2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önümüzdeki cuma aşkım. İnşallah sen de bir kafanı rahatlatırsın da, dinlenirsin doğuma kadar azıcık.

Maşallah

Susmak iyidir son günlerimizdeyiz kalp kırmaya gerek yok ben hiç takmıyorum herkesin kendine göre dert bildiği derdi var
Susuyoruz yavrum sorun yok herkesin psikolojisi ust seviyelerde hormonlarla dogum stresiyle zaten. Bu arada seninle ilgili degildi yorumum asla. keske kp icin yapabilecegim bisey olsada adami bir anda kaybedebilsek senin evden inan cok isterdim :)))

Korkulacak birşey olmadığına sevindim ,Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah.

Sormaya korkuyorum ama kp hala orda mı?
Malesef burda gideceği zaman arkasından su değilde başka birsey fırlatcam gidişi olsunda dönüşü olmadığını anlasın diye misafir odasınıda tamamen yok edip bebek odası yapcam

Benim ilkim kış bebegiydi 41+5 tek kırkı çıkmış şekilde doğdu bu bari o kadar beklemesin istiyorum

Aynı gün sezeryana gireceğiz beni sabah 6:45 te ameliyata hazırlıcaklar 08:00 a kadar oğlumu alacam inşallH kucagıma. Benim oğlan beklemek zorunda odası kıyafetleri hiçbirşeyi hazır değil. Seninkide beklesin.

Beklemezsede uzme bence kendini odasi evet insan hazir görmek istiyor ama orada yatiramayacaksim koynundan gozunun onunden ayiramayacaksin kendini boyle sakinlestirde karnindakide strese girmesin.

Önümüzdeki cuma aşkım. İnşallah sen de bir kafanı rahatlatırsın da, dinlenirsin doğuma kadar azıcık.
Hayırlısı olsun fıstıkım inşallah sağlıkla alırsın kucağına o yakışıklıyı dinlenemicem çarşamba kv geliyor görün depresyonu artık tam çıldırırım benle uğraşırsınız :) korkuyorum oğlum sinirli bişi çıkacak

Susuyoruz yavrum sorun yok herkesin psikolojisi ust seviyelerde hormonlarla dogum stresiyle zaten. Bu arada seninle ilgili degildi yorumum asla. keske kp icin yapabilecegim bisey olsada adami bir anda kaybedebilsek senin evden inan cok isterdim :)))
Pasaportlarını yok edecek formül bulun yeter gelemesinler buraya

Az kaldı inşallah biraz daha sabır bu sıcaklar hepimizi çok etkiledi... ne güzel komşuluk var sizde kapılarını açıyorlar, yemek veriyorlar , zaten çok da olmadı biz taşınalı ben bana bir şey olsa Allah korusun güvenlikten başkasını tanımıyorum

Yok üstüme alınmadım zaten kimler hakkında konuşuldugunu biliyorum dediğin gibi herkesin piskolojisi bozuldu hormonlardan kim ne soru soracagını sasırdı maksat sohbet olsun diye yapılıyo herhalde bilemedimki.

E Egepam doktor böbreklerden mesaneye inen bölgede olduğunu düşündü

radyolog bakınca yumurtalık kisti dedi
onların makinası daha detaylı olduğu için
hatta doktora da gösterdi senin dediğin yol şurası
bu burada yumurtalıkta dedi

kadınların çilesi anne karnında başlıyor baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…