2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama sen yine 1 hafta dedin kiz gelecek haftasonu cumadan pazartesiye doktorum yok ne olur agzini hayra ac
Ay bu hafta bitmedimi daha Allah beni bildiği gibi yapsın sende bidaha doğurmak istiyorum deme oğluş kızar çıkmak ister dursun daha ya bi 3 kilo edelimde kuzuları valla kv dilinden kurtulamayız bak kuzum diyim sana

Ay bu hafta bitmedimi daha Allah beni bildiği gibi yapsın sende bidaha doğurmak istiyorum deme oğluş kızar çıkmak ister dursun daha ya bi 3 kilo edelimde kuzuları valla kv dilinden kurtulamayız bak kuzum diyim sana
Bnm 40 tamamlarda anca 3 kilo olur die düşünüyorm o kadarda bklemek istemiyom da hyrlsi. Millet herseyw konusuyor banada konusacaklar napayim sagligi yerinxe olsunda kilo aliia ins

Kvde begenmiyorsa gelip kendi baksaydi kac aydir rahatsizim burada uzerine hanim misafirlige geldi gelip yardim edecegine yada gelmeyipde yuk olmayacagina tam tersini yapti konusmasinlar fena olur

Cok gecmis olsun. Insallah doguma kadar kaybolur canim

Bizim topikte bir suru Bursali var canim. rofleli_kedi doktorundan cok memnundu mesela. Bursa acibademe giden de vardi. Bence de fazla geciktirme. En azindan durumunu netlestir bu sekilde kafaya takip duracaksin

@xAnteros evet ben bursadayım
kendi doktorumu şiddetle öneririm
yaklaşımını falan zaten seviyordum
dünkü olaydan sonra bizimle yaşadığı stres
ben detaylıdayken hemen gelmesi falan

esentepe hastanesinde emre uysal hem muayene ücreti de çok fazla değil
şu anda boş randevusu yok sanırım ama
gidersen yardımcı olurlar belki

Sabirsiz61 ONTK kayınpederi şikayet etsek
adam tr ye dönmez hepten başına kalır kızın
kıyamayız o kadarına
bence direk içeri girecek bişi bulmalı

iyi dilekleriniz için teşekkürler hepinize doğuma kadar geçeceğine inanıyorum bende

4 ağustosta da nts ve çatı muayenesi olacak

Bizde küçük bina canım. 5 ev var toplam, hepsi uzun süredir yaşayan, köye falan gidenler anahtarı bırakır gider, bir şey olur diye. Yaşlıların iğnesini brn yaparım, gerektiğinde ilgilenirdim şimdi sağolsunlar bana çok güzel el bebek gül bebek bakıyorlar.

Bende su eksigi falan yoktu ama ilk dogumumda senin gibi nstyle de bağlı sekilde kendi sancilarimi ve acilmami beklemistim. Uzun da surse acilmalar artiyo ilerleme oluyorsa sikinti yok. Insallah belki dogurmussundur bile...

Benim doktorum da ayni sekilde. Usgde herseyine bakiyor, bir sikinti var mi yok mu, hareketleri kordonu, kalp atimi, kordondaki kan akisi vs vs vs. Genel degerlendiriyor ve klinik olarak da hamilede bir durum yok hersey normal ise nstye sokmuyor. Hatta 34ten sonra nstye girilecek diye bildigimden ben sormustum o hafta, ben girecek miyim diye, hayir vok gereksiz bir uygulama olur, hersey yolunda bebisini buyutmeye devam et sen annesi demisti. Hala daha da girmedim. Heralde dogumda baglarlar beni de :)

Kendi doktoruna gitmeden cok kafani takma, beslenmene dinlemene dikkat et, zaten fusunsen dr okusan da anca kafani bulandirirsin elinden birsey gelmez ki. Ben de sat dogru duzgun hatirlamadigimdan kendi doktoruma gidene kdr iki doktora daha girmiştim ve agustos ilk haftasindaydi dogumum mesela. Sonra kendi doktoruma gittikten sonra, ona geldigimden itibaren hep agustos ortasi gibi gorunmus. En son hangi haftaydi bilmitorum ama ben kucuk mu aanki dedigimde, hayir bebegin banaa geldiginden beri mesela 4 haftada bir kontrole gidiyorsam, 4 hafta buyuyor sonucta, yani kafani karistirma sen gec dollenme falan olmustur dedi. Hee ama nedir su anda da bebis bir hafta plmasa da 4-5 gun falan geride kilo bakimindan (bi de duzeltilmis haline gore). Iri bir bebek olmayacak ama bir sikinti yok diyor doktorum.

Hani sizde var mi boyle birsey dediginicin anlattim uzun uzun. Doktorun ne diyorsa guven. Sat senin de muamma dolayisiyla bebek kontrol araliklarina uyumlu sekilde buyuyorsa sorun yok. 32. Haftada benimki de 1750 idi. Bence bir gerilik yok ama bidik olur azicik napalim. Iri olmak zorunda degol her bebek

Gecmis olsun bu an önce kaybolur insallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…