Kızlar şimdi size bugün yasadıgım olayı anlatıcam bu hasta halimle KV. Kırmadım çarşıya çıktık sana pijama bakalım dedi bende aldım gerek yok dedim ama dinlemedi galiba o öylesine alalım dedi ama nerden bilebilirdim KV. Ben kaynım gittik bi dükkana girdik kaynım lohusa takımlarını gördü aa bak alalım dedi iyi bakalım dedim KV. Ben buradan bakmıycaktm çıkalım dedi kaynım dedi ne farkeder bunlar da pijama oradaki de pijama dedi bakalım dedi KV. Bebek eşyalarını görünce ben oğluma neler neler alcam dedi dükkan sahibi duyunca geldi yanımıza pijama baktk sonra dedi bebek içinde güzel şeyler var getirdi çeşit çeşit battaniyeler hoşunuza gitti kaynım da beğendi dedi bak bundan al sonra ben çanta bakacaktm KV. Ben bir daha ki ay gelir bakarım şu an birşey alamam deyince elimde battaniyeyle öyle kaldım çok zoruma gitti kendime kızdım ne salak gibi geliyosun almaya kalkıyorsun diye. Pijamayıda almak istemedim kaynım al al dedi ama çok pişman oldum keske bıraktırsaydım diye eve geldim agladım morelimi bozuldu. Parası olmasa anlarım da dükkana gitmeden önce maaşını çekip öyle gittik bu şekil yapması zoruma gitti