2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kueze girdiler mi acaba nasillar kuzular ay simdi benimde dogurasim geldi

Oyyyy ben yerim bunlarııı çok tatlılarrrr maşallahhh Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün canım. Çok şekersiniz ya maşallah çok duygulandım kurban olduğum Allah tüm isteyenleri böyle mükafatlandırır inşallah darısı bizim başımıza

Seninki biraz daha normal sanirim, benim 31+0'da 2100 du, 34+5'te 2772 cikti. Kiloyu kafa, karin cevresi ve bacak uzunlugundan olcuyorlar, benimkinin kafa ve bacak (BPD, HC) olcumleri %90un ustunde gidiyor. Bakalim 38'de kac cikacak ama bu gidisle 4u gecebilirmis. Seker olcumlerim duzgun gidiyor, meyve de yemiyorum baska ne yapabilirim arastiriyorum.

Nesrinay86 doktora gittinmi canım? Ben kp yüzünden sizide derdimle bunalttım biraz izlicem girmicem sorayım dedim.

Erken dogum riski yoksa, hareketletle ilgili bir sorun olmamasi gerek cunku ondan cok daha agir spor yapanlar var. Hurma konusunda ise benim bildigim erken dogum riski olusturuyor, o nedenle zamani gecenler dogumu baslatmak icin yiyor diye biliyorum (gerci hurma cok sekerli bir yiyecek 100 gramin 63 grami seker - o nedenle de dikkat etmek gerek)

Rosalie-00
Burada 4.5kg nun ustunde olunca sezaryani dusunecekler sanirim. Ama dogumu yapay olarak erken baslatmak da baska riskler icerdigi icin, degerlendirecegiz dedi. Ben de kontrole gittigimde secenekler konusunda bilincli olayim istiyorum.

Günde 4 adet yiyorum canım hurmayi ve hurma.bilinenin aksine doğum başlatmak için değil doğumu kolaylaştırmak için kullanılıyor rahim kaslarını guclendirdigi için . 20 tane yenemedigi sürece doğumu başlatacağını sanmiyorum doktorum da abartılı egzersiz yapmadığın sürece doğumu kendin baslatamazsin dedi

Matar enfeksiyonu bendede oldu ama rahim ağzina enfeksuyon olacak kadar değil kısa bir tedavi sonrası gecdi cok şükür. Özelikle hamilelikde oluyor diye insanlar dikat etmiyor ama her iki turde bebeğe zarar vere bileceği için tedavi şart, seninki tedavi olamıycak kadar irelemiş anliycağım o yuzden de sezaryan mecburi.

evet yaa. Ama ben haftaya doğuruyorum inşallah tarihine kadar durur da. Adet ağrısı, sancılar çok arttı
Bende pek iyi degilim agrisiz ayaga kalkip yuriyemiyorum degisik sancilarda yokluyor sen 38+1 de bende 38+3 de dogum yapmis olucaz o yuzden dert etme insallah

Sanada çok geçmiş olsun canım zaten bişey olunca üst üstte gelir

Bende yavaştan 2 günüdür o psikolojiye girdim sıkıntı duygusallık doğum sitresi offf valla bunaldim yani birde benim kız iki gündür 4 yas sendromuna girdi ota b...ka aglio afedersin iyice sinir basti
Allah sabır versin sanada canım. Gerçekten insan çok bunalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…