2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ananas ve ada çayı da deneyebilirsin tatlım bende yiyorum artık hurma pilates lastikle egzersiz yapıyordum artık topa geçicem

Adaçayı doğumu başlatır dediler ondan korktum ama ben başından beri bilgisizlikten ananası yiyordum:) 2 hafta oldu ogreneli Allah'tan erken doğum falan olmadı :)

Kızlar bu turnusol kağıdı kullananlar mavi mi mor mu olunca su oluyordu acaba tam hatırlayamadım sabah doktorun dediğini ikisinide söyledi acil varsa bilen söyleyebilir mi
Ooo suyun mu geldi yoksa? Mor diyorlar ama wintersunda mavi olmuştu ve gelen suyuydu. Ben akıntım fazla olduğunda bir kaç kere denedim değişmedi rengi.

Çok korkuyorum sezaryenden ya uyuşmazsa ya hissedersem diye, ameliyat sonuçta kesilme düşüncesi korkunç geliyo. Birde sonrası çok ağrılı oluyormuş diyorlar
Hadi seninde inşallah bebişin sana sürpriz yapar baş aşağı karşılar annesini:)

Kesin bilen var mı ki bende emin olamadım
Canım ben acilde turnusol kagitli ped kullandım mavi olmuştu. Amniyon sivisinin baz olduğu söyleniyor bu durumda kırmızı turnusol kagidi maviye döner. Şu da var ki turnusol kağıdının renk değiştirmesi her zaman amniyon sivisinin varlığına işaret değilmiş. İki doktorum da ayni seyi soyledi

Ooo suyun mu geldi yoksa? Mor diyorlar ama wintersunda mavi olmuştu ve gelen suyuydu. Ben akıntım fazla olduğunda bir kaç kere denedim değişmedi rengi.
Dün gece gelir gibi oldu doktora gittim sabah hemen iyi suyu dedi kesildi zaten çok gelmedi ondan turnusol verdi şimdi de mor olmuş rengi de hatırlayamadım sabah ne dediğini tam olarak canım ya çok gelmedi gece aktı durdu ama çok deli hareket ediyordu gelmeden önce şimdi yine delirdi bekliyorum tetikte

Adaçayı doğumu başlatır dediler ondan korktum ama ben başından beri bilgisizlikten ananası yiyordum:) 2 hafta oldu ogreneli Allah'tan erken doğum falan olmadı :)
Bende yedikten sonra ögrendim de ada çayı banada çok iddialı geldi cesaret edemedim henüz :)

Kuzum hastaneye gitmelisin. Bebişin suyu gider mazallah. Git bir baktır canım

Bu sicaklarda son haftalar cok zor kizlar. Hele gecen hafta burasi 42 ye cikti. Kriz geçirdim resmen. Dayanamadim klima aldirdim. Klima takilirken tadilat isi cikardilar. 38. Haftamda bir de boya badana ile ugrastim. Tam her temizligim bitti kafam rahat bekliyordum esyalar bi daha kalkip indi. Sonra sancilar artmaya basladi. Bugun doktorum asagi inmeye baslamis dedi. Bakarsiniz haftaya benden de dogum haberi gelir.
Bu arada erken dogum haftasini atlattikran sonra 34+ lari yani, dogumu kolaylastiracak herseyi yapmaya basladim. Yuruyus zaten yapıyordum. Gunde 6 tane hurma yiyorum dogum sanci suresini kisaltmasi icin. Yaklasik 1 ay oldu nerdeyse 2 kilo hurma yedim. Yere comelme hareketlerini evde is yaparken zaten mecbur yapiyordum ama bacaklari ayirarak comelme seklinde yapmaya basladim. Ananas yedim. Derken cati agrilarim bu hafta fazlalasti. Bu hafta yuruyus ve merdiven cikmayi artirmayi dusunuyorum. Insallah kolay bir dogum nasip olur.
Saka maka sona yaklastikca tirsmiyor degilim. Daha da buyuk korkum 40 hatta 42 lere kalip suni sanci verilmesi. Insallah korktuğumla yuzlesmem

Sezeryan hikayelerini temmuz topiginde okudum hep. Bi ara orasi heyecanliydi hergun dogum hikayesi falan. Simdi nerdeyse herkes dogurdu sut meme gaz muhabbeti dönüyor artik. Sezeryani rahat atlatmak icin olmazsa olmaz sey dogumdan sonra yürüyüş. Ama desem ki kolay olacak inan her dogum seklinin ama once ama sonra kendine gore zorluğu var. Sadece bebelerimize kavusacagimiz anlari düşünüp sakin ve mutlu kalmaliyiz. Sadece bunu önerebilirim

Meme ucu yara ve kanaması insallah yasamazsiniz ama yasarsaniz diye yaziyorum garmastan pomat birebir
Dün kanamaya basladi sutte dolu krem surdum ama emziremiuordum mecbur agrili sancili sagdim
Dun 2 kere sürdüm kremi gece emzirebildim
Çabuk etki ediyor temizlemek gerekli sadece emzirme oncesi

Bisey sorucam 40 mevludu herkes yapacak mi
Benim ailem burda degil sadece is arkadaslarimiz var onlardanda kac kisi gelecek diye ben yapmicam ama yapmayınca nolur bilmiyom [/QUOTE]

Offf canım inşallah Allah gönlümüze göre verir hepimizin bakalım neler bekliyor bizi
Bu arada ev taşı tatile çık gel tekrar ev işleri yordu beni de takipteyim sessiz sessiz doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benim ailem burda degil sadece is arkadaslarimiz var onlardanda kac kisi gelecek diye ben yapmicam ama yapmayınca nolur bilmiyom
[/QUOTE]

Ben yapmayacağım canım

Tabii canım. İstediğimizle mecbur kaldığımız farklı olabilir. Önemli olan sağlıkla atlatabilmek süreci.

Selam buralar iyice hareketlendi uykusuz gecelerde bekliyorum sizleri
Benim ailem burda degil sadece is arkadaslarimiz var onlardanda kac kisi gelecek diye ben yapmicam ama yapmayınca nolur bilmiyom
Ben de yapmayacağım canım. Yapmayınca da hiçbir şey olmaz, farz değil ya sonuçta. İçine sinmiyorsa imkanın da varsa hayrını yap, öylesi bana daha güzel geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…