2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım benim. Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin, sağlık sıhhat versin.

Teşekkürler canım , hiç bu sene kadar onlardan ayrı kalmamıştım bir doğurayım sağlığımız yerinde olsun arabaya atlayıp atlayıp gideceğim inşallah yanlarına
İnşallah. Allah hepinize sağlık versin, huzur versin. Minik kuzunla gezersin bol bol.

Çok şükür canım sevindim senin adına aman takma kafaya eksik bişi çıkarsa doğumdan sonra alırsın oğluş sağlıkla gelsinde. Günü nezamana aldın canım? Bende malum durumdan pek giremiyorum girdimmide öyle hızlı hızlı bakıp çıkıyorum. İnşallah bende biran önce oğlum için hazırlıklara başlar alışverişini yapabilirim.

Korkulacak birşey olmadığına sevindim ,Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah.

Aynen valla her saniye birileri doğuruyor bizim gurup her türlü aktif bacım

Sormaya korkuyorum ama kp hala orda mı?

Ayy kizlar soyliyimde gülün evde yerde su gordum hâla nrden gldigini blmiyorumda. Dedim noluyoz ya suyum gldi de bnm mi haberm yok hissetmedm acaba bi korktum hmn onume baktm bnm.suyum değilde kimin suyu onuda blmiyom
:)) Dun yatak odasinda parke bizimde su icindeydi hemen elim istemsizce oraya gitti yokladim. Meger benim kiz sulugunun icini bosaltmis yere ne gunlere geldik yahu

Ya tam rezalet , başıma gelmeyen kalmadı gebelik diye,adamın yanında altıma bile kaçırdım şimdilerde de en çok yataktan kalkmaya çalışırken panda gibi debeleniyorum onunla dalga geçiyor
Ya eşimin artık beni tosunum diye sevdiğinden bahsetmişmiydim üstelik herkes hiç kilo almamışın çok fit bi hamilesin diyor adam göbeğimle nasıl burun buruna kalıyorsa artık bana tosunum diyor kızamıyorum da

Ya tam rezalet , başıma gelmeyen kalmadı gebelik diye,adamın yanında altıma bile kaçırdım şimdilerde de en çok yataktan kalkmaya çalışırken panda gibi debeleniyorum onunla dalga geçiyor
Ben de kendimi bu sebeple böceğe benzettiyorum. Ters dönmüş böcek gibi debeleniyorum kalkarken

Kiz bnmkide bana tosun dio bn tosunmuyum diyorum tosunem dio istedigi kadsr konussun takamm

Haftaya bu günler sağlıkla kucağımda istiyorum lakin küçük bebek sevmek istiyorum 40 i çıkmış bebek doguruyorum genel de ben
Hayirlisiyla alirsin saglikla kucagina insallah. Bizim 19 gun kaldi sezeryan gunumuz belli tabi beklerse :) bir yandan dogumu kendi baslatsin istiyorum bir yandanda beklesin vaktini ne kadar az sicak o kadar iyi diyorum kışa kadar dursa keske iceride kis bebegi cok rahat oluyor ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…