- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #58.761
Kizlar simdi bugún 37+0 olduk 37 hafta dolmusmu oluyo
Oh oh yandanKızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Evet canim ben hic sevmwm ama ucuz yaniBi de kayisidir herhalde
Sagol canim zahmet oldu sanada cok sagol.Milana firuze caMom tekrar ekledim önceki mesajda unuttum seni etiketlemeyi
Evet canim cok şükür doldu artık bükükce bir oh ceke bilirsin bebeğin doğsa şimdi zamanında doğulmuş bir bebek olucak. İla sezaryan gününü beklemeye bilir ama sorun yok artık kafan rahat olsun ne zaman isderse gelsin gününde bir bebek artık.Kizlar simdi bugún 37+0 olduk 37 hafta dolmusmu oluyo
Artık takip edemiyorum catur cutur doğuruyor herkez.M Menasali Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun,bol bol sütün olsun inşallah.
bulasiksuyu kolay bir doğum olsun inşallah
Sağ Salim al kuzunu inşallah kucağına.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Gozun aydin canim darisi bizim basimiza. Allah anali babali buyutmeyi nasio etsin16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Evet belim yariliyor gibi karnim toplaniyor yalanci kasilmada olabilir ama benim oglan kanala inmeye zorluyor kendiniNasıl yani ... Sancımı başlıyor?
Haydi hayirlisiyla dogur da gel canim... allah bir avazda kurtarsin insallahKızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Özel bir hastanenin dermatoloji kliniğinin afişinde lazerle doğum çatlağı tedavisi yazıyordu. Tam geçiriyorlar mı bilmem ama belki olabildiğince hafifletiyorlardır. Eğer bir şeyler yaptıracaksan da hemen araştır, doğum sonrası için, zaman geçtikçe zorlaşacağını düşünüyorum. Gerçi annemin harita gibi karnı vardı, bir iki yıl önce kremlendi oldukça toparladı karnı.
Bu yalancı kasılma nasıl birşey çok merak ettim
Catlaklara henuz kirmiziyken mudahele edilmeli demislerdi bana. Dogumdan sonra fito diye bir krem vermisti doktor. Zaten son hafta 3 5 yerden catlamistim onlari da hafifletmisti. Kirmizi yaralari iyilestiren bir kremmis. Belki size de faydasi olur
Kızlar ben bugün ntsye girdim doktor hiçbir sıkıntı yok gayet temiz dedi.Haftaya tekrar nst olucak dedi.Ben mesela evde kasılma gibi şeyler hissediyordum.Bebek hareket ettikçe hafif adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve göbeğim hafif sertleşiyordu.Eeee nstde bu kasılmalar çıkmıyormuki?Yoksa benim hissettiğim kasılma değilmiki?
Evet renkleri solup beyazlaştıktan sonra daha zormuş. Evde fito krem var aslında aklımda bulunsun. Ama inşallah ihtiyaç olmaz
Sonuncuyu dogurimda ben pes ettim bu kez ilkini ne cabuk unuttuysam ikinciyi bu kadar cabuk yaptim bilmiyorum ana unumu eledim elegimi asicam artikBen de başarabilirim tekrardan
Bir de doğum günüm 17 temmuz, çocukluğumda hep yaz tatiline geliyor diye kızardım anneme. Niye beni okul zamanında yapmadınız derdim. Şimdi bana da kızacak bir kuzu var
Aman napiim artık, sağlıkla gelsin de habire yaz bebesi doğururum pıtır pıtır
Kardesim 40+3 te zor dogurdu olur mu olurBen o kadar geç kalırda Doktorum bayram tatiline giderse diye istiyorum canım açıkcası ya gerçi 40. Hafta bayramdan bi hafta önce ama bizim belli olmaz 40 a kadar duran 41e kadar da duruverir neme lazım
Agri sanci gobek adim oldu ama acisada oldurmez modundayim artik. Dönmüstür insallah bebisin benimde haftaya cuma kontrolum gunum belli son kintrol olacak insallahValla canim bende anlamıyorum ki hickiriklar donmeden oncede asagidaydi simdi de asagida:)ama bu bi kac gundur sık idrara cikma istegim artti belki donmustur diyorum sonra diyorum umitlenme :) pazartesi kontrolum var bakalim donmus mu donmemis mi :) senin kontrolün ne zaman agrin sancin bi şeyin yok insallah
16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Tam adi fito krem canim ozel bi urun degil drlarda yaziyor ama sen yurtdisindaydin sanirim bulmak sorun olabilirHangi kremi kullandi acaba?
Aslinda "yalanci" iyi bir tabir degil de, iste hazirlik kasilmasi, yani dogum sancisi olmayan rahimin kendini doguma hazirladigi kasilmalar.
Ben seker icin hastaneye kontrole gittigimde, seker hemsiresi bebek hareketlerini takip etmek icin bir alete baglamisti, ustte bebegin kalp atislari altta rahim kasilmalari var. Sizin nst dediginiz alet olsa gerek, orada gostermisti bana kasilma olurken grafikte yukselme oluyor. Ama bunlar dogum sancisi degil tabiki, dedigim gibi hareket edince gecen, duzenli olmayan kasilmalar, agri sizi yapmiyor.
Fito dediginiz liearac phytolastil mi? Ben onun koruyucu kremini kullaniyorum, bi de duzeltme serumu var ona da basladim ama faydasi oldu diyemem.
Bu fito kremin tam adi nedir?
Benim 34e kadar hicbirsey yoktu, sonra 1 taneyle basladi ve giderek arttibu surede hep krem bio-oil kullaniyordum. Basta azken kafaya taktim, sonra biranda cogalinca depresif oldum, sonra bosverdim.
Rahim sag tarafa yatik, kasilmalar bebek hareketleri o tarafta fazla, catlaklar da o tarafta fazla. Ablamin karni fazla buyumemisti, erken dogum oldu 34te, onda catlak yok. Sanirim benim karnim fazla buyudu ve daha 4 hafta var
Depresif olmak da cozum degil tabi, birgun uzuldum sobra topladim, simdi ne yapabilirim ona bakiyorum.
Hangi kremi kullandi acaba?
Aslinda "yalanci" iyi bir tabir degil de, iste hazirlik kasilmasi, yani dogum sancisi olmayan rahimin kendini doguma hazirladigi kasilmalar.
Ben seker icin hastaneye kontrole gittigimde, seker hemsiresi bebek hareketlerini takip etmek icin bir alete baglamisti, ustte bebegin kalp atislari altta rahim kasilmalari var. Sizin nst dediginiz alet olsa gerek, orada gostermisti bana kasilma olurken grafikte yukselme oluyor. Ama bunlar dogum sancisi degil tabiki, dedigim gibi hareket edince gecen, duzenli olmayan kasilmalar, agri sizi yapmiyor.
Fito dediginiz liearac phytolastil mi? Ben onun koruyucu kremini kullaniyorum, bi de duzeltme serumu var ona da basladim ama faydasi oldu diyemem.
Bu fito kremin tam adi nedir?
Benim 34e kadar hicbirsey yoktu, sonra 1 taneyle basladi ve giderek arttibu surede hep krem bio-oil kullaniyordum. Basta azken kafaya taktim, sonra biranda cogalinca depresif oldum, sonra bosverdim.
Rahim sag tarafa yatik, kasilmalar bebek hareketleri o tarafta fazla, catlaklar da o tarafta fazla. Ablamin karni fazla buyumemisti, erken dogum oldu 34te, onda catlak yok. Sanirim benim karnim fazla buyudu ve daha 4 hafta var
Depresif olmak da cozum degil tabi, birgun uzuldum sobra topladim, simdi ne yapabilirim ona bakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?