2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bekliyorum henüz açılmam 6 cm oldu suni sanci verdiler bebek asagi insin diye ugrasiyoruz.10 dk zor dayandım suni sanciya kendi sancilarimda siddetliydi cunku acilma 2de kaldigi icin verdiler. epidrl istedim pamuk gibiyim :))
Çok bi şey kalmamış ama asıl bundan sonra başlıyor her şey diyorlar epiduralse rahatsın bakalım canım :) allah kolaylık versin

Belim agriyor birde kitleniyorum yurumem zorlaniyor bende hamilelikten oluyor saniyorum
Alttan mı vuruyor ki agrı ondan mı yürütmüyor benim öyle oluyor vajenin iki yanındaki kemik var bildiğin onlar agrıyor günlerdi

Amin canım biz de büyük bir siteye taşındık gördüğüm çocuğa bile selam veriyorum normal olarak ama kimse kimseyi tanımıyor genel olarak, hedefim oğlum sağlıkla biraz büyürse park annesi olarak diğer annelerle tanışmak

İnşallah gönlüne göre birilerini bulursun canım sende :)

Malesef burda gideceği zaman arkasından su değilde başka birsey fırlatcam gidişi olsunda dönüşü olmadığını anlasın diye misafir odasınıda tamamen yok edip bebek odası yapcam
İsviçre hükümetine şikayet edeyim bari,Türkiye’de kırmızı bültenle aranıyor bu adam diye Belki sınırdışı ederler

Normal mi sezaryen mi yapmıştınız acaba

Ama canım benim yalancı sancılarımda hep belimde oluyor ondan çok ciddiye alıyordum ben ama takmıyorum artık düzensizse önemli olan düzeni diyorlar sıklıgı nasıl kilitlenip kalıyorsun anlamadım onu
Yururken bacaklarimi zor hareket ettiriyorum ssık degil ama o agrilarim

yaglanip, kremlenip evin icinde gobek acikta geziyorum buna ragmen catlaklar olustu
bu catlaklarin olustuktan sonra yokolmasi icin bir formul var midir?

Bnm 40 tamamlarda anca 3 kilo olur die düşünüyorm o kadarda bklemek istemiyom da hyrlsi. Millet herseyw konusuyor banada konusacaklar napayim sagligi yerinxe olsunda kilo aliia ins
Doğumdan sonra sütümüzle toparlarız yavruları. Benim şekerden dolayı yiyemiyorum anca bukadar oluyo sağlığı ve gelişimi güzel çok şükür.

Ay bnmde ağrıyor dunden beri belim ve sirtim... Üsuttum mu yoksa bebek sinyal mi veriyor bilemiyorum artik

Bekliyorum henüz açılmam 6 cm oldu suni sanci verdiler bebek asagi insin diye ugrasiyoruz.10 dk zor dayandım suni sanciya kendi sancilarimda siddetliydi cunku acilma 2de kaldigi icin verdiler. epidrl istedim pamuk gibiyim :))
Allah yardimcin olsun canim,bir hücumda gelsin insallah bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…