2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok şükür bin şükür.zaman gecti ama deldi de gecti :)) bana bir türlü gecmek bilmedi.hastane cantalarinizi hazirladiniz mi
Yok canım ben daha hiçbir hazırlığıma başlamadım kp rin gitmesini bekliyoruz inşallah pazar günü bilet kesmiş o gider gitmez oğlumun odasını kurup tam gaz hazırlıklarımı bitircem

Malum mesaj ilgili yere gitmiş ahahahaha süper olmuş kurtçuklar bağırsaklarında büyüyüp solucan olmuş oksijensiz kalan beynine de tüp taktırmış

Doğum sancısımı belden baslıyormus
Evet canım benim adet olurken belim çok agrırdı yalancı sancım ona benziyor onun biraz daha fazlası oluyor genelde belden vurur kasıklarına yayılır oğlan agrısı kızın agrısıda her yerinde olur diyorlar

Malum mesaj ilgili yere gitmiş ahahahaha süper olmuş kurtçuklar bağırsaklarında büyüyüp solucan olmuş oksijensiz kalan beynine de tüp taktırmış
Yaptığınız doğru değil tanımıyorum ikinizide ama kimseyi huzursuz etmeye hakkınız yok herkes iki can taşıyor burada beğenmiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter ama ortaya sorulana müdahale etmeniz doğru bulmuyorum amacım polemik değil bi kaç defadır söylediniz cevap verilmiyorsa uzatmayın isterseniz

Ben de diyorum ne zaman avukatlık var mi

KİZlar bu yalancı kasılmalar günde kaç kez oluyor sizde? Ben sayısını sayamıyorum bile baya oluyor düzenli olup olmadığını da nasıl anlarım ?
Benim sabah başlarsa ikindiye kadar sürüyor yada akşam başlıyor uyuyana kadar geçmiyor bi kaç saati buluyor yani canım uyumak geçiriyor bi tek bazende yürümek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…