2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kontrole gittik sabah ve paşayı gördüm, çok şükür yolundaymış her şey , doğum şeklini sordum sen ne düşünürsün dedi, ben normal isterim Hocam siz de uygun görürseniz dedim, şu an için buna engel bir şey yok 3 hafta sonra çatı muayeneni yaparız o da uygun olursa normali bekleriz dedi, hayırlısı olsun hakkımızda Sağ tarafımda canıma okuyan bir yer var orası neresi dedim dizleri dedi bir de haftaya Antalya’da kuzenin evleniyor gidebilir miyim dedim , git bol bol da oyna dedi çok şükür böyle atlattık kontrole gidecek herkes de mutlu ayrılır inşallah

10 sayfa var okuyamadım

dün kontrolümüz vardı
doktor bi kitle gördü bebekte
sabaha hemen detaylı ultrasona randevu aldı kendisi
bu sabah gittik detaylıya
muhtemelen over kisti dedi radyolog 2,3 cm
daha önce yoktu birden çıktı
doğuma kadar yokolabilir de olmayabilir de ama önemli bir şey yok dedi
tabii doktor da bizde dünden beri paniklerdeyiz
şükür bişi yokmuş
şimdi doğumu beklicez :)

Mayıs ayına kadar haftasına yakın çıktı sonra arayı açmaya başladı.
Ama kendi doktorum da bu kadar fark çıkmadı. Sadece femur kemiği 2 hafta geri çıkmıştı sorduğumda
Türkiye şartlarında normal babasının boyunu uzun mu dedi.
Eşim, ben, ailesi kendi ailem öyle uzun boylu insanlar değiliz dedim eşimin boyu 175 kp ve babam desen 170 yoktur aynı Zamanda bende 165 boyum.
o zaman çok normal göbek çevresi kafa çevresi kolu haftasına yakın dedi. O öyle konuşunca mantıklı geldi üstüne düşmedim.
Ama bu hastanede tamamen 2 hafta geri çıktı.

Gecmis olur insallah. Kitlenin lokasyonu neymis. Bebegin neresinde canim

Aynen bazen öyle oluyor. Benim birşeye ihtiyacım yok çok şükür hallediyoruz kaç kere birşey istemediğimi de söyledim yine de götürdü beni oyuncağı gibi kullanmayı seviyor. KV. anlayışlı bir insan değil aksine küser bana gider şikayet eder gelin geldi bana boyle dedi diye o yüzden birşey konuşmam onunla. Birde çok yakın oturuyoruz bana diyor ki doğuma giderken onu arıyacakmışım. Atıyorum sancım gece oldu hastaneye gittik evden çıkarken sancım geldi hastaneye gidiyoruz gelin diycekmisim iki adımlık yerde oturuyor demiyor ki gelirim yanına evde tek durma son günlerinde ne olur ne olmaz demiyor da ara beni diyor birde özel davetiye yaptırayım diyesim geldi de sustum

Anladim canim. Eminim doktorun kordondaki kan akisina, plasentanin durumuna bakmistir veya bazi rahimler dogustan tepeden basik olabiliyor. Bu yapisal farklilik sadece rahim filmiyle anlasilabilir. Ama bebegin tutmasini engeller dusuk yaptirir ya da rahim yetmezligi denen durum ortaya cikabilir. Yani rahim bir yere kadar bebegi tasiyabilir. Bunlardan biri icin seni bilgilendirdiler mi? Farkli bir doktora daha mi gitsen acaba

Günaydın canlar. Tarih belli olduğundan beri doğru düzgün giremiyorum, son hazırlıkları bitireyim diye. Akşamları evde de duramıyorum sıcaktan, üst katlar fırın gibi binamızda, birinci kat komşum var tek yaşlı kadın, gece onda uyuyorum o derece zorlanıyorum. Yine allah razı olsun hem sıkılmıyoruz hem ben nefes alabiliyorum. Bebişin hazırlıkları da tamam, artık alacak başka şey gelmiyor aklıma.

Geçmiş olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Dün detaylıyada girdim böyle bilgilendirme yapmadılar. İçim içimi yiyor. Bugün çıkış verecekler galiba. Çıkınca ilk iş iyi bir doktor aramak olacak ve sürekli takibinde olduğum doktoru da soracağım tatilden gelmiş mi? Bursadayım ben Bursa da iyi bir doktora giden bilen var mı acaba?

Gulerken cocugu doguruyordum

Aynen :) :) sayfalar birikiyor okucak vakit yok ama yine de okumak istiyorum ya biri doguma girttiyse kacirdiysam diye ki gercektende gitmis menesali :) son gunler gozden kacirmamak gerek azcik kaciriyoruz hop biri doguruyo :) :)
Aynen valla her saniye birileri doğuruyor bizim gurup her türlü aktif bacım

İnşallah doğumunda rahat geçer bebeğini kucağına alırsın sonra darısı başımıza artık

Erken doğurmanın tek faydası bu sanırım. Ben de senin haftanda doğursam yaklaşık senin gibi olacaktım. Ama göbek kalmasın diye cinnet de geçirsem korseyi takarım sanırım. Elbet vereceğiz kiloları

Kız dur bayadır görünmüyordun bunlarımı takip ettin çatır çatır doğurmaya başladık durun tartışma istemiyorum bebişlere odaklanın valla kp kv gönderirim evinize görürsünüz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…