız? İnşallsh iyisiniz
beni rahatlatmak içinmiş serum takıyolar kızlar aslında ağrım sancım falan yok nst ye de sokuyolar iğnemin etki etmesini bekliyoruz hepinizi öpüyorum

Canim doğumu gecikdirmeyemi calışıyorlar? 35 den sonra doğumu durdurmuyolar diye biliyorum ben.
Hakınızda hayırlisi neyse o olsun canim. Güzel haberlerini bekşiyoruz sağlıkla al kucağına.
Hayor canim 2 doz ciger geliştirici yapip bekliyoorlardır 12 saat arayla yapiliyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…