2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 32. Haftada benim bebis 1600 gr idi simdide 2500 gr beslenmeme dikkat etmedigimi soyledi drum. Sen o yazili olanlara bakma dr ne dediyse odur
Az önce doktor geldi. Açık açık Gelişim geriliği demedi ama bebek ufak dedi bol su içip sol yanıma yatmamı söyledi. 3 günde bir nst ye girmemi söyledi. Bebeğimde bir sorun olmasından korkuyorum. Adet tarihlerim de düzenli değildi klomen ile hamile kaldım ama ne zaman yumurta çatladı falan bilmiyorum. Pcos var. Ondan olabilir mi bilmiyorum. Kendi doktoruna git diyor ama o da izinde.

Canikom sana genis gelmesi normal sanirim baksana haline masallah. ben 73 ile gebe kaldim oldum 83 doguma kadar 85 insallah sikmaz beni hatta 3 xl varsa onu alsamda olur dicemde bebis cikinca biraz havam iner buyuk beden tam olur
Ben de çok ufak tefek değilim ya. Pofidik pofidik bir tip oldum Ama büyük alsan rahat edersin sanırım. Şu doğumlar bitsin de bir de kilo vermede gaza getirelim birbirimizi.

Bilmiyorumki canım. Ben yapayım diyordum ama vazgeçtim içime sinmez
Güzel bebeğinin annesi sensin, nasıl içine siniyorsa öyle yap canım. Ben de eskiden geleneksel yöntem ve söylentilere kulak asmazdım. Ama düşününce geleneklerin binlerce yıldır deneme yanılma yöntemiyle insanların akıl süzgecinden geçip de günümüze geldiğine inanıyorum. Tabii çok saçma gelen olursa aklıma yatmazsa yapmam, yaptırmam.

Ya bazen insan olana bitene şok oluyor, pijamayı almamak sonradan aklına gelmiştir. O ara yutkunmaya çalışmaktan bir şey düşünememişsindir. Boşver kimse kimseye güvenerek çocuk doğurmuyor. Üzüldüğünü söylesen, konuşsan anlar mı kv

Ben de çok ufak tefek değilim ya. Pofidik pofidik bir tip oldum Ama büyük alsan rahat edersin sanırım. Şu doğumlar bitsin de bir de kilo vermede gaza getirelim birbirimizi.
Verelim ya ben bidaha dogurmicam fit mom olmam lazim yoksa oglanlar yokus asagi yuvarlar beni

Insallah bi sorun cikmaz kendini uzup bebegine yansimasina izin verme bak sen diyosun sat belli degil diye hani kesin olsa evet denebilir ama.oda muamma lutfen uzme kendini bi sorun yoksada sorunu sen yaratma iyi olacak Allahin izniyle

Yine uykusuz geçen bir gece burnum tıkandı uyuyamıyorum bu yaz sıcağında nerden buldu bu hastalık beni daha evde işlerim vardı ama benim hiç halim yok bişey yapmaya
Geçmiş olsun. Benim de burnum tıkanmış, horul horul uyurken sesime uyandım, bir baktım eşim de bana bakıyor ne güzel horluyorsun diye

Gözün aydın. Allah ayırmasın. Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah

Gozunaydin cnm ins ağrılarında geçer spinal için iğne oldun sonrami uyusmadin ?keşke direk genel anesteziye alsalarmis spİnal baş ve ense agrisini ypio bnde ilkinde uyusmamistim 2. Ci igneyi vurmuslardi öyle uyuşmustum. Neseki sağlıkla bebegini kucağına aldın keyfini çıkar

Gözün aydın, sevdiklerine kavuşuyorsun. Tadını çıkar canım

Merhaba canim. Hosbulduk sagolasin. Hazirliklar bitti geri sayimi hep beraber yapalim dedim.
Nst de bebegin kalp atislarini daha cok takip ediyorlar zannimca. Ozellikle uzun suren dogumlarda bebek strese girdi mi, ya da kanalda kaldi anne doğuramıyor oksijensiz kalip kalbi etkilendi mi diye bakiyorlar. Benim dogumumda oyle olmustu. Hatta catalda dogum yaparken ikinmaktan yorulmustum sanci geldigini farkettirmek istemedim. Yanimdaki gereksiz nstden sancisi vaaar diye bagirinca ikindirmislardi. Bi sekilde ihtiyac duyuluyor demekki. Bir de nst ucretli bir hizmet degil cogu yerde. Ya da ben hic ekstra ucret odemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…