2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

placebo effect senin kuzuda erkekti dimi?
Bu erkekler pek bir aceleci çıktı hepsi temmuz da doğmak için sözleşti galiba.
Bizim kızceler nazlı nazlı bekliyorlar.

Evet kizlar oturuyor. Uslu uslu gunlerini bekliyoardir umarim... yarin bizim kontrol var yine bakakim durum ne...

Benimde 2 gündür alt bölgemde zaman zaman sancı kasılma ağrı gibi bişiler oluyor kızlar. Böyle baskı gibi. 37. Haftamdayım normal heralde diyorum.

Zombi dediğin halin bu mu çok güzel olmuşsun tulumla baaayııııllll dııımmmm maşallah

İyi geceler Kızlar bugün erken uyandım nedense akşam abimden birsürü fırça yedim ayaklarımın fotosunu atmıştım hala işe gittiğimi duydu arayıp hepimize saydırdı bu halde nasıl gider ve siz nasıl gönderirsiniz diyediyorum iki gün kaldı başlarım iki gününe o ayakla ayağa kalkmaman lazım ddedi haklısın vs deyip sakinleştirdik ama azcıkta olsa gideyim yüzdüm kuyruğuna geldim diyorum

ay inşallah canım moral oldu yazdıklarınız bana iyiki varsınız
Canımm, daha geçen gün sen benimle, ONTK la, Ftm41 le beraber doğurmak istiyordun. Ben de hayır olmaz diyordum sen 10 gün sonrasın bizden diyordum. Hepimizi solladın aceleciler siziii Şaka bir yana, aklım sende canım. Habersiz bırakma

amin canım bekliyoruz bakalım

Bnm ilki senin gibi olmuştu. Suyum gelmsiti ama sanci falan yoktu, gittik mecbur hastaneye 2-3 cm kadar acilma var dogum baslamia yapalim yatisini dedilee yatırdılar. Gece boyu takipteydim. Son iki saati yogun gecmisti sancilarin ama su olunca mecbur takip jcin yatisin yapiliyor. Sen de insallah sabahinda dogurmus olursun heralde

ay dimi ben size yetişeyim derken benimki iyice aceleci çıktı
Hayırlısıyla al bebişini canım kucağına rabbim yardımcınız olsun
amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…