- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #58.501
Su malum olaylardan dolayi sikayet falan mi etsek napsak belki yurt disi cikis yasagi falan konur :))
Ters dönmüs böcek 10 numero tespit olmuş yalnız
Cok sukur canim iciniz rahatlamis en azindan soru işaretleriniz kaybolmuş10 sayfa var okuyamadım
dün kontrolümüz vardı
doktor bi kitle gördü bebekte
sabaha hemen detaylı ultrasona randevu aldı kendisi
bu sabah gittik detaylıya
muhtemelen over kisti dedi radyolog 2,3 cm
daha önce yoktu birden çıktı
doğuma kadar yokolabilir de olmayabilir de ama önemli bir şey yok dedi
tabii doktor da bizde dünden beri paniklerdeyiz
şükür bişi yokmuş
şimdi doğumu beklicez :)
10 gün daha dayanırsan Ağustos annesi olursun :)Bilmiyorum ince balon gibi bizim plasentalar galiba bebişlerin ayakları iğne gibi tepikleyince patlayıveriyo :) ben agustosta doğuracam gurubumuzun ismi agustos anneleri kalsın diye
Aynen canım, herkes içine sineni yapsın zaten. :)Güzel bebeğinin annesi sensin, nasıl içine siniyorsa öyle yap canım. Ben de eskiden geleneksel yöntem ve söylentilere kulak asmazdım. Ama düşününce geleneklerin binlerce yıldır deneme yanılma yöntemiyle insanların akıl süzgecinden geçip de günümüze geldiğine inanıyorum. Tabii çok saçma gelen olursa aklıma yatmazsa yapmam, yaptırmam.
Hiç morelini bozma geç yumurtlama olmuştur adet tarihine göre tutmuyodur. Aile minyon tipliyse bebekte minyon olabilir doktorlar genel istatistiklere göre değerlendirdikleri için boy kilo tutmaya bilir ama bu bebekte bir sorun olduğu anlamına gelmez öyle çok diyolar bebek sapa sağlam doğuyor önemli olan da zaten sağlıklı olmasıEvet son sat 24 kasım ama öncesindeki sat belli değil düşük üstüne gebe kaldım ve pcos vardı.
Kürtajsız Düşük yaptım 2 ay sonra klomen kullanarak hamile kaldım. Yumurtlama tarihi belli değil. Yumurtalar Büyümemiş demişti doktor. Sonra adet olmayınca hamile olduğumu anladım.
Bende ilk öyle düşünmüştüm ama doktor da olumsuz konuşunca moralim bozuldu.
Benim gittiğim doktor da gerek görmediği şeyleri yapmıyor 33+5 haftalık hamileyim çarşamba kontrole gittim direk ultrasona aldı beni baktı herşey yolunda 10 gün sonra görüşürüz dedi. Bazı doktorlar her gittiğinde nts ye sokuyormusBende su eksigi falan yoktu ama ilk dogumumda senin gibi nstyle de bağlı sekilde kendi sancilarimi ve acilmami beklemistim. Uzun da surse acilmalar artiyo ilerleme oluyorsa sikinti yok. Insallah belki dogurmussundur bile...
Benim doktorum da ayni sekilde. Usgde herseyine bakiyor, bir sikinti var mi yok mu, hareketleri kordonu, kalp atimi, kordondaki kan akisi vs vs vs. Genel degerlendiriyor ve klinik olarak da hamilede bir durum yok hersey normal ise nstye sokmuyor. Hatta 34ten sonra nstye girilecek diye bildigimden ben sormustum o hafta, ben girecek miyim diye, hayir vok gereksiz bir uygulama olur, hersey yolunda bebisini buyutmeye devam et sen annesi demisti. Hala daha da girmedim. Heralde dogumda baglarlar beni de :)
Kendi doktoruna gitmeden cok kafani takma, beslenmene dinlemene dikkat et, zaten fusunsen dr okusan da anca kafani bulandirirsin elinden birsey gelmez ki. Ben de sat dogru duzgun hatirlamadigimdan kendi doktoruma gidene kdr iki doktora daha girmiştim ve agustos ilk haftasindaydi dogumum mesela. Sonra kendi doktoruma gittikten sonra, ona geldigimden itibaren hep agustos ortasi gibi gorunmus. En son hangi haftaydi bilmitorum ama ben kucuk mu aanki dedigimde, hayir bebegin banaa geldiginden beri mesela 4 haftada bir kontrole gidiyorsam, 4 hafta buyuyor sonucta, yani kafani karistirma sen gec dollenme falan olmustur dedi. Hee ama nedir su anda da bebis bir hafta plmasa da 4-5 gun falan geride kilo bakimindan (bi de duzeltilmis haline gore). Iri bir bebek olmayacak ama bir sikinti yok diyor doktorum.
Hani sizde var mi boyle birsey dediginicin anlattim uzun uzun. Doktorun ne diyorsa guven. Sat senin de muamma dolayisiyla bebek kontrol araliklarina uyumlu sekilde buyuyorsa sorun yok. 32. Haftada benimki de 1750 idi. Bence bir gerilik yok ama bidik olur azicik napalim. Iri olmak zorunda degol her bebek
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun allahim bol sifa versin biran evvel evinize cikinGunaydin kızlar mesajlarınızı okuyamadim henüz k.bkmayin.ben dun 17:00 gibi kucagima aldim yavrumu sukur iyiyiz.emip uyuyorz.bas agrim ense agrim var.spinal tutmadi bna genel anestezi verdiler..
Bize dua edin hersey yolunda gtsin toparlanalim..sizler de vakti gldgnde ksvusun yavrulariniza insallah.
Bunu yaşayan tek benim zannetmiştim , geçen sabah başucumdaki bardaktayı suyu bizim kedi oğlan devirmiş uyandım bastım su ya ben şok , neyseki bir baktım bizim yaramaz illerden gözünü belertmiş bana bakıyor , suyum değilmiş altıma da kaçırmamışım:)) Dun yatak odasinda parke bizimde su icindeydi hemen elim istemsizce oraya gitti yokladim. Meger benim kiz sulugunun icini bosaltmis yere ne gunlere geldik yahu
AA bak iyi ki bu benzetme aklına gelmemiş , oysa ki pandadan daha çok ters dönmüş böceğe benziyorumBen de kendimi bu sebeple böceğe benzettiyorum. Ters dönmüş böcek gibi debeleniyorum kalkarken
Bunlara da eğlence çıktı gerçekten , ah imkan olsa da 2. Yi ona doğurtsam , bu göbeğin onda biri onda olsa kafayı yer göbeğim çıktı diyeYa eşimin artık beni tosunum diye sevdiğinden bahsetmişmiydim üstelik herkes hiç kilo almamışın çok fit bi hamilesin diyor adam göbeğimle nasıl burun buruna kalıyorsa artık bana tosunum diyor kızamıyorum da
Ahahah al benimkide öyle valla beş kilo aldı veremiyor çok üzgün beyfendi ne güzel bana uyum sağla dedim :)Bunlara da eğlence çıktı gerçekten , ah imkan olsa da 2. Yi ona doğurtsam , bu göbeğin onda biri onda olsa kafayı yer göbeğim çıktı diye
Ben onu çok duydum hatta hiç şaşmayan bi teori erkek agrısı belden başlarmış diyeIyi gunler hamisler bende cok girip takip edemiyorum bu gun kontrolumuz vardi her seyi normal daha kanala girmemis ama nst de sancim cikti eger agrilarin artar kanaman suyun gelirse acil geliyorsun dedi. Cati muayenesi yapcakmisiniz dedim gerek yok zaten her turlu ilk normal doguma oncelik veriyoruz ilk hamileliginiz dedi eger bir sorun olusursa ozaman sezeryan dusunulur dedi. Kac gundur belim agriyor erkek bebek anneleri sizinde agrilariniz belden mi geldi
Belim agriyor birde kitleniyorum yurumem zorlaniyor bende hamilelikten oluyor saniyorumBen onu çok duydum hatta hiç şaşmayan bi teori erkek agrısı belden başlarmış diye
Benimde bir haftadir belim cok agriyor nefes alamiyorum ama klima var onada bağlıyorum emin olamiyorumIyi gunler hamisler bende cok girip takip edemiyorum bu gun kontrolumuz vardi her seyi normal daha kanala girmemis ama nst de sancim cikti eger agrilarin artar kanaman suyun gelirse acil geliyorsun dedi. Cati muayenesi yapcakmisiniz dedim gerek yok zaten her turlu ilk normal doguma oncelik veriyoruz ilk hamileliginiz dedi eger bir sorun olusursa ozaman sezeryan dusunulur dedi. Kac gundur belim agriyor erkek bebek anneleri sizinde agrilariniz belden mi geldi
Bekliyorum henüz açılmam 6 cm oldu suni sanci verdiler bebek asagi insin diye ugrasiyoruz.10 dk zor dayandım suni sanciya kendi sancilarimda siddetliydi cunku acilma 2de kaldigi icin verdiler. epidrl istedim pamuk gibiyim :))Bende su eksigi falan yoktu ama ilk dogumumda senin gibi nstyle de bağlı sekilde kendi sancilarimi ve acilmami beklemistim. Uzun da surse acilmalar artiyo ilerleme oluyorsa sikinti yok. Insallah belki dogurmussundur bile...
Benim doktorum da ayni sekilde. Usgde herseyine bakiyor, bir sikinti var mi yok mu, hareketleri kordonu, kalp atimi, kordondaki kan akisi vs vs vs. Genel degerlendiriyor ve klinik olarak da hamilede bir durum yok hersey normal ise nstye sokmuyor. Hatta 34ten sonra nstye girilecek diye bildigimden ben sormustum o hafta, ben girecek miyim diye, hayir vok gereksiz bir uygulama olur, hersey yolunda bebisini buyutmeye devam et sen annesi demisti. Hala daha da girmedim. Heralde dogumda baglarlar beni de :)
Kendi doktoruna gitmeden cok kafani takma, beslenmene dinlemene dikkat et, zaten fusunsen dr okusan da anca kafani bulandirirsin elinden birsey gelmez ki. Ben de sat dogru duzgun hatirlamadigimdan kendi doktoruma gidene kdr iki doktora daha girmiştim ve agustos ilk haftasindaydi dogumum mesela. Sonra kendi doktoruma gittikten sonra, ona geldigimden itibaren hep agustos ortasi gibi gorunmus. En son hangi haftaydi bilmitorum ama ben kucuk mu aanki dedigimde, hayir bebegin banaa geldiginden beri mesela 4 haftada bir kontrole gidiyorsam, 4 hafta buyuyor sonucta, yani kafani karistirma sen gec dollenme falan olmustur dedi. Hee ama nedir su anda da bebis bir hafta plmasa da 4-5 gun falan geride kilo bakimindan (bi de duzeltilmis haline gore). Iri bir bebek olmayacak ama bir sikinti yok diyor doktorum.
Hani sizde var mi boyle birsey dediginicin anlattim uzun uzun. Doktorun ne diyorsa guven. Sat senin de muamma dolayisiyla bebek kontrol araliklarina uyumlu sekilde buyuyorsa sorun yok. 32. Haftada benimki de 1750 idi. Bence bir gerilik yok ama bidik olur azicik napalim. Iri olmak zorunda degol her bebek
Ne kadar güzel hep özendiğim komşuluk gerçekten nazar değmesinBizde küçük bina canım. 5 ev var toplam, hepsi uzun süredir yaşayan, köye falan gidenler anahtarı bırakır gider, bir şey olur diye. Yaşlıların iğnesini brn yaparım, gerektiğinde ilgilenirdim şimdi sağolsunlar bana çok güzel el bebek gül bebek bakıyorlar.
Ama canım benim yalancı sancılarımda hep belimde oluyor ondan çok ciddiye alıyordum ben ama takmıyorum artık düzensizse önemli olan düzeni diyorlar sıklıgı nasıl kilitlenip kalıyorsun anlamadım onuBelim agriyor birde kitleniyorum yurumem zorlaniyor bende hamilelikten oluyor saniyorum
Benim eski evim 6 daireydi ama kimse hamile olduğumu bile bilmiyordu başıma bişey gelse kalırım burada diye üzülüyordum inanki hiç biri de gidip gelmiyor kapıda gören selam vermiyor öyle bi apartmandı şimdi daha 1.5 ay oldu taşınalı 36 daire var hepsi her gördügünde konuşur eder herkes diken üzerinde bişey olursa haber et bak biz varız diyorlar inşallah böyle devam eder ama insanlıkla alakalı galiba allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın çok zorlandım önceki evimde bu yalnızlıktan kimsenin umursamamasındanNe kadar güzel hep özendiğim komşuluk gerçekten nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?