2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Milana firuze canım sabret Allah ecrini ahirette verir ınsaallah .Vallahi ben burdan uyuz oldum kayinvalidene ama ne güzel iki tane melegin var onlar için sabret canım
Canim zaten beni o meleklerim hayata bağlayan allaha şükürler olsun ben her şeye katlanırım inşallah. Sonucda onlar benim yaşama nedenim.

Çok az kalmış . Allah kolaylık versin. Grip için ıhlamur için bari direnciniz düşmesin

Bence daha erken cunku 36 yi doldurduktan sonra kuvez riski bitiyor

Gurubun coğu sezaryan olucak sanirim, benim gibi normal bekleyen kimler var umarım yanlız değilimdir.
Ben normal bekliyorum normal istiyorum aşırı bi şekilde ama bebek yine ters dönmüş ona çok canim skliyo inşallah doğum pozisyonu alirda bende normal yaparım ilk kizimdaki gibi

Kaç kilo canım bebeğin? Benimki 32. haftada 2013 gr dı doktor kilosu haftaya göre fazla dedi. Ama erken başlatırız falan demedi sezaryene dönebiliriz 4ü geçecek olursa dedi. Ben çok normal istiyorum pozisyonu da uygun. Haftaya kontrolde biraz netleşir bakalım ne durumda gelişimi.

Merhaba güzel anneler sezeryan olacaklara sorum var belden uyuşturma mi olacaksınız yoksa tam mi?

Gurubun coğu sezaryan olucak sanirim, benim gibi normal bekleyen kimler var umarım yanlız değilimdir.
Bende normal istiyor ve bekliyordum hatta bebeğim döndü diye de çok sevindim, ama enfeksiyon durumu bütün hayallerimi yıktı, nasip değilmiş sezaryen olcam bende. Birşeyi çok istememek lazımmış onu anladım.

İNŞALLAH CNM ARMUT SUYUNU SIVI MI TÜKETMEK LAZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…