2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebisin geriden geliyor ama tum olcumleri geri de olsa birbirleriyle uyumlu. Gec dollenme olabilir mi? Ya da rahminde yapisal bir farklilik var miydi? Bebeginin sagliksiz oldugunu düşünmüyorum sadece satla uyumlu degil. Moralini bozma canim.

Gelişim geriliği denilince iyicene moralim bozuldu. Ama 32 hafta 1770 gr iyi diyor doktor. Keşke hiç bakmasaydım rapora.
Gelisim geriligi sata gore rapor edilmis. Ama kendi olculerinde saglikli bir bebek. Dogum tarihini guncellersen 32 haftada 1770 gr olmasi iyi.. moralini bozma canim.

Bende asıl sezeryanlar girmez zannediyordum canın ama kasılma olurda bebeğin kalp atışlarında sıkıntı olur diye giriyoruz bence biz bana soruyor mesela agrın var mı diye var diyorum ama çıkmıyor nts de diyor zaten yalancı agrıymış diye kendisi sonuca bakınca bide ben 28. Haftada girdiğimde para almışlardı benden bu hafta iki defa girdim para almadılar benim ntsden doktor istedi diye mi ama öncekini de doktor istemişti

Dogum aninda burda da nstye baglaniliyor ve dedigin gibi gerekli ama okudugum kadariyla 30 kusurden sonra nstye baglaniliyor Turkiye'de haftalik kontrol seklinde.ben onu anlamiyorum.yani sezeryan olacaksa ona bakilip -aa duzenli sancilar baslamis hadi normal dogurmadan biz alalim diyorlardir diye dusunuyorum.peki normal dogum bekleyen birinii niye haftalik takip ettiklerini anlamiyorum.

Geçmiş olsun. Benim de burnum tıkanmış, horul horul uyurken sesime uyandım, bir baktım eşim de bana bakıyor ne güzel horluyorsun diye
Adam evlendigimizden beri bi defa bile horlamadı kibar kibar uyur dağları devirir gibi ses çıkarıyorum noldu diyerek can havliyle uyanıyor benimki rezalet ya nasıl bu hale geldik

Canim cok guzelsiniz masallah sizee Allah size bagislasin yavrularinigozunuzaydin :)
Nesrinay86 doktora gittinmi canım? Ben kp yüzünden sizide derdimle bunalttım biraz izlicem girmicem sorayım dedim.
Ya canim sacmalama nolur hicte sıkmıyorsun aksine kedke elimizden bir sey gelse de senin o kp bi kovalayabilseydik hepimizin sıkıntıları oluyor ve gercekten bu kadar iyi kalpli insan var ki bence cok samimi bir sekilde hic sıkılmadan destek olmaya calisiyorlar lutfen bir de boyle düşünüp buna da uzme kendini kp yeter sana
Yaaaa cok cok sevindimmmm bende tam onu soracaktim :) etiketledgini gördüm darisi hayirlisiyla saglikli bir doguma canimm
KIZLAR SUYUM PATLADI HASTANEYE GIDIYORUZ.DUA EDIN NOLUR.kanalda degildi bebegim suyumda sınırdaydı
Canimmm bebisin annesinin kollarini istemis saglikla kavus insallah kolay bir dogumun olur
Canimmm gozunaydiiin kavustun kuzuna kahve ic canim sık sık o iyi geliyor bas agrisini tez zamanda iyi olursun insallah
canım aklım sürekli sende zaten günlerimiz de aynı durumumuzda aynı derken kader ortağı gördüm seni inşallah sende çok güzel gönlüne göre bi doğumla yavrunu kucağına alırsın
Yaaa canimmm oyle duygulandirdi ki bu mesajin beniiiiicok teşekkür ederim yurekten hissettim duani. Bebisinin kontrolu varmis bugun insallah guzel haberle donersin guzel guzel beslenmistir pasan

Geçen sene 60 kg ı gördüm diye diyetisyene gidip 5 kg vermiştim. Bu sene 60la hamile kaldım
Hiç sevmiyorum kiloyu, vermemiz şart. Daha ben ikinciyi doğurucam hem
Moralinizi bozmayim da ben 61 kiloyla hamile.kalup 66 ile doguma girdim.simdi 59 um buraya kadar hersey guzel ama gobek var ve ben korse giyemem gecen aldirdim annemlere 1 ay oldu dikislerin acisi gecti giyeyim diye mumkun degil hrle bi sicakta giyemem
Artik oğlus buyusun beraber yurusuyuslere gidicez diye umut ediyorum

Insallah bi sorun cikmaz kendini uzup bebegine yansimasina izin verme bak sen diyosun sat belli degil diye hani kesin olsa evet denebilir ama.oda muamma lutfen uzme kendini bi sorun yoksada sorunu sen yaratma iyi olacak Allahin izniyle
Evet son sat 24 kasım ama öncesindeki sat belli değil düşük üstüne gebe kaldım ve pcos vardı.
Kürtajsız Düşük yaptım 2 ay sonra klomen kullanarak hamile kaldım. Yumurtlama tarihi belli değil. Yumurtalar Büyümemiş demişti doktor. Sonra adet olmayınca hamile olduğumu anladım.
Gelisim geriligi sata gore rapor edilmis. Ama kendi olculerinde saglikli bir bebek. Dogum tarihini guncellersen 32 haftada 1770 gr olmasi iyi.. moralini bozma canim.
Bende ilk öyle düşünmüştüm ama doktor da olumsuz konuşunca moralim bozuldu.

Burada da ayni mantikla NST uygulamiyorlar. Hatta hemsire o dogum aninda kullanilan bir sey demisti.

Kotu dusunmeyi bi yana birak herkesin bebegi ayni olmuyor maalesef benim bebiste 2500 gr 15 gun sonra dogumum ilki gibi kolosu olmayacak bak drda soyledi beslenmemissin diye halbuki ilkinde vitamin dahi kullanmadim bu bebektede aksatmadim olmayinca olmuyor demekki saglikli olsun zayif olsun bak sen diyosun gunu belli degil diye mutlaka onunla ilgilidir en.kisa zamanda kendi doktoruna gorunde icin rahatlasin insallah

Bu sular zamaninda niye patlamiyor ugustos degil temmuz anneleri oldu burasi
Bilmiyorum ince balon gibi bizim plasentalar galiba bebişlerin ayakları iğne gibi tepikleyince patlayıveriyo :) ben agustosta doğuracam gurubumuzun ismi agustos anneleri kalsın diye

Günaydın anneler :) masallah yine doğuran doğurana ne güzel :) buraya daha heyecanlı bi şekilde girip okuyorum /) Allah herkese kolay Doğumlar nasip etsin. Ben gece uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum anlamadım ne is sersem gibiyim aksama kadar

Bir de canim Nasıl ev salçası istiyor eşimi ikna edip 20kilo aldırdım domates yarın salca yapicaz ben doğrayacağım aksamdan yarında eşim sıkacak :)) doğurmadan salçamı yapicam gözümü kararttım çok fena

Doğru söylüyorsun tatilden gelsin ilk ilk gitmek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…