2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gurubun coğu sezaryan olucak sanirim, benim gibi normal bekleyen kimler var umarım yanlız değilimdir.

Ben de normal bekliyorum...

Bence daha erken cunku 36 yi doldurduktan sonra kuvez riski bitiyor

Ben de boyle seylere baslarsam hemen doguruveecekmisim gibi hisseditorum. Yarin ebeye sorarim artik, egitim varmis ona gitcem. Yalniz bu toplar zaten hani agri sanci geldiginde falan cok ise yariyormus, ben de hastabeye tasiyacagim vermiyorlarsa

Oyyy masallah size... allah anali babali buyutsun

Ben normal bekliyorum normal istiyorum aşırı bi şekilde ama bebek yine ters dönmüş ona çok canim skliyo inşallah doğum pozisyonu alirda bende normal yaparım ilk kizimdaki gibi
İnşallah canim benim bu kızda 36 da dondü umarım seninkide döner.

Umarim risk olarak kalir canim ben gececegini ümit ediyorum sürpriz anneler grubu olduk ama gununu doldursun yavru hic olmazsa
2500 gr falan olsa bu kadar endişelenmem ama daha çok ufak 1700 gr haftasından da geri çıkınca daha bi panik yapıyorum. 32 haftalık çıkıyor. Yatmaktan ensem ağrıdı.

Canim o kadar takılma normal sezaryan ne fark eder önemli olan bebeğne kavuşman, bide bebekde enfeksiyonmu cıkmiş neden boyle olmuş?

Bilmiyorum ya sonuna dogru geldik ki ben sezeryan olacagim ona ragmen cocugun icimden cikmasindan korkuyorum anlamsiz duygular var :)

Canim o kadar takılma normal sezaryan ne fark eder önemli olan bebeğne kavuşman, bide bebekde enfeksiyonmu cıkmiş neden boyle olmuş?
Yok enfeksiyon bende çıktı rahim ağzında, çok oluyo aslında doktor kalmamış birşey dedi ama yinede riske atmayalım doğum kanalından geçerken bebeğe geçmesin dedi. Ben şanslıyım aslında tesadüf öğrendim kadınların %90 ı smear takibi yaptırmadığı için enfeksiyondan habersiz doğum yapıyolarmış, sonra bebekde sıkıntı çıkıyormuş. Her yıl smear testi yaptırmak lazım. Düzenli ilişki yaşayan evli bayanların büyük bir kısmında oluyormuş. Ben ketem de yaptırmıştım.

Bence daha erken cunku 36 yi doldurduktan sonra kuvez riski bitiyor

Canım bunlar doğumu tetikleyen değil doğumu kolaylaştıran şeyler zaten abartmıyorum asla kendimi yoracak şekilde yapmıyorum. Bir de bizim ailede hamilelikte 37den sonrasını gören pek yok bebek gelecekse son anda yapmam normal doğumu kolaylastirmayacaktir diye düşünüyorum

Olabilir canim vaktinde hayirla gelsin minnoslar

Gnrcnn Maşallah Allah nazarlardan saklasin. Çok güzel bir tabloooo bayıldımmm.

Yaa maşallah çok güzelsiniz, gözünüz aydın canım :) iyisiniz değilmi üçünüz de?

Ayyy masallah tebarekallah prenseslere cok gyzel gòrûnuyorsunuz

Oyyy maşallah kuzulara yaa canım çok şükür atlattın iyisiniz hepiniz değil mi? Çoook tatlılar maşallah
Görebildiklerim ve göremediğim Herkese selam olsun biz şükür iyiz kızlar ellerinizden öperler sütümüz var çok şükür ama iştahımız azcıkın zayıf ama alıştırmayla daha iyi olacak inşallah hepinizden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…