Bu sicaklarda son haftalar cok zor kizlar. Hele gecen hafta burasi 42 ye cikti. Kriz geçirdim resmen. Dayanamadim klima aldirdim. Klima takilirken tadilat isi cikardilar. 38. Haftamda bir de boya badana ile ugrastim. Tam her temizligim bitti kafam rahat bekliyordum esyalar bi daha kalkip indi. Sonra sancilar artmaya basladi. Bugun doktorum asagi inmeye baslamis dedi. Bakarsiniz haftaya benden de dogum haberi gelir.
Bu arada erken dogum haftasini atlattikran sonra 34+ lari yani, dogumu kolaylastiracak herseyi yapmaya basladim. Yuruyus zaten yapıyordum. Gunde 6 tane hurma yiyorum dogum sanci suresini kisaltmasi icin. Yaklasik 1 ay oldu nerdeyse 2 kilo hurma yedim. Yere comelme hareketlerini evde is yaparken zaten mecbur yapiyordum ama bacaklari ayirarak comelme seklinde yapmaya basladim. Ananas yedim. Derken cati agrilarim bu hafta fazlalasti. Bu hafta yuruyus ve merdiven cikmayi artirmayi dusunuyorum. Insallah kolay bir dogum nasip olur.
Saka maka sona yaklastikca tirsmiyor degilim. Daha da buyuk korkum 40 hatta 42 lere kalip suni sanci verilmesi. Insallah korktuğumla yuzlesmem