2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur canim iciniz rahatlamis en azindan soru işaretleriniz kaybolmuş

Aynen canım, herkes içine sineni yapsın zaten. :)

Hiç morelini bozma geç yumurtlama olmuştur adet tarihine göre tutmuyodur. Aile minyon tipliyse bebekte minyon olabilir doktorlar genel istatistiklere göre değerlendirdikleri için boy kilo tutmaya bilir ama bu bebekte bir sorun olduğu anlamına gelmez öyle çok diyolar bebek sapa sağlam doğuyor önemli olan da zaten sağlıklı olması

Benim gittiğim doktor da gerek görmediği şeyleri yapmıyor 33+5 haftalık hamileyim çarşamba kontrole gittim direk ultrasona aldı beni baktı herşey yolunda 10 gün sonra görüşürüz dedi. Bazı doktorlar her gittiğinde nts ye sokuyormus

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun allahim bol sifa versin biran evvel evinize cikin

:)) Dun yatak odasinda parke bizimde su icindeydi hemen elim istemsizce oraya gitti yokladim. Meger benim kiz sulugunun icini bosaltmis yere ne gunlere geldik yahu
Bunu yaşayan tek benim zannetmiştim , geçen sabah başucumdaki bardaktayı suyu bizim kedi oğlan devirmiş uyandım bastım su ya ben şok , neyseki bir baktım bizim yaramaz illerden gözünü belertmiş bana bakıyor , suyum değilmiş altıma da kaçırmamışım

Bunlara da eğlence çıktı gerçekten , ah imkan olsa da 2. Yi ona doğurtsam , bu göbeğin onda biri onda olsa kafayı yer göbeğim çıktı diye

Iyi gunler hamisler bende cok girip takip edemiyorum bu gun kontrolumuz vardi her seyi normal daha kanala girmemis ama nst de sancim cikti eger agrilarin artar kanaman suyun gelirse acil geliyorsun dedi. Cati muayenesi yapcakmisiniz dedim gerek yok zaten her turlu ilk normal doguma oncelik veriyoruz ilk hamileliginiz dedi eger bir sorun olusursa ozaman sezeryan dusunulur dedi. Kac gundur belim agriyor erkek bebek anneleri sizinde agrilariniz belden mi geldi

Bunlara da eğlence çıktı gerçekten , ah imkan olsa da 2. Yi ona doğurtsam , bu göbeğin onda biri onda olsa kafayı yer göbeğim çıktı diye
Ahahah al benimkide öyle valla beş kilo aldı veremiyor çok üzgün beyfendi ne güzel bana uyum sağla dedim :)

Ben onu çok duydum hatta hiç şaşmayan bi teori erkek agrısı belden başlarmış diye

Benimde bir haftadir belim cok agriyor nefes alamiyorum ama klima var onada bağlıyorum emin olamiyorum

Bekliyorum henüz açılmam 6 cm oldu suni sanci verdiler bebek asagi insin diye ugrasiyoruz.10 dk zor dayandım suni sanciya kendi sancilarimda siddetliydi cunku acilma 2de kaldigi icin verdiler. epidrl istedim pamuk gibiyim :))

Ne kadar güzel hep özendiğim komşuluk gerçekten nazar değmesin

Belim agriyor birde kitleniyorum yurumem zorlaniyor bende hamilelikten oluyor saniyorum
Ama canım benim yalancı sancılarımda hep belimde oluyor ondan çok ciddiye alıyordum ben ama takmıyorum artık düzensizse önemli olan düzeni diyorlar sıklıgı nasıl kilitlenip kalıyorsun anlamadım onu

Ne kadar güzel hep özendiğim komşuluk gerçekten nazar değmesin
Benim eski evim 6 daireydi ama kimse hamile olduğumu bile bilmiyordu başıma bişey gelse kalırım burada diye üzülüyordum inanki hiç biri de gidip gelmiyor kapıda gören selam vermiyor öyle bi apartmandı şimdi daha 1.5 ay oldu taşınalı 36 daire var hepsi her gördügünde konuşur eder herkes diken üzerinde bişey olursa haber et bak biz varız diyorlar inşallah böyle devam eder ama insanlıkla alakalı galiba allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın çok zorlandım önceki evimde bu yalnızlıktan kimsenin umursamamasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…